Libnet.ro
UNICEF

09:30

Firea, despre Klaus Iohannis: Se manifesta ca un presedinte disperat de partid care vede ca pierde teren

Antena3 Antena3,
Firea, despre Klaus Iohannis: Se manifesta ca un presedinte disperat de partid care vede ca pierde teren

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea a postat un mesaj dur pe retelele de socializare dupa ce Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat, intr-o declaratie de presa sustinuta marti seara, la Cotroceni. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis: Un politruc care injura non stop nu merita niciun raspuns

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie dura marti seara, dupa declaratiile facute de Klaus Iohannis in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Cotroceni: A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al Partidului Sau, in loc sa se preocupe de singurul lucru care este cu adevarat important: sanatatea si viata romanilor.

VIDEO Klaus Iohannis, atac in rafala la PSD: Trebuie sa lansam definitiv in urma acest cosmar. Nicio reforma nu a scapat fara sa fie sabotata de PSD

Presedintele Klaus Iohannis a lansat marti un nou atac la adresa PSD, despre care spune ca este principalul vinovat pentru faptul ca Romania a fost prinsa nepregatita de pandemia de COVID-19. Ne putem imagina catastrofa daca am fi ajuns cu o guvernare pesedista care a esuat lamentabil pe toate planurile, a afirmat Iohannis. Totodata, seful Statului a lansat ode pentru PNL, subliniind ca a fost singurul partid care si-a asumat guvernarea.

De cate ori a pronuntat Klaus Iohannis cuvantul PSD in declaratia sa de marti seara

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti seara o declaratie de presa in care si-a intensificat atacurile asupra PSD, partid pe care l-a mentionat de peste zece ori in doar cateva minute.

Marcel Ciolacu, dupa declaratia presedintelui Klaus Iohannis: Este o mare rusine ca un presedinte de tara coboara atat de jos incat isi asuma pe fata campania nesimtita pentru PNL

Marcel Ciolacua reactionat la mesajul transmis marti seara de presedintele Klaus Iohannis, care a criticat in termeni duri PSD. in replica, liderul social-democrat l-a acuzat pe seful statului ca este.

Klaus Iohannis, lege noua pentru bolnavi. 1,8 milioane de romani vor beneficia de asta

Veste buna in plina pandemie pentru bolnavii de diabet. Legea preventiei si depistarii precoce a diabetului a fost promulgata de presedinte. Astfel, 1,8 milioane de persoane care sufera de aceasta boala vulnerabila in fata infectiei cu COVID-19 vor avea mai multe sanse de izbanda pe campul de lupta. Avantajele oferite de noua lege a preventiei .

Klaus Iohannis a discutat cu liberalii despre intrarea la guvernare alaturi de USR PLUS

Presedintele Klaus Iohannis a avut marti o intalnire la Vila Lac 1 cu Ludovic Orban si mai multi lid.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Capitalei: Problematica este nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Bucuresti, in conditiile in care mai multe localitati din Ilfov au intrat in carantina din cauza cresterii mare a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Bucurestiului: E o masura care si-a dovedit eficienta, insa problematic este efectul economic. Expertii recomanda dupa o analiza atenta, unde se impune si unde nu se impune carantinarea

Klaus Iohannis a sustinut, duminica dimineata, o scurta conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul Clinic Fundeni. intrebat daca este posibilitatea ca Bucurestiul sa fie carantinat in periaoda,.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Codul rutier a fost modificat. Ce trebuie facut urgent cu aceste vehicule

Informatii de ultima ora despre aceste vehicule. Codul utier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a semnat decretul. Vehiculele care trebuie inmatriculate si inregistrate la RAR Codul Rutier a fost modificat dupa ce Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede ca vehiculele rutiere care se deplaseaza cu maxim 25 kmh sa fie inmatriculate si .

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica procedura adoptiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, o lege care modifica procedura adoptiei. Este vorba despre modificarea si completarea Legii nr. 2732004 privind procedura adoptiei, precum si pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )