Libnet.ro
UNICEF

07:45

FOTO Cele mai frumoase si indragite zece fete Bond din istorie

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase si indragite zece fete Bond din istorie

Spionul 007 este nucleul filmelor din franciza James Bond, insa femeile care ii stau alaturi sau ii sunt inamice sunt la fel de importante. Va prezentam o lista a celor mai apreciate actrite care au interpretat emblematicul rol de fata Bond. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai frumoase romance de odinioara. Vezi cum aratau in tinerete fostele dive ale ecranelor!

Sunt divele care le-au incantat privirile parintilor nostri si nu numai lor. Sunt acele nume mari ale filmelor si varietatilor de altadata, femeile superbe care ne tineau lipiti de vechile televizoare alb-negru.

FOTO Cele mai frumoase romance de odinioara. Cum aratau in tinerete fostele dive ale ecranelor

Sunt divele care le-au incantat privirile parintilor nostri si nu numai lor. Sunt acele nume mari ale filmelor si varietatilor de altadata, femeile superbe care ne tineau lipiti de vechile televizoare alb-negru.

Targul de Craciun din Sibiu, printre cele mai frumoase din lume!

Romania are un nou motiv de mandrie la nivel international, dupa ce Targul de Craciun din Sibiu a fost inclus de publicatia spaniola El Mundo in topul celor mai frumoase din lume! .

Sibiul, printre primele sapte orase, la nivel mondial, cu cele mai frumoase piete de Craciun

Sibiul a fost inclus pe o lista a oraselor cu cele mai frumoase piete de Craciun din lume. intr-un articol, cotidianul spaniol El Mundo recomanda sapte orase din intreaga lume care merita vizitate in aceasta.

FOTO Cele mai spectaculoase fotografii realizate cu drone

O colectie cu cele mai spectaculoase imagini capturate cu ajutorul dronelor a fost realizata de catre site-ul Dronestagram. La inceputul anului, postul de televiziune National Geographic a selectat si premiat cea mai buna fotografie realizata la sute de metrii inaltime: un vultur care trece la cativa centimetri sub obiectivul dronei.

FOTO Cele mai proaste drumuri din sudul judetului Vaslui. Drumuri judetene si comunale, adevarate trasee off-road

Mai multe drumuri judetene si comunale din zona Barladului pot fi incadrate la loc de cinste pe harta celor mai proaste drumuri din Romania. Strazile peticite si lipsa marcajelor ii nemultumeste pe soferi. Sunt kilometri intregi de drumuri care au ramas ca-n epoca de piatra.

FOTO Cele mai urate constructii din Romania. Povestile ciudate ale cladirilor care ne zgarie privirile

Lipsa unor reglementari clare legate de constructia de cladiri a dus la aparitia unor monstruozitati arhitecturale in ultimii ani, pe tot cuprinsul Romaniei.

Barbatul platit sa evalueze trupurile celor mai frumoase femei din lume

Ross Hadley, un britanic in varsta de 35 de ani, este tinta invidiilor tuturor barbatilor. Barbatul, antrenor de fitness, este judecatorul siluetelor celor mai frumoase femei din lume, cele 126 de candidate la titlul Miss World.

FOTO Dambovita are 22 de kilometri de pamant. Bugetele din anii trecuti, prea mici pentru modernizarea uneia dintre cele mai mari retele de drumuri din tara

Judetul Dambovita are una dintre cele mai mari retele de Drumuri Judetene din tara, 845 de kilometri, insa investitiile in reabilitare si modernizare nu au fost pe masura in ultimii 10 ani. Pana in 2020, Consiliul Judetean Dambovita spera sa asfalteze si modernizeze in jur de 200 de kilometri de drumuri.

Reduceri aniversare eMAG: Cele mai bune televizoare 4K pe care sa le iei la pret redus

Reduceri la eMAG pentru cei 13 ani am vazut la telefoane si tablete, dar sunt si televizoare 4K Ultra HD foarte bune pe care sa le cumperi. Noi le-am ales pe cele mai bune. Televizoarele 4K sunt cele mai cautate in acest moment datorita detaliilor pe care sunt capabile sa le afiseze la o rezolutie ridicata. Samsung, Sony sau LG s-au remarcat foarte bine pe aceasta piata, dar nu sunt singurii producatori de luat in calcul. incep cu un televizor [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )