Libnet.ro
UNICEF

05:15

Financial report BCE vrea o pondere mai mare cheltuielilor cu locuinta in calculul inflatiei. Ultimele minute in Europa la bordul unui feribot Calais-Dover. 5G - razboiul pentru viitor a inceput

Hotnews Hotnews,
 Financial report BCE vrea o pondere mai mare cheltuielilor cu locuinta in calculul inflatiei. Ultimele minute in Europa la bordul unui feribot Calais-Dover. 5G - razboiul pentru viitor a inceput

Financial Times: BCE a cerut sa acorde o pondere mai mare cheltuielilor cu locuinta in modul de calcul al inflatiei * Personalul UE, avertizat sa nu mai faca schimb de informatii cu Regatul Unit * Le Point: Brexit: ultimele minute in Europa la bordul unui feribot Calais-Dover * Kathimerini: 5G - razboiul pentru viitor a inceput * Stiri pe scurt. continuă pe Hotnews

Science Report: Fotografia cu cea mai mare rezolutie facuta vreodata Soarelui

Astronomii au pornit telescopul Daniel K. Inouye Solar DKIST din Maui, Hawaii si au facut o fotografie incredibila. in prag de nou ciclu solar, ei vor sa elucideze multe enigme, cum este cea legata de coroana solara care este de milioane de ori mai fierbinte decat suprafata astrului.

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

Exodul continua. Romania este cea mai mare sursa de forta de munca pentru UE

Exodul romanilor continua. Romania este cel mai mare exportator de forta de munca din Uniunea Europeana, arata cel mai nou raport al Comisiei Europene despre mobilitatea angajatilor din uniune.

FOTO VIDEO Jumatate din turistii straini de la Bukovel, cea mai mare statiune de schi din Ucraina, sunt romani

Cea mai mare statiune de schi din Ucraina, Bukovel, a devenit o destinatie preferata de romani. Drept urmare, gazdele organizeaza exclusiv pentru romani un eveniment de muzica si divertisment, Romanian Days 2020.

VIDEO Cum identifici un rasist? Mai multe persoane au fost arestate in cadrul unui protest fata de prezenta din ce in ce mai mare a politiei la metroul din New York Oamenii cer transport public gratuit

Sute de persoane s-au strans vineri seara sa protesteze la Grand Central Terminal in New York fata de prezenta din ce in ce mai mare a politiei la metrou, iar mai multe persoane au fost arestate, relateaza The Guardian. Demonstrantii cer si transport gratuit, potrivit presei straine.

Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie. Sotul Andreei Balan plangea si se ruga

George Burcea si-a expus dorinta lui din copilarie intr-o postare de pe instagramul sau. Sotul Andreei Balan a povestit cum plangea si se ruga din cauza abuzurilor intamplate in copilaria sa. Care a fost cea mai mare dorinta a lui George Burcea in copilarie? George Burcea, actorul in varsta de 32 de ani, are o .

Primarul Daniel Florea realizeaza cel mai mare proiect de fluidizare a traficului din Bucuresti (VIDEO)

Primarul sectorului 5 a prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, cel mai mare proiect de fluidizare a traficului din Bucuresti. Mai exact, transformarea a 7,4 kilometri liniari de cale ferata dezafectata de.

Germania, cel mai mare producator de branza din UE in 2018 Lituania produce mai multa branza decat Romania

Germania a fost in 2018 cel mai mare producator de branza din Uniunea Europeana, cu o cantitate de 2,2 milioane tone, adica 22% din totalul UE, urmata de Franta 1,9 milioane tone) si Italia 1,3 milioane tone), conform datelor publicate vineri de Eurostat. Romania se afla la jumatatea clasamentului, devansata de tari mai mici precum Lituania.

Poate cel mai mare incendiu din Romania: cum au ajuns sa arda sute de hectare la Buzau

Un incendiu masiv de vegetatie a fost inregistrat pe parcursul serii de joi pe raza judetului Buzau. Ar putea fi cel mai mare inregistrat in Romania, in istoria recenta. Autoritatile din Buzau au fost puse pe jar in urma cu mai putin de 24 de ore. Cea mai mare mobilizare de pompieri si voluntari a .

Cele mai puternice cutremure din Romania in ultimii 200 de ani. Care a fost cel mai mare seism

Seismicitatea din Romania este grupata in mai multe zone epicentrale si, statistic, cutremurele cu magnitudine 6 si peste apar in Vrancea aproape la 10 ani, cu magnitudinea 7 la fiecare 33 de ani, in timp ce cele cu magnitudinea 7,5 sau peste la fiecare 80 de ani. Ai mai jos lista celor mai mari seisme .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )