Libnet.ro
UNICEF

07:15

Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Nicusor Dan a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei: Noaptea mintii!

Playtech Playtech,
Reactia Gabrielei Firea, dupa ce Nicusor Dan a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei: Noaptea mintii!

Presa romaneasca a zilei de 27 februarie 2020 a trecut de la discutiile despre coronavirus la bomba politica a momentului, de altfel neasteptata, si anume candidatura lui Nicusor Dan la functia de primar al capitalei. Tot tavalugul a pornit dupa ce premierul demis si presedinte al PNL, Ludovic Orban a anuntat ca PNL face un . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, dupa anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan: Tara arde si batraneii se piaptana

Alegeri locale 2020. Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete.

Firea, despre anuntul ca PNL il sustine pe Nicusor Dan: Noaptea mintii! Ca nuca in perete si colac peste pupaza (VIDEO)

Anuntul ca PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine a nuca in perete, a sustinut Gabriela Firea. Primarul general a dat de inteles ca liberalii se preocupa cu nimicuri cand altele sunt gr.

Barna, reactie rece dupa ce Nicusor Dan a primit sprijinul PNL pentru Capitala: O veste buna

Presedintele USR Dan Barna a reactionat joi pe Facebook dupa ce candidatul sprijinit de USR pentru Capitala, Nicusor Dan, a primit si sprijinul PNL: Anuntul este un mare pas inainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la Bucuresti, a precizat scurt liderul USR.

Digi24: CTP, dupa ce PNL a anuntat ca il sustine pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Gabriela Firea nu mai doarme linistita

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia PNL de a-l sustine pe candidatul independent Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Bucuresti.

GABRIELA FIREA, DUPA ANUNTUL PNL PRIVIND SUSTINEREA CANDIDATURII LUI NICUSOR DAN: Tara arde si batraneii se piaptana

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat Firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Oficial. Ludovic Orban a anuntat ca Nicusor Dan va fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei: E cel mai potrivit

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, acesta fiind considerat omul cu cele mai mari sanse sa o infranga pe Gabriela Firea.

Reactia lui Nicusor Dan dupa ce a primit sustinerea PNL pentru Capitala: Dorinta bucurestenilor de candidat unic impotriva PSD e aproape de a fi realizata

Nicusor Dan a declarat joi pe Facebook ca decizia PNL de a-l sustine pe acesta pentru Primaria Capitalei este un gest de mare responsabilitate politica, in contextul in care PNL-ul are in interiorul sau persoane foarte competente pentru aceasta pozitie. Candidatul sprijinit de USR si PNL a subliniat ca bucurestenii sunt cu un pas mai aproape de a-si indeplini dorinta si de a avea candidat unic al Opozitiei pentru Capitala.

Gabriela Firea, deranjata de anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Este noaptea mintii

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Firea, despre anuntul sustinerii PNL pentru Nicusor Dan: Ca nuca in perete si colac peste pupaza

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat ca anuntul liderului PNL, Ludovic Orban, privind sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine ca nuca in perete si colac peste pupaza, in contextul situatiei generate de raspandirea coronavirus si de interimatul Guvernului, potrivit Agerpres.

Firea despre sustinerea PNL catre Nicusor Dan: Tara arde si batraneii se piaptana

Gabriela Firea spune, referitor la anuntul recent al PNL legat de sustinerea lui Nicusor Dan pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )