Libnet.ro
UNICEF

01:05

Goldman Sachs: Asia, mai bine pozitionata pentru o recuperare rapida a economiei

Hotnews Hotnews,
 Goldman Sachs: Asia, mai bine pozitionata pentru o recuperare rapida a economiei

Asia este mai bine pozitionata pentru o recuperare rapida a economiei comparativ cu restul planetei deoarece a reusit, in mare parte, sa controleze transmiterea coronavirusului, a declarat Goldman Sachs, una dintre cele mai mari banci din Statele Unite, potrivit CNBC, citeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Adelina Pestritu, transformare totala. Cum ii sta blonda. Wow, parca arata si mai bine

Adelina Pestritu este adepta schimbarilor de look, fie ele ajutate de inventiile vremurilor. De aceasta data, intrebata constant cand va reveni la parul lung, a facut o simulare care i-a lasat masca pe toti fanii ei. Bruneta e acumblonda! Desi pentru o perioada scurta de timp, cel putin pentru moment, vedeta din mediul online are .

Alimentele pe care trebuie sa le mananci cand te doare stomacul. Te vor face sa te simti mai bine

Bolile autoimune, alergiile, inflamatia cronica si depresia sunt doar cateva dintre bolile care pot avea legatura cu sindromul intestinului permeabil. O parte dintre substantele provenite din alimente si anumite bacterii si toxine ajung sa treaca dincolo de bariera intestinala, sa se inflirteze in fluxul de sange si sa cauzeze probleme in organism. Reparand intestinul, dam .

Cum se face sosul Bechamel. Cea mai simpla reteta pentru incepatori VIDEO

Considerat regele sosurilor albe, Bechamel poate da mari batai de cap gospodinelor daca nu stiu exact cum se face. Aceasta este cea mai simpla reteta, cu ea nu vei da gres niciodata! Cea mai simpla reteta de sos Bechamel Italienii il numesc besciamella, noi il numim besamel si cu totii il folosim in numeroase retete, .

Lucian Romascanu: Cand se decide data alegerilor n-ar trebui sa existe alte interese decat cele privind sanatatea publica. Toate fortele politice trebuie sa se aseze la masa si sa decida cum e mai bine (VIDEO)

Senatorul PSD Lucian Romascanu a explicat ca alegerea unei date pentru desfasurarea alegerilor generale trebuie sa se faca in concordanta cu situatia de fapt in ceea ce priveste pandemia. Demnitarul.

Radu Tincu: Decat sa transferam bolnavii catre alte spitale, mai bine mutam infrastructura la spitalele suport COVID, astfel incat sa nu contaminam tot sistemul de sanatate publica (VIDEO)

Medicul Radu Tincu a subliniat, vineri seara, in direct pe B1 TV, ca la acest moment trebuie sa incercam sa facem eforturi sa separam cat mai mult contaminarea sistemului de sanatate cu pacientii cu.

Aurescu anunta ca mai sunt 6 zile in care romanii din diaspora se pot inscrie pentru votul prin corespondenta la parlamentare: E cea mai sigura cale pentru a va proteja sanatatea

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, face apel la romanii din strainatate sa se inscrie pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentaredin 6 decembrie, termenul expirand in 21 septembrie. El spune ca este cea mai sigura cale pentru protejarea sanatatii, in contextul pandemiei de COVID-19. Pana acum, 24. 732 de romani s-au inscris pentru votul prin corespondenta, iar 3. 939 pentru votul la urne.

Ar putea fi cea mai mare schimbare pentru sateliti si porneste din Europa

Agentia Spatiala Europeana ESA) adopta o abordare neobisnuita pentru satelitii sai noi: inlocuirea fibrelor de carbon rezistente cu o versiune mai naturala fabricata din planta de in.

Buzaul nu mai are bani pentru plata angajatilor din Directia de Protectia Copilului

Peste o mie de salariati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau sunt in pericolul de a nu-si primi banii pentru urmatoarele doua luni, potrivit institutiilor. Problema platii acestor salariati a aparut si in alte judete din tara inca de la inceputul anului, atunci cand au fost alocate de Guvern sumele pentru asigurarea bugetelor de functionare a institutiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )