Libnet.ro
UNICEF

06:45

Liviu Dragnea ar putea sa iasa mai devreme din inchisoare. Decizia care il ajuta a fost luata de judecatorii CAB

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea ar putea sa iasa mai devreme din inchisoare. Decizia care il ajuta a fost luata de judecatorii CAB

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au luat o decizie care l-ar putea scoate mai devreme din inchisoare pe Liviu Dragnea. Magistratii au anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost stabilita componenta completurilor de 5 judecatori de la Curtea Suprema. Daca va ramane definitiva, dosarul fostului lider al PSD ar . continuă pe Playtech

Liviu Dragnea, atac la Viorica Dancila din spatele gratiilor

Lovitura pentru Viorica Dancila! Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a facut apel la sentinta Tribunalului Bucuresti prin care i-au fost respinse contestatiile facute la Statutul PSD si alegerea in functiile de.

De ce masinile Dacia ar putea fi mai scumpe din 2020

De la 1 ianuarie 2020, Dacia, implicit si Renault, se va gasi intr-o situatie dificila. Mai multe dintre modelele pe care le vinde depasesc limita de poluare pe care Uniunea Europeana o.

Liviu Dragnea, ELIBERAT din iNCHISOARE?! Este STIREA MOMENTULUI in Romania! ABIA S-A AFLAT

Bomba! Liviu Dragnea va fi eliberat? Acest lucru se poate intampla dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, 2 octombrie, sa anuleze Hotararea Colegiului de conducere a iCCJ nr. 2 din 3 ianuarie 2019,.

Veste-soc pentru Liviu Dragnea. Completul de judecatori care l-a condamnat ar putea fi considerat ilegal

Rasturnare de situatie in cazul lui Liviu Dragnea. Ar putea scapa de condamnare. Curtea de Apel Bucurestia anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost stabilita componenta.

Lovitura de teatru pentru Liviu Dragnea. Completul de judecatori care l-a condamnat ar putea fi considerat ilegal

Rasturnare de situatie in cazul lui Liviu Dragnea. Ar putea scapa de condamnare. Curtea de Apel Bucurestia anulat hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM prin care a fost stabilita componenta.

Adrian Mladinoiu, fost sofer si agent de paza al lui Liviu Dragnea, numit presedinte executiv PSD Cluj

Adrian Mladinoiu, fostul sofer, dar si agent de paza al lui Liviu Dragnea, a fost numit in functia de presedinte executiv al PSD pe filiala Cluj. Numirea in aceasta functie pare sa fi venit dupa ce fostul ofiter SPP i-a fost alaturi o perioada indelungata lui Dragnea. Adrian Mladinoiu, fost sofer al lui Dragnea, numit .

Liviu Dragnea in puscarie, nora sa infloreste afara! Ce Lamborghini si-a cumparat sotia lui Valentin

De cand Liviu Dragnea se afla in puscarie, multe lucruri s-au schimbat. Printre ele, si situatia financiara a nurorii sale, Gina, care si-a cumparat un Lamborghini. Liviu Dragnea in puscarie, nora sa infloreste afara. Sotia lui Valentin si-a cumparat un Lamborghini Alexandra Gina Tatulescu are 28 de ani, este fosta miss si actuala nevasta a .

Adrian Mladinoiu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, a devenit presedinte executiv al PSD Cluj

Adrian Mladinoiu, secretar de stat in Secretariatul General al Guvernului, si cunoscut drept un apropiat a lui Liviu Dragnea, a fost numit presedinte executiv al PSD Cluj, informeaza Ziar de Cluj. Mladinoiu a fost.

ORBAN, ATAC DUR LA FLORIN IORDACHE: O carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea

Presedintele PNL Ludovic Orban il critica in termini duri pe deputatul Florin Iordache, despre care spune ca este o carpa de sters pe jos a lui Liviu Dragnea.

Raluca Turcan: PSD se comporta abuziv, exact ca Liviu Dragnea. Apeleaza la tertipuri de tip infractional (VIDEO)

Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca PSD recurge la tertipuri de tip infractional si se comporta abuziv, exact ca Liviu Dragnea, referindu-se la faptul ca, la propunerea social-democratului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )