Libnet.ro
UNICEF

09:45

Klaus Iohannis: Exista semnale clare ca economia revine pe calea redresarii

B1 B1,
Klaus Iohannis: Exista semnale clare ca economia revine pe calea redresarii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, vineri, la evenimentul organizat de Bursa de Valori Bucuresti BVB) cu ocazia aniversarii a 25 de ani de activitate bursiera, ca exista semnale clare ca. continuă pe B1

IOHANNIS: Exista semnale clare ca economia revine pe calea redresarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj in cadrul evenimentului organizat de Bursa de Valori Bucuresti cu ocazia aniversarii a 25 de ani de activitate bursiera, el afirmand ca exista semnale clare ca economia revine pe calea redresarii, conform Agerpres.

Klaus Iohannis: Exista un vinovat moral pentru tragedia de la Piatra Neamt. PSD a blocat Guvernul luna de luna

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la PSD, in contextul tragediei de la Piatra Neamt, considerandu-i pe social-democrati vinovatul moral. Acesta a explicat ca PSD a blocat Guvernul luna de luna si ca a cerut cetatenilor sa nu respecte normele de siguranta in plina pandemie. Autoritatile locale pesediste au aplicat dupa ureche masurile de la centru, in spirit electoral, a adaugat seful Statului.

KLAUS IOHANNIS: Economia isi revine treptat si avem perspectiva unei cresteri consolidate in anii urmatori

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, marti, un mesaj in debutul evenimentului Topul National al Firmelor 2020 in care a vorbit despre perioada dificila pentru mediul economic, dar si pentru intreaga societate, din cauza pandemiei de coronavirus. Stiu ca ati depus eforturi consistente pentru a va mentine angajatii sanatosi si afacerile functionale, le-a transmis seful statului antreprenorilor, afirmand ca economia isi revine treptat si avem perspectiva unei cresteri consolidate in anii urmatori.

Klaus Iohannis a facut anuntul asteptat de toti romanii. Ce se intampla cu economia Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj la evenimentul Topul National al Firmelor 2020. De asemenea, presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi si o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Acesta a avut o sedinta de urgenta, iar mesajul il va transmite la ora 18:00. intre timp, la ora 17:30, Klaus Iohannis a felicitat .

Presedintele Klaus Iohannis: Economia si-a revenit, dar nu vrem sa strangulam aceasta revenire. Vrem sa incurajam economia sa creasca mai mult si mai repede

Presedintele Klaus Iohannis a precizat joi ca economia Romaniei si-a revenit, dupa blocajul impus in contextul pandemiei de coronavirus, cu toate acestea seful statului a declarat ca actuala guvernare nu.

Klaus Iohannis a discutat cu liderii UE despre protocoalele de testare si vaccinul Covid-19

Klaus Iohannis a discutat in cadrul reuniunii Consiliului European, despre problemele cu care se confrunta statele membre UE in gestionarea pandemiei de Covid-19. Presedintele a spus ca exista probleme in stabilirea unor protocoale comune de testare Covid-19 si recunoastere a acestora intre statele membre UE, pentru a facilita libera circulatie. De asemenea, seful statului a precizat ca trebuie luate masuri pentru evitarea eventualelor deficiente care ar putea aparea in lantul de aprovizionare cu un vaccin impotriva Covid-19, conform Digi24.

Klaus Iohannis: Cand vom avea o noua majoritate in Parlament, in jurul PNL, voi avea un guvern cu care voi putea lucra foarte bine si ma voi implica personal pentru reformarea sistemului de sanatate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca dupa alegerile parlamentare, cand anticipeaza ca va exista o majoritate formata in jurul PNL, se va implica personal pentru reformarea sistemului de sanatate din.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

Klaus Iohannis, reactie de ultima ora. Ce noi masuri ia in Romania

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora cu noi masuri care se iau in Romania. Klaus Iohannis a chemat medici si specialisti la Cotroceni, pentru a lua in discutie situatia echipamentelor medicale si modul de intretinere a acestora in spitale, in aceasta perioada. Klaus Iohannis a convocate expertii in sanatate la Cotroceni. Ce au discutat Presedintele .

S-au aflat primii romani care vor fi vaccinati. Klaus Iohannis a facut anuntul radical

Marti, presedintele Romaniei Klaus Iohannis a facut precizari importante cu privire la campania de vaccinare impotriva COVID-19. Romania trebuie sa fie pregatita. Care vor fi primii romani vaccinati impotriva COVID-19 Marti seara, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca saptamana viitoare va fi facuta publica strategia .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )