Libnet.ro
UNICEF

01:05

UniCredit raporteaza cele mai bune rezultate trimestriale din ultimul deceniu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UniCredit raporteaza cele mai bune rezultate trimestriale din ultimul deceniu

UniCredit SpA, cel mai mare grup bancar italian, a raportat ieri cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu, datele reflectand succesul planului strategic, transmit MarketWatch, Reuters si AP. continuă pe Ziarul Bursa

Castigatorii Google Play Award: Cele mai bune aplicatii si jocuri din 2019 pentru Android

Google a premiat cele mai bune aplicatii de pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Printre castigatori se numara si dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, precum instrumentul de desing grafic Canva, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, canteva categorii noi, precum cea mai inventiva aplicatie Most Inventive), cel mai frumos joc Most Beautiful Game) si Best Living Room Experience.

TOP cele mai bune companii aeriene si aeroporturi din lume. Pe ce loc se afla Tarom si Aeroportul Otopeni

AirHelp, organizatie care se ocupa de drepturile pasagerilor, a lansat topul anual care evalueaza companiile aeriene si aeroporturile din toata lumea. Qatar Airlines, castigatorul din 2018, se mentine pe primul loc, in timp ce Tarom este pe.

HOROSCOP. Cele mai bune zodii cu care sa faci dragoste. Berbecii sunt magnetici, Taurii sunt mereu pofticiosi dupa amor

Esti pasionat de zodii si citesti zilnic horoscopul? Sau esti genul sceptic care nu crede deloc in asa ceva? Indiferent care ar fi raspunsul, multi spun ca exista cateva caracteristici comune si specifice.

UniCredit a raportat cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu

UniCredit a raportat, astazi, cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu, datele reflectand succesul planului strategic, transmit MarketWatch, Reuters si AP.

VIDEO Cele mai spectaculoase puncte castigate de Simona Halep in semifinala de la Madrid

Simona Halep s-a calificat pentru a patra oara in finala turneului de la Madrid Premier Mandatory), dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic, scor 6-2, 2)6-7, 6-0. Simona a demonstrat de-a lungul partidei ca este una dintre cele mai bune jucatoare pe zgura, castigand mai multe puncte spectaculoase.

Bilantul lui Jean-Claude Junker in vederea alegerilor UE: cele mai bune realizari si cele mai mari greseli

Unul dintre cele mai bune rezultate ale Comisiei mele a fost mentinerea Greciei in UE, a spus politicianul luxemburghez, care a explicat in schimb ca una dintre prinicipalele greseli ale sale a fost lentoarea cu care a reactionat in fata scandalului LuxLeaks care l-a lovit la inceputul mandatului sau si faptul ca a accept cererea fostului prim-ministru Cameron de a nu interveni in dezbaterea britanica inainte de referendumul Brexit, potrivit La Repubblica, citat de Rador.

Aeroportul Otopeni, loc rusinos in clasamentul celor mai bune servicii din lume. Pe ce loc se afla Tarom

Un clasament efectuat la nivel mondial asupra celor mai bune companii aeriene si aeroporturi, plaseaza Aeroportul Otopeni pe locul 129 din 132, la capitolul punctualitate si servicii acordate clientilor.

Cele mai apreciate aparitii de la Met Gala 2019! Top 10!

Cele mai mari vedete de la Hollywood s-au intrecut luni seara in tinute spectaculoase pe covorul roz la Met Gala 2019! Iata-le aici pe cele mai apreciate dintre ele! .

Social-democratie originala: Cele mai mari taxe pe munca la cele mai mici salarii din UE

Toate taxele si impozitele aferente salariilor din Romania, care includ si cotele contributiilor catre sanatate si pensii, sunt cele mai mari din 26 de tari europene, arata un studiu comparativ realizat de KPMG.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai inteligente zodii. Nimic nu le sta in cale

Fiecare zodie are caracteristici care o fac unica. Iata cum stau insa zodiile la nivel de inteligenta. Varsatorul si Scorpionul sunt cele mai inteligente semne zodiacale, spun astrologii,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )