Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul arunca sute de milioane in mass-media din Romania: cine ii primeste si care este scopul lor

Playtech Playtech,
Guvernul arunca sute de milioane in mass-media din Romania: cine ii primeste si care este scopul lor

Nu mai putin de 200 de milioane de lei vor fi cheltuiti de statul roman in perioada urmatoare pentru un proiect ce vizeaza mass-media din tara noastra. Printr-o ordonanta de urgenta. continuă pe Playtech

APMG, ARPIM si LAWG saluta deciziile pentru rezolvarea crizei medicamentelor din Romania

Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania APMGR), Asociatia Romana a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM) si Asociatia Local American Working Group LAWG) saluta deciziile importante si eforturile depuse de intreaga clasa politica pentru rezolvarea crizei medicamentelor din Romania. in ultimele zile, decidentii politici au adoptat doua masuri esentiale care sustin intr-un mod semnificativ asigurarea accesului pacientilor romani la medicamente, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Premierul Ungariei, despre declaratiile lui Iohannis: Nici in cele mai tulburi perioade antidemocratice nu am auzit asa ceva din Romania Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea

Premierul ungar Viktor Orban a reactionat vineri la declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a acuzat PSD ca vrea sa dea Ardealul ungurilor. Orban spune ca nu a auzit din Romania astfel de fraze nici macar in cele mai tulburi perioade antidemocratice. Daca vom fi nevoiti, vom ridica manusa aruncata. Deocamdata nu recomand sa ne aplecam dupa ea, a afirmat premierul Ungariei, scrie hirado. hu, care citeaza MTI.

Cel mai mare site de torrent din Romania, sechestrat: ce a patit FileList

In ultimele 24 de ore, FileList. ro, cel mai mare site de torrent din Romania, a devenit inactiv. Domeniul figureaza ca fiind sechestrat de catre autoritatile romane. Printre amatorii de.

CORONAVIRUS. inca 6 decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania. Bilantul a urcat la 711 victime

Autoritatile au anuntat, joi, inca sase decese in randul pacientilor cu COVID-19 din Romania, astfel ca bilantul national a urcat la un total de 711 victime. Ultimele fatalitati raportate se refera la.

Ministerul Educatiei cere scolilor din Romania sa raporteze numarul elevilor si al profesorilor care nu au posibilitatea sa participe la cursurile online

Ministerul Educatiei cere scolilor din Romania, dupa mai bine de o luna de cand cursurile au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, sa raporteze situatia elevilor si a profesorilor care nu au posibilitatea de a participa la cursurile online.

COVID-19 |Wizz Air prelungeste perioada de suspendare a rutelor din Romania din cauza noilor restrictii impuse de autoritati

Wizz Air, companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat ca mai multe rute din Romania raman suspendate ca urmare a extinderii restrictiilor de calatorie impuse de autoritatile romane catre tarile respective de destinatie. Astfel,.

Santander finalizeaza investitia de 350 de mil. sterline in FinTech-ul Ebury, prezent si pe piata din Romania

Banco Santander a anuntat finalizarea achizitionarii a 50,1% din actiunile Ebury, FinTech prezent si pe piata din Romania, dupa obtinerea tuturor aprobarilor de reglementare de la autoritatile solicitate. Tranzactia a fost anuntata in noiembrie 2019 si.

Ministerul Mediului demareaza un studiu care sa arate care este populatia de ursi din Romania

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor supune dezbaterii publice Ordinul privind conditiile de acordare a derogarilor de la statutul de protectie pentru speciile de urs si lup, iar ministrul de resort, Costel Alexe, anunta ca, impreuna cu AFM, demareaza un studiu care sa arate o estimare mult mai exacta a populatiei de ursi din Romania.

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

Guvernul aloca 200 milioane lei pentru sprijinirea mass-media prin intermediul unei campanii de informare

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta prin care aloca 200. 000 lei care mass-media pentru derularea unei campanii de informare a cetatenilor cu privire la regulile ce trebuie respectate pe perioada starii de urgenta si dupa 15 mai. Tot in sedinta de Guvern s-a aproobat un memorandum cae prevede un acord cu Google pentru derularea unor campanii de informare. Gigantul american va oferi acces gratuit pentru astfel de promovare in limita sumei de 1,2 milioane de dolari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )