Libnet.ro
UNICEF

17:00

Bani mai multi dupa criza. Anuntul de ultima ora: Romania este vizata

Playtech Playtech,
Bani mai multi dupa criza. Anuntul de ultima ora: Romania este vizata

Pentru a depasi impactul major al crizei provocate de pandemia de noul coronavirus, Uniunea Europeana ar trebui sa dispuna de mai multe fonduri, reiese dintr-un sondaj de opinie comandat de Parlament. Majoritatea respondentilor 56%) cred ca sanatatea publica ar trebui sa fie pe primul loc, iar mai apoi redresarea economica. Pentru mai multe detalii, cititi-ne . continuă pe Playtech

Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora

Pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai buna, Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel si impactul asupra mediului sa fie cat mai redus. Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora Lidl a anuntat inaugurarea unui nou magazin pe o suprafata de 1300 de metri patrati. Noua unitate va fi .

Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault, anunt de ultima ora, in plina criza

Ce se intampla cu uzinele Dacia din Romania? De ce s-a ajuns in acest stadiu si care este anuntul de ultima ora din partea Renault? Anunt Renault: Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault a confirmat faptul ca exista cazuri de infectari de noul coronavirus in randul angajatilor de la Uzinele Dacia din Mioveni.

ULTIMA ORA. Procurorul Portocala a fost retinut. Este acuzat de fabricarea dosarului Blair

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu, cunoscut sub numele de Portocala a fost retinut miercuri seara de Sectia Speciala. Procurorul Portocala a fost trimis in judecata pentru cercetare abuziva, influentarea declaratiilor martorilor si participatie improprie la inducerea in eroare a organelor judiciare, fiind considerat unul dintre cei mai corupti procurori din Romania. El ar fi fortat mai multi martori sa dea declaratii false, astfel incat sa poata acuza de evaziune fiscala o anumita persoana, conform Parchetului General.

Decizie de ultima ora in cazul Sorinei Sacarin. Ce au anuntat acum autoritatile romane

Decizia iCCJ in cazul Sorinei Sacarin: Sectia Speciala a incalcat dreptul la libera circulatie al fetei din Baia de Arama data spre adoptie in SUA. Decizie in cazul Sorinei Sacarin Dupa o decizie definitiva care aproba adoptarea Sorinei de cuplul de romani stabiliti in SUA, executorii judecatoresti, insotiti de un procuror din Craiova, au mers .

Bogatii lumii cer sa fie taxati mai mult pentru a ajuta la revenirea dupa criza coronavirusului. Mostenitoarea Imperiului Disney, printre ei

Un grup al celor mai bogati oameni din lume cer guvernelor sa dispuna majorarea taxelor asupra marilor averi pentru a ajuta astfel la revenirea economica dupa criza coronavirusului, transmite Guardian. Este vorba despre un grup de 83 de miliardari, printre care se numara co-fondatorul marcii de inghetata Ben and Jerry, Jerry Greenfield, si mostenitoarea imperiului Disney, Abigail Disney.

Batrana din Bihor a fost surprinsa in timp ce deschidea portbagajul si abandona mai multi pisoi in padure. Sacul era plin, probabil mai avea de aruncat!

O batrana din Bihor a fost surprinsa facand un gest de-a dreptul revoltator. Femeia a abandonat mai multi pisoi in padurea Tinca, dupa ce a deschis portbagajul si i-a scos de acolo. Doar ca.

Mai multi jurnalisti rusi care manifestau in sprijinul unui fost coleg au fost arestati. Ivan Safronov e acuzat de tradare si risca 20 de ani de inchisoare

Mai multi jurnalisti rusi care participau, luni, la o manifestatie pentru sustinerea fostului lor coleg Ivan Safronov, consilier la agentia spatiala Roskosmos, au fost ridicati de politisti si dusi la.

Mai multi ziaristi au fost arestati la un protest

Politia din Rusia a arestat luni mai multi ziaristi la o manifestatie pentru sustinerea fostului lor coleg Ivan Safronov, consilier la agentia spatiala Roskosmos, acuzat de tradare, informeaza AFP.

Mediastandard.ro: Protestul anti-COVID din Piata Victoriei ne arata ca tot mai multi oameni cred in teorii conspirationiste

Protestul anti-COVID din weekendul ce tocmai a trecut a starnit o serie de reactii diverse: mediul online s-a amuzat de juxtapunerea personajelor prezente in Piata Victoriei, reprezentantii Guvernului au denuntat o tentativa de manipulare iar presa a atras atentia asupra pericolului la care oamenii se expun, prin refuzul de a purta masca intr-un spatiu aglomerat. insa manifestatia mai indica un fapt: teoriile conspirationiste nu mai sunt un pericol, ci o realitate, pe masura ce tot mai multi oameni se alatura miscarii negationiste.

S-a aflat salariul lui Mircea Badea. Prezentatorul de la Antena 3 ia bani mai putini in 2020

La fel ca toti angajatii care lucreaza in trustul Intact, Mircea Badea primeste in perioada aceasta un salariu mai mic cu 20% decat in mod obisnuit. Astfel ca prezentatorul Antena 3 va lua acest salariu pana la finele anului, decizia fiind luata din cauza crizei cauzate de pandemia de coronavirus. S-a aflat salariul lui Mircea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )