Libnet.ro
UNICEF

11:45

Principalele orase romanesti au crescut mult mai repede decat altele din UE Trei desene care arata cum s-a schimbat exportul Romaniei si explicatiile unui expert al Bancii Mondiale si ale unui profesor ASE

Hotnews Hotnews,
 Principalele orase romanesti au crescut mult mai repede decat altele din UE Trei desene care arata cum s-a schimbat exportul Romaniei si explicatiile unui expert al Bancii Mondiale si ale unui profesor ASE

Principalele orase romanesti au performat foarte bine timp de 18 ani. Fata de altele europene, cresterile sunt mai mari. Bineinteles, au pornit si de la un nivel mult inferior si e cumva normal sa aiba o crestere mare. Marcel Heroiu, expert al Bancii Mondiale, spune ca orasele romanesti au crescut in primul rand datorita includerii in piata comuna europeana. Daca ne uitam pe exporturi, vedem cum s-a schimbat comertul romanesc comparativ cu perioada anilor 90, spune el. De asemenea, Bogdan Dumitrescu, profesor ASE, este de parere ca daca ne uitam la structura exporturilor Romaniei din anul 2018 comparativ cu anul 1995 vedem o evolutie evidenta catre produse cu valoare adaugata mai ridicata de exemplu masini si piese auto fata de materii prime sau produse ale industriei textile). continuă pe Hotnews

Cum se vad in lume alegerile din SUA: Batalia e mult mai dura decat s-a preconizat America mai are un pic si ia foc

Toata lumea e, in acest moment, cu ochii atintiti pe Statele Unite. Lupta pentru Casa Alba inca nu s-a transat, iar republicanul Donald Trump si democratul Joe Biden se afla umar la.

Ce se intampla in corpul tau cand consumi sirop de usturoi. Este mai puternic decat penicilina

Penicilina este un antibiotic extrem de cunoscut pentru tratarea blilor, precum cancerul. Acest antibiotic foarte puternic se dovedeste a fi, cu toate acestea, mai slab decat siropul de usturoi, un remediu natural care este de zece ori mai puternic decat penicilina. Ce se intampla in corpul tau cand consumi sirop de usturoi De altfel, siropul .

Business report: Ceausescu, Ciolacu si datoriile. Reteaua maslinelor. Dispar asigurarile de garantii. Comisia de Prognoza: salariile de la stat vor fi cu circa 45% mai mari decat la privat. Marea Britanie intra in al doilea lockdown

Ceausescu, Ciolacu si datoriile * Reteaua maslinelor: cazul curios al vanzatorului Ramazan Gur si imperiul imobiliar cumparat cu masline * Cum foloseste PSD frica de austeritate ca tema de campanie * Criza pandemica aduce schimbari profunde si in retailul imobiliar: vanzarile online cresc ca pondere in cifra de afaceri * Oficial din Ministerul Economiei: Grila de punctaj pentru ajutoarele IMM de la Masura 3 este in analiza * Vesti proaste pentru constructorii din Romania: Dispar asigurarile de garantii, cea mai ieftina metoda de a participa legal la licitatii * Comisia de Prognoza previzioneaza ca salariile angajatilor de la stat vor fi cu circa 45% mai mari decat cele de la privat in 2020 si in 2021 * Noua fata a pandemiei: costuri mai mari pentru proprietarii cladirilor de birouri * Decizie - Marea Britanie intra in al doilea lockdown.

Radu Tudor: E mai grav decat credeam

E mai grav decat credeam: urcam spre 10. 000 de infectari pe zi. Avem 148 de decese.

COVID-19, mult mai agresiv in sezonul rece Cancelarul Germaniei: Vom avea un decembrie suportabil

Cancelarul Germaniei a declarat luni ca noul coronavirus se arata mult mai agresiv la temperaturi scazute, iar tara sa trebuie sa ia masuri restrictive pentru ca sistemul medical sa nu fie coplesit, citeaza.

iPhone 12 mini se va incarca mai greu decat celelalte modele de iPhone 12

Nu toate noile versiuni de iPhone 12 se vor incarca cu aceeasi viteza folosind noul incarcator wireless MagSafe al celor de la Apple, iar iPhone 12 mini va fi cel mai lent dintre acestea.

iPhone 12 mini se va incarca mai greu decat celelalte modele de iPhone 12

Nu toate noile versiuni de iPhone 12 se vor incarca cu aceeasi viteza folosind noul incarcator wireless MagSafe al celor de la Apple, iar iPhone 12 mini va fi cel mai lent dintre acestea, transmite News. ro.

Cine este si cu ce se ocupa Luiza Palanciuc, sotia lui Mihai Sora. Este cu 56 de ani mai tanara decat filosoful

Mihai Sora este casatorit cu Luiza Palanciuc, care este cu 56 de ani mai tanara. Filozoful are 103 ani, iar femeia care ii este alaturi estepoeta si are 47 de ani. S-au casatorit in urma cu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )