Libnet.ro
UNICEF

18:45

Atentie, soferi. Ce probleme rare au toti romanii care pleaca azi cu masina

Playtech Playtech,
Atentie, soferi. Ce probleme rare au toti romanii care pleaca azi cu masina

Soferii trebuie sa fie atenti la cateva detalii daca pleaca azi cu masina. Ce se intampla si care sunt problemele pe care ar putea sa le intampine pe carosabil?O avertizare a specialistilor ii pune pe conducatorii auto pe ganduri. Avertizare pentru soferi! Ce probleme ar putea sa intampine pe carosabil? Meteorologii au emis o noua . continuă pe Playtech

Atentie, soferi! Greseala de la volan pe care politia o poate vedea acum. Ramai fara permis instant

Alerta pentru toti soferii! Au fost folosite recent camerele care te prind daca faci aceasta greseala. Aparatele au avut un mare succes in Australia, insa urmeaza a fi folosite si in Europa. Politia poate vedea acum daca faci aceasta greseala la volan Olanda este primul stat din UE care foloseste efectiv aceste camere speciale cu .

Alerta meteo ANM. Atentie, soferi! Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil sa conduci

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca 36 de judete sunt sub cod galben de ceata vineri dimineata, 27 noiembrie 2020. Avertizarile sunt valabile pana la ora 10:00. Alerta ANM: Judetele din Romania unde va fi aproape imposibil de condus Conform ANM, pana la ora 9:00 va fi ceata in judetele: Alba zona joasa, .

Fructele care te scapa de boli in sezonul rece. Sunt ieftine, toti romanii trebuie sa le consume

Ce fructe trebuie sa consumi special pentru sezonul rece? Meniul tau trebuie sa varieze si sa fie eficient pentru ca organismul sa poata lupta cu bacteriile si virozele momentului. Ce trebuie ca mananci mai des? Fructe pe care trebuie sa le consumi in sezonul rece Organismul tau are nevoie de un suport in plus in .

Toti romanii trebuie sa afle. Ce a putut sa faca Lidl Romania unei angajate care a refuzat sa se conformeze

Imagini incredibile dintr-un magazin Lidl din Romania unde s-au petrecut lucruri deosebite acestor vremuri. Scandalul a fost de neinteles pentru restul personalului. Ce s-a intamplat? Ce a facut Lidle Romania unei angajate O angajata a avut curajul sa se intoarca impotriva sefilor dupa ce a fost obligata sa participe la o competitie sportiva. Din pacate, .

De ce toti romanii trebuie sa consume colina. Ce este, de fapt, si ce beneficii are

Sigur multi nu au auzit de acest nutrient, dar e unul din cei pe care vrand sau nevrand ii consumi in preparatele pe care le ai in meniul zilnic. La ce ajuta si pentru ce e fundamental? De ce ar trebuie sa consumi colina? E un nutrient care-ti aduce numeraose beneficii Numele lui poate nu .

Ce se intampla in corpul tau daca bei 1 pahar cu vin pe zi. Toti romanii trebuie sa o faca

Facem ce facem si, chiar daca sarbatorile au trecut, seara tot mai bem cate un pahar de vin. Conform unui studiu, cei care beau cate un pahar de vin sau alcool, este considerat alcoolic. Practic, se explica prin aceasta dependenta, deci e ca in cazul tutunului si al drogurilor. Pe de alta parte, alte studii .

Romanii care nu au voie, sub nicio forma, sa manance varza murata. Care e motivul

Varza murata este foarte sanatoasa, fiind cea mai ieftina sursa de probiotice si singurul aliment care contine vitamina B12. insa, are si anumite contraindicatii, in special pentru pacientii cardiaci si hipertensivi. Varza murata, sanatoasa, dar daunatoare pentru unii. Romanii care nu au voie sa o consume in exces Persoanele care urmeaza tratament pentru boala Parkinson, .

Veste teribila pentru romanii care au card si cont bancar: se intampla la bancomat, mare atentie

De fiecare data cand retragi bani de la bancomat pierzi bani. Fie ca esti furat, fie ca ai diverse comisioane. E un scenariu care iti poate goli contul destul de rau, daca nu esti.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii care au plecat in minivacanta de 1 Decembrie: Sa respecte masurile si sa evite aglomerarile

Presedintele Klaus Iohannis le-a cerut romanilor care au plecat inminivacanta de 1 Decembriesa faca totul posibil si sa respecte masurile de evitare a infectiei cu coronavirus, pentru ca nimeni nu.

KLAUS IOHANNIS: Romanii care au plecat in minivacanta sa respecte cu strictete masurile anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis astazi celor care au plecat in minivacanta de Sfantul Andrei si 1 Decembrie sa se distreze, dar sa respecte cu strictete masurile pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )