Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cine au fost bunicii Cristinei Topescu. Cum a devenit celebra familia ei inca din perioada interbelica

Playtech Playtech,
Cine au fost bunicii Cristinei Topescu. Cum a devenit celebra familia ei inca din perioada interbelica

Familia Topescu, celebra inca din perioada interbelica. Cine au fost bunicii jurnalistei decedata pe 12 ianuarie. Un talentat calaret roman si o ea cu origini italiene, fost director de scoala la Calarasi. Cine au fost bunicii Cristinei Topescu? Felix Topescu, bunicul fostei prezentatoare de televiziune, a fost un talentat calaret roman, nascut la Calarasi, pe . continuă pe Playtech

Cine este mama Cristinei Topescu. Unde locuieste acum si ce a decis dupa moartea fiicei ei

Cristina Topescu s-a stins cu aproximativ trei saptamani in urma, spre socul celor care au cunoscut-o pe indragita prezentatoare TV. Autoritatile au confirmat ca trupul neinsufletit al acesteia a fost gasit duminica, pe 12 ianuarie. La insistentele unei vecine, care a sunat la 112, a fost descoperit ca jurnalista se afla in casa si ar .

Cat de celebra a fost familia Cristinei Topescu. Cine au fost bunicii sai si unde au locuit acestia

Dragostea pentru cai l-a facut celebru. Este vorba despre Felix Topescu, bunicul vedetei TV care a fost gasita decedata in propria locuinta pe 12 ianuarie. Putina lume stie insa ca bunicul Cristinei Topescu, un talentat calaret roman, s-a nascut la Calarasi, pe 14 martie 1906, intr-o familie de dascali. Bunica prezentatoarei TV, Erato, avea origini italiene si a fost director de scoala la Calarasi.

Cine este mama Cristinei Topescu. Fotografia pe care jurnalista o publicase pe internet

Mama Cristinei Topescu este Rodica Topescu, femeia care a fost casatorita timp de 11 ani cu regretatul comentator sportiv Cristian Topescu.

ULTIMA ORA! CINE iNCASEAZA TOATA AVEREA Cristinei Topescu! MOSTENIREA consta in...

Cristina Topescu a murit singura, intr-un imobil unde locuia cu chirie, alaturi de patrupedele pe care le iubea. FOTO) Cu putin timp.

in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu. Cine i-a preluat dupa moartea jurnalistei

Dragostea pentru animale a Cristinei Topescu nu avea margini. Salva, alina doruri, hranea si mangaia suflete lasate in strada, ranite si uitate. in ce stare sunt acum cainii jurnalistei si in grija cui au ajuns dupa moartea sa? in ce stare sunt acum cainii Cristinei Topescu si cine i-a preluat dupa moartea sa? Cristina Topescu .

EXCLUSIV Cine va ridica trupul neinsufletit al Cristinei Topescu de la INML. De ce nu tinuse legatura cu familia ei

Cristina Topescu a decedat cu mai bine de doua saptamani in urma, trupul neinsufletit al acesteia fiind preluat de catre autoritati. Duminica seara, in urma unui apel la 112 din partea unei vecine, politistii s-au sesizat. Au intrat in casa fostei prezentatoare TV si au confirmat decesul sau. Specialistii de la Institutul National de Medicina .

Iuliana Marciuc a rabufnit, dupa moartea Cristinei Topescu. Unde au fost prietenii de a murit atat de singura?

Pe langa Mircea Badea, care a povestit ce bine i-a adus in viata Cristina Topescu, si Iuliana Marciuc a comentat trecerea in nefiinta a jurnalistei, numita blanda si buna de toti cei care au cunoscut-o. Sotia lui Adrian Enache a rabufnit dupa moartea fiicei lui Cristian Topescu. Iuliana Marciuc a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu .

EXCLUSIV Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste ADN. Cum au gasit-o, de fapt, politistii

In cazul mortii Cristinei Topescu a fost deschis si un dosar pentru moarte suspecta, fiind o procedura in astfel de situatii. De asemenea, in dimineata de luni, la o zi dupa ce i-a fost confirmat decesul, s-a aflat ca vor fi facute si teste ADN. Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste .

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu: nu credeti prostiile de la TV

Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu, fosta realizatoarea TV care a fost gasita fara suflare duminica, 12 ianuarie, in locuinta sa. Nu credeti prostiile de la TV. Cris nu s-a sinucis. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Cristinei Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de .

Mesaj pe pagina oficiala a Cristinei Topescu, din partea unei prietene: Am sunat la 112. Nu credeti prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis. Aveti decenta

Presupusul administrator al paginii oficiale de Facebook a jurnalistei Cristina Topescu, Diana Maria, a publicat un mesaj in care face apel la decenta si transmite publicului sa nu creada prostiile de la tv, precizand ca jurnalista nu s-a sinucis si va oferi mai multe detalii in curand. Femeia mai spune ca era prietena cu Cristina Topescu si ca aceasta obisnuia de multe ori sa nu raspunda la telefon cu saptamanile, insa acum a intrat in panica si a sunat la 112, in cele din urma. A murit jurnalista Cristina TopescuMai multi caini au fost gasiti in casa Cristinei Topescu. Doi dintre ei erau mortiVela, dupa moartea Cristinei Topescu: E devreme pentru variante-sinucidere, infarct, comotie cerebralaReactii la moartea Cristinei Topescu: Si-a iubit meseria.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )