Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Zonele cu cele mai mari rate de infectare. Ce judetele au depasit pragul de 3 la mia de locuitori

B1 B1,
CORONAVIRUS |Zonele cu cele mai mari rate de infectare. Ce judetele au depasit pragul de 3 la mia de locuitori

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, ca inca 4. 724 de persoane au fost depistate pozitiv cu coronavirus, fapt ce duce numarul total al infectarilor la 217. Sunt 155. 630de persoane. continuă pe B1

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Altex

Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc pe data de 15 noiembrie la Altex, unul dintre cei mai mari retailer online din Romania. O metoda buna de a economisi, este.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe eMag

Black Friday la eMAG are loc pe 13 noiembrie in acest an, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri pregatite special pentru aceasta zicunoscutadrept Vinerea.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri de pe Flanco

A mai ramas putin pana laBlack Friday2020, cunoscut si sub numele de Vinerea neagraa preturilor. Pandemia de Covid-19 a dat peste cap cifrele multor retaileri si producatori, iar.

Cele mai mari pensii din Romania care nu sunt speciale: au platit contributii fabuloase la stat

Cei mai multi dintre noi asociaza pensiile de zeci de mii de lei cu ideea pensiilor speciale, acelea care sunt platite de statul roman in fiecare luna, dar nu se bazeaza pe contributii.

Cum functiona una dintre cele mai mari retele de trafic de migranti din Europa. Rolul ofiterului sub acoperire

O sentinta a Curtii de Apel Timisoara, care a emis decizia finala in cazul unei uriase grupari de trafic de migranti, scoate la iveala modul in care migranti din Orient ajung ilegal in Europa, tranzitand Romania. Timisoara era un punct cheie pe harta traficului de migranti.

Cele mai multe cazuri de COVID-19, in randul persoanelor cu varsta intre 40-49 de ani Peste 82% din totalul deceselor, la pacienti de peste 60 de ani - raport

Peste 35% din cazurile de COVID-19 din ultima saptamana s-au inregistrat in Capitala si in patru judete - Cluj, Timis, Iasi si Mures, potrivit datelor publicate marti de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Aceleasi date arata ca peste 82% dintre pacientii decedati aveau peste 60 de ani, iar cele mai multe imbolnaviri sunt in randul persoanelor cu varsta intre 40 si 49 de ani.

Cum se transmite coronavirus: cele mai comune mijloace de infectare cu Covid-19

In fiecare saptamana, apar noi informatii despre modul de transmitere si manifestare al noului coronavirus. Lista de mai jos cuprinde cele mai comune moduri de contractare ale noului.

Capitala continua sa raporteze peste 500 de noi cazuri de COVID-19 Timis, Cluj si Maramures, judetele cu cele mai multe imbolnaviri noi

Alte peste 500 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in Capitala in ultimele 24 de ore, in timp ce topul judetelor cu cele mai multe noi imbolnaviri este deschis de Timis, cu 263 de cazuri, urmat de Cluj - 199.

COVID-19, revenire in forta in China. Cele mai multe cazuri asimptomatice din ultimele 7 luni, dupa o infectare in masa

China a raportat duminica cel mai mare numar de cazuri asimtptomatice COVID-19 din ultimele aproape 7 luni, dupa o infectare in masa, in regiunea Xinjiang, noteaza Reuters. China: Cele mai multe cazuri.

Cum arata Minodora dupa ce a slabit. Cele mai noi imagini cu artista i-au uluit pe fani

Minodora a recunoscut ca a avut mari probleme cu greutatea si a ajuns si la spital din aceasta cauza. Dar acum vedeta este fericita ca a mai slabit, ajungand sa arate ca atunci cand avea 19 ani. Minodora arata ca la 19 ani De curand Minodora povestea cum a ajuns sa apeleze la medici, dupa .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )