Libnet.ro
UNICEF

05:15

Dubla lansare de carte: Cele mai frumoase proze ale anului. Antologie, Cele mai frumoase poezii ale anului. Antologie

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Dubla lansare de carte: Cele mai frumoase proze ale anului. Antologie, Cele mai frumoase poezii ale anului. Antologie

Sambata, 13 decembrie 2014, ora 16. 00, in spatiul librariei Bookstory din Cluj-Napoca, editura Adenium lanseaza doua antologii coordonate de Alexandru Petria. Volumul Cele mai frumoase poezii ale anului. Antologie cuprinde poeme semnate de 34 de autori, pe care Alexandru Petria, realizatorul antologiei, le considera reprezentative pentru anul 2013 si care au fost . continuă pe Ceaşca de Cultură

Targul de Craciun din Sibiu, printre cele mai frumoase din lume!

Romania are un nou motiv de mandrie la nivel international, dupa ce Targul de Craciun din Sibiu a fost inclus de publicatia spaniola El Mundo in topul celor mai frumoase din lume! .

Sibiul, printre primele sapte orase, la nivel mondial, cu cele mai frumoase piete de Craciun

Sibiul a fost inclus pe o lista a oraselor cu cele mai frumoase piete de Craciun din lume. intr-un articol, cotidianul spaniol El Mundo recomanda sapte orase din intreaga lume care merita vizitate in aceasta.

FOTO Cele mai frumoase romance de odinioara. Vezi cum aratau in tinerete fostele dive ale ecranelor!

Sunt divele care le-au incantat privirile parintilor nostri si nu numai lor. Sunt acele nume mari ale filmelor si varietatilor de altadata, femeile superbe care ne tineau lipiti de vechile televizoare alb-negru.

FOTO Cele mai frumoase romance de odinioara. Cum aratau in tinerete fostele dive ale ecranelor

Sunt divele care le-au incantat privirile parintilor nostri si nu numai lor. Sunt acele nume mari ale filmelor si varietatilor de altadata, femeile superbe care ne tineau lipiti de vechile televizoare alb-negru.

FOTO Cele mai frumoase si indragite zece fete Bond din istorie

Spionul 007 este nucleul filmelor din franciza James Bond, insa femeile care ii stau alaturi sau ii sunt inamice sunt la fel de importante. Va prezentam o lista a celor mai apreciate actrite care au interpretat emblematicul rol de fata Bond.

Solutia pentru una dintre cele mai frustrante probleme ale Samsung Galaxy Note Edge

Daca va aflati printre posesorii recent lansatului Galaxy Note Edge de la Samsung, un nou mod software pentru acel aparat s-ar putea sa va intereseze. Atat Galaxy Note 4, cat si Galaxy Note Edge, vin cu o particularitate de design care s-ar putea sa va faca sa nu-l auziti atunci cand este vorba de notificari discrete audio emise cand aveti telefonul in buzunar. Este vorba de pozitionarea difuzorului principal pe spatele aparatului, in loc de amplasarea sa pe rama superioara [].

Barbatul platit sa evalueze trupurile celor mai frumoase femei din lume

Ross Hadley, un britanic in varsta de 35 de ani, este tinta invidiilor tuturor barbatilor. Barbatul, antrenor de fitness, este judecatorul siluetelor celor mai frumoase femei din lume, cele 126 de candidate la titlul Miss World.

Ponta despre negocierile cu troica de finantatori: Din ce in ce mai mult, pozitiile cele mai dificile, mai rigide, sunt ale Comisiei Europene, nu ale FMI / Nu mai avem nevoie de un nou acord din 2015

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu pentru Realitatea. net ca Romania nu mai are nevoie de un nou acord cu troica de finantatori FMI - Comisia Europeana - Banca Mondiala dupa expirarea celui in vigoare pana in martie. Intrebat despre conflictul cu FMI, Ponta a spus ca din ce in ce mai mult, pozitiile cele mai dificile, mai rigide, sunt ale Comisiei Europene nu ale FMI.

Joc romanesc, nominalizat printre cele mai de succes pe Facebook in 2014

Solitaire 3 Arena , cel mai nou titlu al companiei romanesti de jocuri MavenHut, a fost selectionat printre cele mai de succes jocuri de pe platforma Facebook in 2014, la categoria jocuri preferate ale echipei Facebook. Aceasta este cea de a doua.

Cum isi justifica greii din Primaria Timisoara semnatuta pusa pe unul din cele mai controversate documente ale afacerii cu case vandute pe Legea 112

Surse din Primaria Timisoara au declarat pentru Adevarul ca inspectorii Corpului de Control al Guvernului verifica peste 4. 000 de dosare luate de la Timisoara si duse la Bucuresti. Potrivit acelorasi surse, pentru transportul dosarelor ar fi fost nevoie de o furgoneta cu care documentele au fost duse la aeroport, iar de acolo cu avionul in Capitala.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )