Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucian Bode: Am vesti bune pentru soferii romani! Ce proiecte de infrastructura vor fi gata pana la sfarsitul anului

B1 B1,
Lucian Bode: Am vesti bune pentru soferii romani! Ce proiecte de infrastructura vor fi gata pana la sfarsitul anului

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat ca are vesti bune pentru soferii romani si a enumerat proiecte de infrastructura ce vor fi date in circulatie pana la finele acestui an: Rasnov-Cristian,. continuă pe B1

Lucian Bode: Am vesti bune pentru soferii romani! Ce proiecte de infrastructura vor fi gata pana la sfarsitul anului

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat ca are vesti bune pentru soferii romani si a enumerat proiecte de infrastructura ce vor fi date in circulatie pana la finele acestui an: Rasnov-Cristian,.

Vesti bune pentru toti romanii care au datorii. Decizia de ultima ora luata de Guvern

In aceste momente de pandemie si criza economica sunt multi romani cu datorii mari la banci, prin credite bancare. Cele mai recente informatii anunta o decizie luata de Guvernul Orban in sedinta de ieri cu privire la aceasta situatie. Este vorba de reesalonarea unor credite si rate bancare. Guvernul a aprobat reesalonarea datoriilor Guvernunl Orban .

Lucian Bode: Noi ne-am propus ca, pana in 2023, Inelul de Centura al Bucurestiului sa fie finalizat

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a precizat ca Inelul de Centura al Capitalei se afla in diferite stadii de proiectare si executie. Noi ne-am propus ca, pana in 2023, Inelul de Centura al.

Veste proasta pentru soferii de masini second hand. Ce s-a cerut acum

Mirosul gazelor de esapament este neplacut si nesanatos. Gazele sunt cunoscute pentru ca afecteaza fericirea, inteligenta si bunastarea generala a omului. Milioane de oameni din intreaga lume sunt nevoiti sa respire in fiecare zi fumuri nocive in timp ce isi desfasoara activitatea, spune ONU. Fie ca se indreapta spre munca, merg la scoala sau pur .

Vesti proaste pentru bucuresteni: cand vor avea apa calda, de fapt. Anuntul e oficial

Zeci de mii de bucuresteni stau in pandemie fara apa calda. Probleme ar putea aparea si cand se da drumul la caldura, lucru, de asemenea, asteptat cu interes de oameni. Pana atunci, apa calda din Capitala ramane o chestiune fara rezolvare. Tevi vechi, ruginite si sparte in subteran. in Bucuresti, apa calda este inca rece.

Ambasada Rusiei, mesaj umilitor pentru soldatii romani. Ce jigniri le-au putut aduce oamenii lui Putin

Diplomatia Rusiei in Republica Moldova se declara nedumerita de declaratiile Ambasadei Romaniei la Chisinau. intr-un comunicat, oficialii romani sunt acuzati de cinism de catre diplomatii rusi. Ambasada Rusiei, mesaj umilitor pentru soldatii romani in comunicat, ambasada rusa il numeste pe generalul Ion Antonescu criminal nazist si il acuza ca a ucis mii de oameni, printre .

Bani in plus pentru acesti romani. Ce trebuie sa faca pentru a-i primi

Se dau bani in plus pentru o categorie de romani, respectiv pentru medicii de familie care vor ingriji pacienti cu forme usoare de coronavirus. Astfel, medicii de familie vor primi cate 105 lei pentru fiecare pacient bolnav de coronavirus. Guvernul a adoptat ieri o lege care prevede ca pacientii asimptomatici sau cu forme usoare de .

Digi |RCS-RDS vine cu vesti grozave pentru milioane de romani

Romania s-a schimbat semnificativ in ultimul deceniu. Cateva cifre comunicate recent arata ce s-a intamplat in telefonia mobila. Conform datelor, Digi |RCS-RDS sta excelent. Din21.

COVID-19: Criza de Remdesivir si Tocilizumab, motiv de ingrijorare pentru medicii romani

Situatie grava in plina pandemie de coronavirus, din cauza lipsei unor medicamente esentiale in tratarea cazurilor de COVID. Criza medicamentelor Remdesivir si Tocilizumab, esentiale pentru vindecarea acestor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )