Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANAF va monitoriza tranzactiile online de Black Friday in cadrul operatiunii Mercur au fost calculate impozite si taxe datorate de 15,7 milioane lei

Hotnews Hotnews,
 ANAF va monitoriza tranzactiile online de Black Friday in cadrul operatiunii Mercur au fost calculate impozite si taxe datorate de 15,7 milioane lei

Inspectorii Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) vor monitoriza tranzactiile online de Black Friday, din acest weekend, precum si obligatiile fiscale care se vor naste in aceasta perioada de reduceri, care conduc la volume foarte mari de vanzari, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. continuă pe Hotnews

Inspectorii ANAF vor monitoriza tranzactiile de Black Friday

Inspectorii Antifraud a din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) vor monitoriza tranzactiile online de Black Friday, din acest weekend.

Antifrauda, cu ochii pe cumparaturile de Black Friday. Ce urmareste Fiscul

Inspectorii Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) vor monitoriza tranzactiile on line de Black Friday, din acest weekend, a informat joi seara Fiscul mentionand si care este scopul acestor actiuni.

Vigilenta de Black Friday. Decizia inspectorilor ANAF

Vineri, 13 noiembrie, este Black Friday, iar ANAF Antifrauda a anuntat ca va monitoriza tranzactiile. Si in 2020, magazinele se asteapta la noi recorduri de vanzari. Prognozele specialistilor spun ca vor f.

Cum se pregateste unul dintre cele mai cunoscute magazine online de mobilier si decoratiuni de Black Friday

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online de mobilier si decoratiuni interioare a anuntat, de Black Friday, oferte special create pentru clientii romani, estimand vanzari duble fata de anul trecut.

Black Friday 2020 - Magazinele online estimeaza o crestere medie a vanzarilor cu 20% fata de anul trecut. Ce se schimba in anul pandemiei

Asociatia Romana a Magazinelor Online ARMO) estimeaza ca editia din acest an a Black Friday va inregistra o crestere medie a vanzarilor cu 20%, comparativ cu anul precedent, pe fondul cresterii generalizate a consumului in primele 9 luni si a migrarii masive a clientilor in online, pe toate categoriile de produse. Consumatorii si-au mutat bugetele de calatorii sau de vacante in investitii pentru propria locuinta, de la renovari complete pana la mici produse de mobilier, care sa le usureze procesul de telemunca, spun cei de la ARMO.

Black Friday la sisteme de securitate - Atu Tech ofera reduceri de pana la 76% la 100.000 de produse

Magazinul online de sisteme de securitate da startul editiei de Black Friday din acest an pe 13 noiembrie si, timp de 72 de ore, ofera reduceri de pana la 76% la 100. 000 de produse.

Black Friday la PC Garage: reduceri la peste 35.000 de componente si un sistem construit special pentru eveniment

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, anunta startul campaniei Black Friday de Gaming pe data de 13 noiembrie.

Black Friday 2020 - 54% dintre romani spun ca vor cumpara cel puttin un produs

Noua din zece romani stiu ce este Black Friday, iar mai mult de jumatate dintre ei intentioneaza sa achizitioneze cel putin un produs in ziua cu cele mai mari reduceri din an, potrivit unui studiu Kantar Romania. Studiul arata si o preferinta crescuta pentru mediul online in randul potentialilor cumparatori de Black Friday: 46% dintre acestia se gandesc prima oara la un magazin online, inregistrand o crestere de 20% fata de anul trecut.

Oferta Black Friday 2020: Lenjerii de Pat incepand de la 59 RON la Cumparamisim!

Cumparamisim. ro, magazinul online cu cea mai variata gama de produse pentru pat peste 50. 000 de lenjerii de pat in stoc), care include atat produse de buget, cat si colectii de lux, organizeaza cea mai spectaculoasa campanie de Black Friday de pana acum!.

Magazinele online se pregatesc de Black Friday in pandemie

Tot mai multi comercianti din online anunta ca se alatura campaniei de Black Friday si vin cu propuneri din cele mai diverse pentru cumparatori.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )