Libnet.ro
UNICEF

07:45

Florin Citu, lovitura dura pentru Orban. Ce a dezvaluit despre el, in prima sedinta de guvern

Playtech Playtech,
Florin Citu, lovitura dura pentru Orban. Ce a dezvaluit despre el, in prima sedinta de guvern

Noul Guvern de coalitie, PNL, USR-PLUS si UDMR a fost investit ieri, in Parlament. Noul Prim-Ministru, Florin Citu si-a chemat aseara, la Palatul Victoria, subalternii pentru o prima sedinta de lucru. Numai ca, nici bine nu s-a instalat in fotoliul de premier, ca a si dat prima lovitura fostului sau sef. Conform relatarilor, fostul premier . continuă pe Playtech

Lovitura dura pentru Adriana Iliescu, chiar inainte de Craciun. Ce a patit cea mai batrana mama

Adriana Iliescu a primit o lovitura dura inainte de Craciun, din partea rudelor ei. Femeia este disperata. Sper sa se termine in favoarea mea. Adriana Iliescu, lovitura inainte de Craciun Adriana Iliescu a pierdut procesul pentru o mostenire din Balcesti, judetul Valcea. Femeia a fost anuntata ca va fi executata silit pentru suma de1. 500 de .

Florin Citu: Sunt gata sa imi asum aceasta guvernare, in acest moment dificil pentru Romania. De maine seara pornim la lucru! (VIDEO)

Florin Citu, omul propus pentru functiade premier de catre coalitia formata de PNL, USR-PLUS, si UDMR, s-a aratat pregatit sa isi asume guvernarea si sustine ca, sub conducerea sa, Guvernul va.

Lovitura financiara dura pentru Brigitte si Florin Pastrama, inainte de sarbatori. Bruneta e trista rau

Ca multe afaceri, in perioada de pandemie, si afacerile lui Brigitte si Florin Pastrama au avut de suferit. Cu restrictiile dure, inca in vigoare, cei doi s-au vazut in fata unui dezastru financiar. Deja au scos-o la vanzare, Brigitte si Florin Pastrama fiind decisi sa renunte cu totul la afacere. Brigitte si Florin Pastrama renunta .

Cat de bogat este Florin Citu. Ce avere are dupa mai multe donatii uriase

Actualul Ministru al Finantelor, Florin Citu, la a doua nominalizare, are toate sansele sa devina premier. Este o fire retrasa, si nu se stiu multe despre el. Asta pana la momentul intrarii in Guvernul Orban. Conform declaratiei sale de avere, ar fi dobandit multe lucruri prin donatii venite din partea parintilor acestuia. Florin Citu, viitorul .

AVEM PREMIER DESEMNAT Florin Citu - gata sa isi asume guvernarea

Florin Citu este prim-ministrul desemnat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, pentru a forma noul guvern rezultat in urma negocierilor derulate intre partidele de centru-dreapta care au alcatuit noua majoritate parlamentara dupa alegerile din 6 decembrie. Seful statului a a avut de indeplinit o simpla formalitate dupa ce liderul PNL, Ludovic Orban, i-a inmanat la inceputul consultarilor de la Palatul Cotroceni, acordul de guvernare semnat cu sefii USRPLUS si UDMR prin care s-a stabilit noua majoritate parlamentara.

Florin Citu: E vorba despre o guvernare normala, pentru toti cetatenii romani, nu doar pentru o parte si nu doar pentru corupti. Dragi romani, va fi bine!

Florin Citu, premierul desemnat sa formeze noul Guvern, sustine ca guvernarea propusa de PNL, USR-PLUS si UDMR va fi una normala. Pentru toti cetatenii romani, nu doar pentru o parte si nu doar.

Florin Citu: Unele investitii au fost bugetate doar sa fie acolo, altele au fost si executate. Anul viitor, fiecare ministru va avea obiective clare, ce vor fi monitorizate trimestrial (VIDEO)

Premierul Florin Citu i-a predat, joi, mandatul de ministru al Finantelor colegului sau de partid, Alexandru Nazare. Citu a vorbit mai ales despre bugetul pe anul viitor, despre digitalizare si investitii. Din no.

Florin Citu, cu privire la numarul de infectari COVID-19 si la campania de vaccinare: Vom putea sa vorbim despre o relaxare a conditiilor

Premierul Florin Citu a declarat, intrebat despre posibile noi restrictii in aceasta perioda, ca numarul imbolnavirilor a scazut sau s-a plafonat, iar faptul ca va incepe si o campanie de vaccinare il face sa creada ca vom putea discuta despre o relaxare a conditiilor si nu despre restrictii.

Florin Citu, pozitiv cu privire la eventualele masuri de relaxare pentru 2021. Cand va fi gata bugetul (VIDEO)

Florin Citu, noul premier al Romaniei, a vorbit imediat dupa votul de investitura din Parlament, despre bugetul pentru anul 2020 si criza COVID-19. Bugetul va fi realizat in ianuarie 2021 cel mai.

Florin Citu, despre functionarea noii coalitii: Vom avea intalniri saptamanale, zilnice daca este nevoie. Sunt oameni cu care am lucrat si inainte foarte bine (VIDEO)

Intrebat despre modul de functionare a noii coalitii, noul premier al Romaniei, Florin Citu, a declarat: Acest mecanism este facilitat de faptul ca in Guvern cu vicepremieri cei doi presedinti ai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )