Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gheorghe Dinca, plecat la Craiova cu masina de ocazie in ziua disparitiei Alexandrei

Antena3 Antena3,
Gheorghe Dinca, plecat la Craiova cu masina de ocazie in ziua disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca, barbatul care este acuzat ca le-a omorat pe cele doua fete si-a planificat foarte atent actiunile. in dimineata in care Alexandra a sunat la 112, acesta era plecat din oras, culmea, cu o. continuă pe Antena3

Doi vechi prieteni ai lui Gheorghe Dinca spun ca l-au vazut in ziua in care a rapit-o pe Alexandra - VIDEO

Doi vechi prieteni ai suspectului de crima l-au vazut pe acesta in dimineata in care a rapit-o pe Alexandra. Cei doi au fost atunci surprinsi de faptul ca Gheorghe Dinca nu ii saluta si se grabeste sa.

Unul dintre cei mai mari criminali in serie ai secolului XX l-ar fi inspirat pe Gheorghe Dinca

Vecinii lui Gheorghe Dinca au spus inca din ziua in care a fost incatusat ca acesta este obsedat de peliculele de groaza. Monstrul cu privire rece a actionat identic ca Edmund Kemper, care se numara.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Noi date din ancheta: Politistii experitizeaza masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, de unde si-a cumparat cartela prepay (VIDEO)

Noi dezvaluiri in cazul crimelor de la Caracal. Politistii expertizeaza, joi, masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, unde a mers, in ziua in care Alexandra a sunat la 112, pentru.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Noi date din ancheta: Politistii expertizeaza masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, de unde si-a cumparat cartela prepay (VIDEO)

Noi dezvaluiri in cazul crimelor de la Caracal. Politistii expertizeaza, joi, masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, unde a mers, in ziua in care Alexandra a sunat la 112, pentru.

Filmul crimelor din Caracal. Traseul lui Gheorghe Dinca din ziua disparitiei Alexandrei, refacut pas cu pas

Potrivit unor capturi video, date publicitatii, Gheorghe Dinca a ajuns in zona pietei din Caracal, cu masina proprie, pe 24 iulie la ora 08:40. Acesta este surprins in fata unui hotel unde isi parcheaza.

Un martor sustine ca Alexandra il cunostea pe criminal. Ce mesaj i-ar fi trimis in ziua disparitiei

Noi detalii continua sa iasa la iveala in cazul de la Caracal! Se pare ca Alexandra Macesanu, una din tinerele despre care se spune ca a fost rapita de Gheorghe Dinca, il cunostea pe acesta si i-ar fi trimis barbatului, in ziua disparitiei, un mesaj. Mesajul pe care Alexandra Macesanu i l-ar fi trimis lui .

DIICOT: in perioada 2004-2019 Gheorghe Dinca nu a fost vizat de niciun dosar penal in cazul Luizei, DIICOT a fost sesizata la peste o luna de la plangerea facuta de bunic la Politie

Gheorghe Dinca, barbatul acuzat de uciderea celor doua adolescente, nu a fost implicat in niciun dosar penal la DIICOT in perioada 2004-2019, nici in Olt si nici in Craiova, anunta DIICOT. Institutia precizeaza ca in cazul disparitiei Luizei procurorii DIICOT au fost sesizati pentru infractiunea de trafic de persoane in 5 iunie, la mai bine de o luna de la savarsirea faptei, desi plangerea penala formulata de catre bunicul fetei fusese inregistrata la Postul de Politie Diosti inca din 15 aprilie.

Detalii socante despre ce s-a intamplat in masina lui Gheorghe Dinca din momentul cand Alexandra s-a urcat la ocazie

Detalii socante ies la iveala in timpul audierilor lui Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. in timpul audierilor, mecanicul auto a povestit.

Dialog halucinant intre Gheorghe Dinca si victima sa, Alexandra. Noi detalii despre cazul din Caracal

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a ucis fara mila doua tinere, pe care le-a luat la ocazie, a redat in fata oamenilor legii dialogul pe care l-a avut cu una dintre cele doua victime. in varsta de 66 de ani, barbatul a povestit ce s-a intamplat, dupa ce Alexandra Macesanu s-a urcat in masina .

CRIME iN SERIE LA CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei celor doua fete de la Caracal, va fi testat vineri cu aparatul poligraf, potrivit unor surse, citate de Agerpres. in acest sens, barbatul ar urma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )