Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este cel mai bogat tenismen din istorie. L-a depasit si pe Tiger Woods in clasamentul castigurilor obtinute din sport

B1 B1,
Cine este cel mai bogat tenismen din istorie. L-a depasit si pe Tiger Woods in clasamentul castigurilor obtinute din sport

Averile sportivilor intra adeseori in atentia presei. Un faimos tenismen, locul 2 ATP, l-a depasit pe jucatorul de golf Tiger Woods in clasamentul castigurilor obtinute din sport, a anuntat. continuă pe B1

VIDEO S-a stabilit cine este cel mai sexy barbat din lume, in anul 2017

Cantaretul american Blake Shelton a primit marti seara titlul de Cel mai sexy barbat in viata pe anul 2017, devenind primul artist country din lume care a fost recompensat cu aceasta distinctie.

El este Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Finalistii au creat tendintele 2020!

Rares Chira a fost desemnat castigatorul competitiei Cel mai bun hairstylist din Romania 2017. Proiectul, initiat de Cristi Pascu si YOLO Media, isi propune sa descopere si sa premieze talentele din noua generatie de hairstylisti.

Acesta este cel mai nesanatos aliment din lume. Multi romani il mananca in fiecare zi

Margarina este considerata nesanatoasa deoarece contine grasimi trans sau uleiuri vegetale procesate. Studiile recente au aratat ca in cazul persoanelor care au inlocuit untul cu margarina a crescut.

Monica Macovei, despre raportul MCV: Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene

Europarlamentarul Monica Macovei sustine ca raportul MCV dat publicitatii miercuri este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene, avertizand ca exista riscul redeschiderii unor chestiuni care, in ra.

Monica Macovei despre raportul MCV: Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene din rapoartele MCV/ Niciodata nu s-a pus problema redeschiderii unor chestiuni inchise

Este cel mai dur mesaj al Comisiei Europene din rapoartele MCV, avertizand ca exista riscul redeschiderii unor chestiuni care, in raportul din ianuarie 2017, au fost considerate inchise. Acesta este un mare pas inapoi cauzat de PSDALDE, care trebuie sa plateasca, afirma fostul ministru al justitiei, europarlamentarul Monica Macovei. Potrivit acesteia, cchimbarile propuse la legile justitiei, in special cele privind inspectia judiciara, raspunderea magistratilor si procedura de numire a procurorilor cu functii de conducere, sunt considerate ca fiind aspecte care afecteaza independenta sistemului judiciar si pot constitui un motiv pentru reexaminarea raportului de evaluare din ianuarie 2017.

MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, nu va reduce salariile nete pentru angajati ca urmare a modificarii Codului Fiscal

Conducerea MedLife, cel mai mare angajator din sectorul medical privat, a anuntat ca nu va reduce salariile dupa ce Guvernul a modificat Codul Fiscal prin transferul contributiilor sociale la angajator si micsorarea impozitului pe venit. Mihai Marcu, CEO al companiei, avertizeaza insa ca implementarea unor masuri fiscale, de o asemenea amploare si intr-un timp atat de scurt, nu este benefica pentru climatul de business.

Indicele Robor a ajuns miercuri la 2,06%, cel mai inalt nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, a urcat miercuri la 2,06 procente, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, arata datele BNR. Ultima oara cand indicatorul a fost mai mare s-a consemnat pe 31 octombrie 2014, cand a atins nivelul de 2,07%.

Cel mai mediatizat criminal din SUA, pe patul de moarte. Nu o mai duce mult

Charles Manson, cel mai celebru criminal si lider al unui cult din Statele Unite, se afla pe patul de moarte. Potrivit TMZ, Manson a fost dus la spital in urma cu trei zile, iar sursele publicatiei spun ca .

Cel mai mare risc din jurul bitcoin - costul energiei asociat activitatilor de minerit

Cel mai mare risc legat de bitcoin ar putea fi costul energiei asociat activitatilor de minerit al monedei virtuale si nu bula speculativa creata in jurul acesteia, relateaza Bloomberg, citata de News. ro.

Un nou clasament in circuitul WTA. Cine este cea mai iubita sportiva in mediul online

Simona Halep vine dintr-o tara mai mica decat Spania sau Germania, dar cu toate astea are mai multi suporteri pe internet decat iberica Garbine Muguruza sau nemtoaica Angelique Kerber. Un calcul al.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )