Libnet.ro
UNICEF

07:45

Bilant Bookfest. Cartea lui Klaus Iohannis, printre cele mai vandute la targul de carte

Adevărul Adevărul,
Bilant Bookfest. Cartea lui Klaus Iohannis, printre cele mai vandute la targul de carte

In cautarea corpului regasit, de Vintila Mihailescu, a fost cea mai cumparata carte la Polirom, iar Nemira a vandut cele mai multe exemplare din Foc si Sange, de George R. Martin. Catelusul schiop, de Elena Farago, a fost preferata la Arthur retro, Casa bantuita, de Shirley Jackson, a fost favorita la Litera, iar Curtea Veche a avut succes cu volumul presedintelui Iohannis - EU. RO - Un dialog deschis despre Europa. continuă pe Adevărul

Ce cadouri a primit Papa Francisc de la presedintele Iohannis / Printre acestea, pagaia lui Ivan Pazaichin si o minge cu autograful lui Hagi

Pagaia lui Ivan Pazaichin, o minge si un tricou cu autograful lui Gheorghe Hagi, dar si vinuri de colectie si produse traditionale romanesti figureaza printre cadourile pe care le-a primit Papa Francisc de la presedintele Klaus Iohannis.

Papa Francisc in Romania: Ce cadouri i-a oferit presedintele Klaus Iohannis

Oua incondeiate din Bucovina, o scoarta din Oltenia, o minge si un tricou cu autograful lui Gheorghe Hagi si o pagaie a lui Ivan Patzaichin se numara printre cadourile oferite, vineri, de presedintele Klaus Iohannis Suveranului Pontif.

KLAUS IOHANNIS, DESPRE PROPUNERILE DE REMANIERE: Titus Corlatean nu va fi ministru la nimic

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru saptamana viitoare, partidele parlamentare la consultari pentru a gasi cele mai bune solutii pentru implementarea rezultatelor referendumului pe justitie din 26 mai. Iohannis a declarat, cu prilejul unei conferinte de presa ce a avut loc, ieri, la Palatul Cotroceni: 6,5 milioane de romani au raspuns cu DA la fiecare intrebare. Acum suntem in momentul in care trebuie sa decidem cum sa punem in practica ce a decis poporul. Am decis sa chem partidele la consultari pe aceasta tema si ne vom intalni marti si miercuri.

Trucaj in presa din Ungaria: cum a fost realizata poza in care Klaus Iohannis pare ca se saruta cu Juncker

Presa din Ungaria a difuzat, duminica seara, o imagine in care presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pare ca se saruta pe gura cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker. Fotografia cu presedintele Klaus Iohannis, care se saruta pe gura cu presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a fost difuzata de o televiziunie apropiata partidului Fidesz, condus [] .

Ziua Copilului. Klaus Iohannis a vizitat scoala Step by step. Ce le-a spus presedintele copiilor

De Ziua Copilului, Klaus Iohannis a vizitat scoala Step by step din Capitala. Copii i-au oferit cadou o pisica facuta de ei din materiale reciclabile, iar presedintele Romaniei a spus ca ii place foarte mult copiii si cum reactioneaza elevii de la unitatea de invatamant pe care a vizitat-o. Iohannis a adaugat ca ii plac [] .

KLAUS IOHANNIS: PSD si ALDE obstructioneaza justitia

Presedintele Klaus Iohannis considera ca votul dat luni, in Senat, cu privire la cererea de incuviintare a urmarii penale in cazul presedintelui Senatului reprezinta un act de crasa sfidare a romanilor care si-au exprimat votul la referendum, punctand ca PSD si ALDE continua sa obstructioneze Justitia, facand scut in jurul lui Calin Popescu-Tariceanu pentru a-l scapa de urmarirea penala.

Presedintele Klaus Iohannis, primit cu aplauze la Blaj, unde Papa Francisc va beatifica sapte episcopi greco-catolici(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au ajuns duminica, in jurul orei 10. 30, la Blaj, acolo unde Papa Francisc va oficia Divina Liturghie cu Beatificarea a sapte episcopi greco-catolici.

Presedintele Klaus Iohannis, primit cu aplauze la Blaj, unde Papa Francisc a beatificat sapte episcopi greco-catolici(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, au ajuns duminica, in jurul orei 10. 30, la Blaj, acolo unde Papa Francisc a oficiat Divina Liturghie cu Beatificarea a sapte episcopi greco-catolici.

KLAUS IOHANNIS: Strategiile pentru prevenirea efectelor fenomenelor meteo extreme - urgente

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in contextul tragediei din judetul Prahova, unde patru copii au fost luati de o viitura, ca este nevoie de elaborarea unor strategii pentru prevenirea efectele fenomenelor meteo extreme.

Papa Francisc, primit de Klaus Iohannis, la Bucuresti: Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc (VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti putin dupa ora 11. 00 si a fost intampinat de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si de Prima Doamna, Carmen Iohannis. E o mare placere pentru noi sa va salutam.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )