Libnet.ro
UNICEF

13:15

Compania HP, amendata cu 58 de milioane de dolari pentru mituirea unor responsabili rusi

Hotnews Hotnews,
 Compania HP, amendata cu 58 de milioane de dolari pentru mituirea unor responsabili rusi

Un judecator american a condamnat grupul informatic Hewlett-Packard HP) la plata unei amenzi de 58 de milioane de dolari pentru ca a oferit mita unor oficiali rusi ca sa castige un contract cu Ministerul rus de Justitie. continuă pe Hotnews

HP a fost amendata cu 58 de milioane de dolari pentru mituirea unor oficiali rusi

Un judecator american a condamnat ieri grupul informatic Hewlett-Packard HP) la plata unei amenzi de 58 de milioane de dolari pentru ca a oferit mita unor oficiali rusi cu scopul de a castiga un contract cu Ministerul rus de Justitie, relateaza AFP.

KMG International, imprumut de 200 mil. dolari pentru refinantarea unor credite

Compania KMG International , fosta The Rompetrol Group, a semnat la finalul lunii august o finalitate de credit de 200 de milioane de dolari, de la mai multe banci, pentru refinantarea unor credite si sustinerea activitatii operationale.

HP a fost amendat cu 58,7 milioane dolari pentru ca a mituit autoritati ruse

Grupul american Hewlett-Packard a primit o amenda de 58,7 milioane de dolari pentru ca a mituit autoritatile din Rusia, in 2003, pentru a obtine un contract, informeaza Ria Novosti. Reprezentantii HP au.

Fundatia filantropica Gates doneaza 50 de milioane de dolari pentru combaterea epidemiei de Ebola

Fundatia Bill Melinda Gates a anuntat miercuri ca va dona 50 de milioane de dolari pentru a sustine eforturile de a prelua sub control epidemia de Ebola din Africa de vest, informeaza Reuters. Fundatia.

Gwyneth Paltrow a strans 109 milioane de dolari pentru lupta impotriva cancerului

Gwyneth Paltrow a organizat o strangere de fonduri televizata pentru o fundatie care lupta impotriva cancerului, iar suma obtinuta, 109 milioane de dolari, este cea mai mare de la lansarea acestui eveniment bienal, a carui prima editie a avut loc in 2008.

BCR imprumuta AFI Europe cu 32 milioane euro pentru finantarea unor cladiri de birouri

BCR imprumuta AFI Europe cu 32 milioane euro pentru finalizarea cladirilor de birouri AFI Park 2 si AFI Park 3. Finantarea acordata de BCR include un credit de investitii de 17 milioane de euro pentru AFI Park 2 si un imprumut de dezvoltare de 15.

Elis Pavaje, lucrari de 4,67 milioane lei pentru modernizarea centrului din Alba Iulia

Producatorul autohton Elis Pavaje a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Alba Iulia, pentru realizarea lucrarilor de reamenajare a centrului orasului, proiectul fiind demarat de edili la inceputul lunii septembrie, iar valoarea totala a contractului situandu-se la 4,67 milioane lei, dintre care 1,4 milioane prevazuti pentru acest an.

Judetele Harghita, Covasna si Bistrita au primit 75 milioane lei pentru modernizarea scolilor si a infrastructurii

Judetele Harghita, Covasna si Bistrita-Nasaud au primit fonduri de 75 de milioane lei pentru modernizarea scolilor si a infrastructurii. Pentru Harghita si Covasna, Victor Ponta a predat o noua.

Guvernul a aprobat un imprumut de 490 milioane lei pentru beneficiarii POS CCE si POR

Guvernul a aprobat astazi un imprumut in valoare de 490 milioane lei pentru plata beneficiarilor POS CCE si POR, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Fondurilor Europene MFE) remis azi redactiei.

Finantari suplimentare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare

Ministerul Fondurilor Europene MFE), in calitate de Autoritate de Management AM) pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), anunta contractarea de finantari in valoare de 60 milioane euro pentru cercetare, dezvoltare si inovare in operatiunea Dezvoltarea infrastructurii CD existente si crearea de noi infrastructuri CD laboratoare, centre de cercetare).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2908 seconds )