Libnet.ro
UNICEF

08:30

Atentie, soferi romani! Dispozitivul din masina care te pune in pericol. Costa doar 10 lei

Playtech Playtech,
Atentie, soferi romani! Dispozitivul din masina care te pune in pericol. Costa doar 10 lei

In intreaga lume se desfasoara importante campanii pentru a convinge soferii de importanta centurii de siguranta. Dar pentru unii romani, toate avertismentele nu au fost suficiente. Si continua sa incerce sa pacaleasca fortele de ordine, expunandu-se astfel la riscuri uriase. Iar cea mai noua modalitate de a pacali sistemul de avertizare al masinii este adaptorul . continuă pe Playtech

RCA 2021. Atentie, soferi. Vor da bani mai multi incepand de la 1 ianuarie

Inca din octombrie se tot vehicula ideea scumpirii asigurarilor de tip RCA. Se vorbea de o crestere a RCA-ului cu aproximativ 10%. Economica. net anunta cresterea preturilor la camioane la o valoare aproximativa de 5. 950 de lei. RCA din ianuarie 2021 mai scumpe pentru camioane intr-un interviu acordat Economica. net, Augustin Hagiu, presedintele FORT, acuza pentru noile .

Problema care pune in pericol cariera lui Ianis Hagi: E zero la acest capitol

Ianis Hagi traverseaza o perioada deloc favorabila, atat la echipa de club, cat si la nationala. Steven Gerrard l-a lasat pe banca de rezerve la ultimele meciuri ale lui Glagow Rangers. Iar Mirel Radoi l-a retrogradat la echipa nationala de tineret. Mai mult, Hagi jr. nu a impresionat nici in remiza cu Danemarca, partida care .

EXCLUSIV Vedeta din Romania care nu se teme de virusul ucigas: Nu putem pune lacatul pe usa! Cum a ajuns sa isi castige banii dupa anularea concertelor

Vedeta a muzicii in anii 90 cu trupa Class, solista Mihaela Cernea s-a reprofilat dupa retragerea din lumina reflectoarelor, fiind profesor pentru o noua generatie de cantareti. in plus, si-a deschis propria sala de fitness si de yoga. Mihaela are 43 de ani, dar arata la fel de bine ca acum 25 de ani cand .

Tamara Ecclestone, jefuita de 4 romani. Cine sunt cei care au usurat-o de 30 milioane de euro

Jaf in stil romanesc! O menajera romanca a reusit sa fure bunuri in valoare de 30 de milioane de euro. Maria Mester in varsta de 47 de ani a reusit jaful secolului. Cine sunt cei trei romani care au jefuit-o pe Tamara Ecclestone Maria Mester a lucrat ca menajera in Italia, insa a gasit un .

Un politist local din Buzau, care ii verifica pe cei aflati in carantina la domiciliu, a murit infectat de COVID-19

Un politist local din Buzau, care avea sarcina de a-i verifica pe cei aflati in carantina la domiciliu, a murit, vineri dimineata, dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Tragedia a avut loc la o.

Vedetele din Romania care s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil

Mai multe vedete din Romania s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil, vedeti in randurile de mai jos. Actorul Adrian Nartea, actorul din rolul prinipal al serialului Vlad, Jean de la Craiova si Gabriel Dorobantu s-au trezit cu identitatea furata si cu banii lipsa din conturi. O noua metoda de inselaciune face .

Atentie, soferi! Drumuri acoperite de zapada in mai multe judete

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov atentioneaza soferii: au inceput ninsorile. Carosabilul este acoperitcu zapada sau umed pe drumuri din judetele Brasov, Sibiu, Harghita, Mures si Covasna, potrivit Mediafax.

Lista localitatilor din Ilfov care sunt la un pas de carantina

Localitatile si satele apartinatoare din jurul Bucurestiului se inchid una cate una. Vineri seara au intrat in carantina Chiajna si Bragadiru, iar cu o seara inainte, Clinceni si Berceni. Alte sase localitati sunt in procedura de aprobare si urmeaza sa intre in carantina de sambata seara. Decizia finala va fi luata astazi de Departamentul pentru Situatii de Urgenta, relateaza Digi24.

Ludovic Orban anunta inca 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Bucuresti, care intra in lupta anti-COVID

In contextul numarului mare de noi cazuri de Covid-19 in Bucuresti, premierul Ludovic Orban a anuntat joi, ca e saptamana viitoare vor fi 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Capitala si .

Banca din Romania care vrea sa ofere credite 100% online: cui se adreseaza

O banca din Romania se pregateste sa-si digitalizeze inclusiv serviciul de creditare si pregateste o platforma speciala pentru acest lucru. Raiffeisen Bank, la fel ca alte institutii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )