Libnet.ro
UNICEF

19:45

Institutul Cantacuzino a facut anuntul mult asteptat de toti romanii. Ce scot la vanzare de maine

Playtech Playtech,
Institutul Cantacuzino a facut anuntul mult asteptat de toti romanii. Ce scot la vanzare de maine

Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino a lansat, in 30 noiembrie 2020, primul lot al produsului munomodulator OROSTIM-HV. La eveniment a fost prezent si Ludovic Orban. Cateva zile mai tarziu, jurnalistii surprindeau cozi de oameni in fata institutiei, in asteptarea produsului emis de centrul de cercetare. Multe dintre persoanele care stateau la rand aveau credinta . continuă pe Playtech

Se baga bani pe card! Nicusor Dan a facut anuntul mult asteptat de bucuresteni

Conform unei statistici recente, in Bucuresti sunt aproximativ 145. 000 de persoane incadrate la cazuri sociale cu dizabilitati. Multi dintre ei sunt institutionalizati, altii nu. Ceea ce este cert ca toti acesti oameni au nevoie de bani, mai ales in aceasta perioada. Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a facut un anunt important pentru aceasta categorie .

Se intampla chiar acum la granita cu Ungaria. Politia Romana a facut anuntul azi

In aceasta dimineata romanii care vroiau sa iasa din tara pe la granita cu Ungaria au avut de asteptat. Au aparut cateva probleme pe ambele sensuri, de intrare si de iesire din Romania, la granita de vest. Sistemul informatic a cazut Conform unui comunicat de de Politia de frontiera Oradea, in aceasta dimineata cei care .

CTP, atac dur la AUR: Moarte la liber pentru toti romanii Ce a putut spune si despre Diana Sosoaca

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a taxat dur atitudinea parlamentarilor AUR care au fost luni la consultarile de la Cotroceni. Cu toate ca in institutiile publice este obligatorie purtarea mastii de protectie in asa fel incat sa acopere nasul si gura, Diana Sosoaca, in calitate de membru al delegatiei AUR, l-a asteptat pe presedintele Klaus Iohannis .

Kaufland a facut anuntul zilei: ofera 500 de lei clientilor sai. Cum obtii banii

Kaufland a facut anuntul zilei, oferind 500 de lei clientilor sai. Cum pot obtine romanii banii de la supermarket, vedeti in randurile de mai jos. Se dau vouchere de 500 de lei. Ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia frumoasei sume ofeita de Kaufland Kaufland a facut anuntul zilei. Ofera cate 500 de .

Carmen de la Salciua a facut anuntul care i-a uimit pe fani: Facem un copil sa ne lege mai mult!

Carmen de la Salciua a surprins cu un anunt care a creat valva in jurul ei. intrebata ce parere are despre posibilitatea ca aparitia unui copil sa lege persoanele implicate mai mult, celebra manelista a dat cartile pe fata. Carmen de la Salciua, declaratii despre copil. I-a uimit pe fani Carmen de la Salciua comunica .

Greselile alimentare pe care le fac toti romanii. Cum se mananca painea corect, de fapt

Romanii sunt innebuniti dupa paine. in timp ce multe alte natii au inlocuit-o cu altceva sau chiar au eliminat-o din alimentatia lor, romanii raman la credinta ca o masa fara paine e degeaba. Greseli alimentare facute de romani. Cum sa mananci corect painea? Postul Craciunului este unul din cele mai aspre, iar pentru asta romanii .

Cele mai toxice 10 alimente din lume. Toti romanii trebuie sa se fereasca de numarul 5

Unele alimente sunt un pericol pentru sanatate, iar efectele lor secundare sunt foarte grave. Chiar si asa, ele sunt gatite si comandate in restaurante. Cele mai toxice 10 alimente din lume Business Insider a compilat 21 de alimente dintre cele mai periculoase pentru sanatate, iar zece dintre ele le-am notat si noi. Iata care sunt: .

Cum se fierb cartofii corect, de fapt. Greseala pe care toti romanii o fac lasa leguma fara pic de gust

Toata lumea stie sa fiarba cartofii! insa, nu multi sunt cei care stiu cum sa faca acest lucru pentru ca legumele sa fie gustoase si sa isi pastreze proprietatile. in continuare va prezentam o metoda excelenta de a fierbe cartofii. Cum se fierb corect cartofii inainte de a curata cartofii, se pune apa la fiert.

Margherita de la Clejani a facut anuntul de care fanii ei se temeau: Nu mai fac asta

Dupa toate controversele din jurul sau, Margherita de la Clejani a decis ca trebuie sa porneasca pe un drum nou. Fiica celebrilor lautari Viorica si Ionita a facut un anunt surprinzator. Margherita de la Clejani, anunt surprinzator pentru familie si fani Margherita Morningstar, asa cum se intituleaza pe Instagram, a facut un anunt care, pe .

Cezar Ouatu, in doliu. A facut anuntul mortii sale chiar ieri: S-a dus langa tatal meu

Cezar Ouatu si-a mai pierdut un membru al familiei, dupa moartea tatalui sau din luna mai a anului 2010. Artistul a facut anuntul pe pagina sa de Facebook. Cezar Ouatu este in doliu. S-a dus langa tatal meu Cezar Ouatu si-a anuntat fanii ca fratele sau, Theodor Ouatu, a murit duminica. Cantaretul a facut o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )