Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cine l-a vazut pe Gheorghe Dinca in momentul in care a bagat-o pe Alexandra cu masina in curte. Politistii l-au evitat

Playtech Playtech,
Cine l-a vazut pe Gheorghe Dinca in momentul in care a bagat-o pe Alexandra cu masina in curte. Politistii l-au evitat

Cineva l-a vazut pe Gheorghe Dinca in momentul in care a bagat-o pe Alexandra in locuinta sa din Caracal. Marturiile acestuia sunt de-a dreptul socante. Barbatul a vazut cand si cum s-a petrecut totul si nu a actionat in niciun fel. Prietenul lui Dinca, marturii cutremuratoare despre seara de 26 iulie Paul Mieila a fost . continuă pe Playtech

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. Dovada care rastoarna intreaga poveste. Medicii pot confirma asta

Ies la iveala noi detalii despe criminalul din Caracal. Potrivit unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. in urma investigatiilor.

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. Dovada care da peste cap intreaga poveste. Medicii pot confirma asta

Ies la iveala noi detalii despe criminalul din Caracal. Potrivit unor documente prezentate in presa locala, Gheorghe Dinca a fost internat de mai multe ori la psihiatrie. in urma investigatiilor.

Detalii socante despre ce s-a intamplat in masina lui Gheorghe Dinca din momentul cand Alexandra s-a urcat la ocazie

Detalii socante ies la iveala in timpul audierilor lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. in timpul audierilor, mecanicul auto a povestit.

Stirile ProTV: VIDEO cu Gheorghe Dinca, filmat chiar in ziua cand Alexandra a sunat disperata la 112

Gheorghe Dinca, barbatul care a scandalizat o tara intreaga dupa ce a recunoscut ca a ucis doua adolescente, poate fi vazut intr-o inregistrare video realizata de camerele de supraveghere chiar in ziua in care Alexandra a sunat la 112.

Declaratia cutremuratoare a surorii lui Gheorghe Dinca care rastoarna totul: ii este teama ca ar putea sa fie omorat daca ar spune adevarul

Sora lui Gheorghe Dinca, barbatul care este acuzat ca le-a ucis pe cele doua fete din Caracal pe care le-a luat initial la ocazie, a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca nu este convinsa ca fratele ei le.

Mesajul tatalui Alexandrei pentru Gheorghe Dinca: Sa arda in iad daca a facut asa ceva. Daca n-a facut, Dumnezeu sa-l aiba in paza

Sa arda in iad daca a facut asa ceva. Daca n-a facut, Dumnezeu sa-l aiba in paza. Acesta este mesajul pe care Ioan Macesanu, tatal Alexandrei, i l-a transmis lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut in fata procurorilor ca i-a ucis fata si a incinerat-o. El si-a exprimat insa speranta ca Alexandra este in viata.

Gheorghe Dinca, plecat la Craiova cu masina de ocazie in ziua disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca, barbatul care este acuzat ca le-a omorat pe cele doua fete si-a planificat foarte atent actiunile. in dimineata in care Alexandra a sunat la 112, acesta era plecat din oras, culmea, cu o.

Trecutul de afacerist al lui Gheorghe Dinca: A avut in curte atelier de facut caramizi si service auto

Gheorghe Dinca, barbatul care le-ar fi omorat pe Luiza Melecu si Alex, a fost un mic patron intre anii 1994 si 2006. Afacerile sale au functionat chiar in imobilul numit acum casa groazei. La.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca va fi supus unei expertize psihiatrice la Spitalul Jilava

Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca le-a ucis pe cele doua fete disparute la Caracal, va fi transferat la Penitenciarul Jilava. El urmeaza sa fie preluat de la Caracal si adus spre Bucuresti, unde va.

Marturia cutremuratoare a unei romance stabilite in Italia cu privire la Gheorghe Dinca: Le batea acolo in mijlocul strazii

O romanca stabilita in Italiaa facut marturisiri cutremuratoare cu privire la Gheorghe Dinca, barbatul care a luat la ocazie doua adolescente din Caracal, apoi le-a ucis. Acesta a locuit o perioada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )