Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai importanta aplicatie Google, reinventata complet: ce se intampla cu Google Photos

Playtech Playtech,
Cea mai importanta aplicatie Google, reinventata complet: ce se intampla cu Google Photos

Google Photos este una dintre cele mai populare aplicatii create de Google si foarte multi oameni depind de serviciul gigantului din Mountain View pentru a-si face o copie de siguranta la. continuă pe Playtech

Facebook isi propune sa prezica viitorul: de ce a lansat cea mai ciudata aplicatie

De-a lungul anilor, cei de la Facebook au publicat o serie de aplicatii mai mult sau mai putin ciudate. Cele mai multe dintre ele au disparut intre timp, dar nu stiu exact ce se va intampla cu.

VIDEO Reportaj al televiziunii germane cu sezonierii romani infectati. Nicu Stefanuta: A ajuns cea mai importanta tema politica in Germania. Nu si la noi

Europarlamentarul USR Nicu Stefanuta a prezentat pe contul personal de Facebook un reportaj realizat de televiziunea publica germana ZDF despre sezonierii romani din Germania infectati cu COVID-19. Europarlamentarul subliniaza ca desi toate televiziunile si ziarele vorbesc despre acest subiect in Germania, in Romania politicienii au avut incercari timide de luare de pozitie.

Melania Trump nu s-a mutat la Casa Alba pana nu si-a renegociat contractul prenuptial. Care a fost cea mai importanta clauza impusa de ea

O noua biografie incendiara dezvaluie faptul ca Prima Doamna nu si-a intrat in drepturi de la inceput, ci a asteptat ca sotul ei sa revizuiasca anumite aspecte din contractul prenuptial, chiar daca, initial, a dat vina pe faptul ca nu putea muta copilul de la scoala.

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

Cum se face cea mai buna pizza de casa. Un bucatar italian a dezvaluit secretul

Michele Leo, un bucatar italian, a dezvaluitcare este secretul pentru cea mai buna pizza. Secretul nu sta in modul de coacere, nici in topping-uri. Ingredientele de baza pentru aluat sunt cheia, dezvaluie bucatarul.

Un laureat Nobel face dezvaluiri privind cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii COVID-19

Mario Molina, castigator al Premiului Nobel pentru Chimie in 1995, este unul dintre autorii studiului care a concluzionat ca purtarea mastii in public reprezinta cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii de la om la om.

Cea mai mare scoala de agenti de politie din Romania nu poate organiza admitere in acest an din cauza pandemiei

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina, cea mai mare de acest gen din tara, nu va mai organiza, cel mai probabil, in acest an o sesiune de admitere din cauza pandemiei de coronavirus.

Daniel Baluta: Primaria Sectorului 4 ridica cea mai moderna statie ISU din Bucuresti

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna unitate de interventie pentru situatii de urgenta din Romania, ce va oferi angajatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISU-BIF).

Cea mai grea stea neutronica sau o gaura neagra ultra-usoara? - O devorare cosmica naste noi intrebari

Astronomii au anuntat descoperirea unui corp stelar care se afla la 780 milioane de ani lumina de noi si care este greu de incadrat: fie este o stea neutronica, fie este o gaura neagra neobisnuit de usoara. Indiferent ce ar fi, cercetatorii sunt bucurosi ca au descoperit obiectul si ca pot sa-si puna noi intrebari despre ce se intampla cand stele masive pier in explozii extrem de puternice. Misterul tine de faptul ca gaura neagra a devorat obiectul care avea masa de noua ori mai mica si exact asimetria maselor face totul si mai interesant.

Costel Alexe: in Moldova, aprilie a fost cea mai secetoasa luna din istorie, iar iunie cea mai ploioasa din ultimii 60 de ani Despre SUMAL si impaduriri

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, pentru B1 TV, ca oamenii incep sa simta tot mai mult pe propria piele efectele schimbarilor climatice pe care chiar ei le-au provocat. Acesta a precizat ca persoanele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )