Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban a vorbit pentru prima data despre demisia din guvern. Ce le-a raspuns jurnalistilor

Playtech Playtech,
Ludovic Orban a vorbit pentru prima data despre demisia din guvern. Ce le-a raspuns jurnalistilor

Ludovic Orban a vorbit pentru prima data despre demisia din guvern, dar nu a dorit sa spuna clar daca demisioneaza de la Palatul Victoria pentru a declansa procedura de organizare a alegerilor parlamentare anticipate. Premierul Romaniei sustine ca anticipatele trebuie sa fie organizate odata cu alegerile locale. Ludovic Orban, despre demisia din guvern: Romania are . continuă pe Playtech

Ludovic Orban a discutat cu presedintele Consiliului European despre bugetul Uniunii pentru perioada 2021 2027 si prioritatile Romaniei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, marti seara, ca a discutat cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, despre bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021 2027 si prioritatile Romaniei.

Hotelul de la Balea Lac nu se mai construieste, pentru prima data in 15 ani!

Pentru prima data in ultimii 15 ani, singurul hotel de gheata nu se va mai construi. Din cauza temperaturilor ridicate nu s-a format destula gheata pentru ca cei care construiesc hotelul de gheata sa taie.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Iohannis: Trebuie sa organizam alegeri anticipate

Ludovic Orban a afirmat ca l-a informat oficial pe Klaus Iohannis, dupa prima vizita externa la Bruxelles. Premierul a vorbit cu Presedintele si despre alegerile anticipate. Acesta sustine ca trebuie organizate alegeri anticipate.

Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Parlamentului European. Cei doi au discutat despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Orban a vorbit, printre altele, despre cat de importanta este pentru Romania.

Ludovic Orban, despre cresterea varstei de pensionare pana la 70 de ani: Este vorba de o chestiune optionala

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit, vineri, despre anuntul vicepremierului Raluca Turcan referitor la posibila crestere a varstei de pensionare pana la 70 de ani, ca este vorba despre o chestiune.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prima intalnire din 2020: Presedintele si premierul discuta despre anticipate si alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, vineri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pentru a discuta, printre altele, despre alegerile anticipate si alegerea primarilor in doua.

Scenariu exploziv in politica: Demisia lui Ludovic Orban, pana pe 15 februarie

Sursele din PNL afirma ca pentru realizarea alegerilor parlamentare anticipate odata cu cele locale, premierul Ludovic Orban este hotarat sa demisioneze din functia de prim-ministru.

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA

Premierul Ludovic Orban a anuntat, cvineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis ca s-a luat decizia ca cel mai bine pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Presedintele si.

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, ca s-a luat decizia ca varianta cea mai buna pentru Romania este organizarea de alegeri.

Ludovic Orban, discutii membri ai Comisiei Europene in prima zi a vizitei la Bruxelles: Ce subiecte au fost abordate

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, marti, in prima zi a vizitei sale la Bruxelles, cu Michel Barnier, seful Task Force-ului Comisiei Europene pentru relatiile cu Regatul Unit al Marii Britanii, cu Frans.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )