Libnet.ro
UNICEF

23:30

Reconfigurare in transportul din Bucuresti. Mai multe linii de tramvai vor fi desfiintate

Playtech Playtech,
Reconfigurare in transportul din Bucuresti. Mai multe linii de tramvai vor fi desfiintate

Daca esti din Bucuresti si obisnuiesti sa mergi cu tramvaiul, s-ar putea sa fii nevoit sa-ti reorganizezi traseul. Primaria a decis sa desfiinteze mai multe linii de tramvai din zone aglomerate. Primaria Capitalei vrea reconfigurarea retelei de tramvaie, iar asta inseamna ca liniile de tramvai 8, 34, 35, 42 si 56 ar urma sa fie [] . continuă pe Playtech

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze mai multe linii de tramvai

Primaria Capitalei propune reconfigurarea retelei de tramvaie ale Societatii de Transport Bucuresti pentru scaderea timpilor de asteptare si cresterea capacitatii de transport. Astfel, ar urma sa fie desfiintate liniile de tramvai 8 Depoul Militari - Zetarilor), 34 Banu Manta - Cimitirul Serban Voda), 35 Depoul Militari - Gara Basarab), 42 Piata Presei Libere - Gara de Nord) si 56 Piata Sfanta Vineri - Republica).

Primaria Capitalei vrea sa desfiinteze mai multe linii de tramvai

Primaria Capitalei propune reconfigurarea retelei de tramvaie ale STB, pentru scaderea timpilor de asteptare si cresterea capacitatii de transport, potrivit unui comunicat al Asociatiei de Dezvoltare.

Primaria Capitalei propune desfiintarea mai multor linii de tramvai si infiintarea catorva linii de autobuz

Primaria Capitalei propune reconfigurarea retelei de tramvaie ale STB pentru scaderea timpilor de asteptare si cresterea capacitatii de transport. Astfel, liniile de tramvai 8, 34, 35, 42 si 56 vor fi desfiintate, urmand sa fie infiintate cateva linii.

Facebook inchide mai multe pagini si conturi din Romania, pentru comportament neautentic coordonat. Legatura descoperita cu PSD

Facebook anunta inchiderea a mai multe pagini, grupuri si conturi care raspandeau stiri false pe reteaua de socializare, dar si pe Instagram. Au fost identificate doua astfel de operatiuni, prima cu originea.

VIDEO Un incendiu de vegetatie risca sa se extinda la mai multe case. Pompierii fac eforturi sa localizeze flacarile

Incendiul de vegetatie uscata se manifesta pe o suprafata de peste 20 de hectare de teren. Exista pericolul ca flacarile sa ajunga la mai multe case din zona.

Mai multe localitati raman fara curent din cauza lucrarilor de reparatii ale Enel

Mai multe localitati din judetul Calarasi raman marti, 5 martie, fara energie electrica din cauza lucrarilor de reparatii anuale si intretinerea instalatiilor realizate de echipe ale E Distributie Dobrogea.

Sorin se afla in autobuzul 226 din Bucuresti, cand a vazut o fetita care isi cauta un loc pe scaun. Cum nu a gasit, copila s-a asezat pe jos. Ce a urmat l-a lasat fara cuvinte pe tanar: O invidiez chiar acum (FOTO)

Sorin se afla in autobuzul 226 din Bucuresti, cand a vazut o fetita care isi cauta un loc pe scaun. Cum nu a gasit, copila s-a asezat pe jos. Ce a urmat l-a lasat fara cuvinte pe tanar. Copila si-a.

Eugen Tomac: PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai (VIDEO)

Eugen Tomac, a anuntat, marti, ca PMP a contestat la iCCJ constituirea Biroului Electoral Central pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Tomac a spus ca este anormal ca un partid care a trecut pragul.

Facebook a inchis un laborator de troli al PSD: mai multe pagini si conturi care manipulau opinia publica au fost sterse

Facebook a anuntat joi seara ca a sters 31 de pagini, conturi si grupuri de Facebook acuzate ca fac parte dintr-o retea ce opereaza in Romania printr-o combinatie de conturi false si reale si care incercau sa promoveze o naratiune pozitiva fata de PSD. Reprezetantii Facebook mai spun ca persoana din spate este un asociat al partidului.

Cod galben de vant puternic joi dimineata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, avertizari nowcasting Cod galben de vant, valabile in zone din judetele Sibiu si Cluj, in urmatoarele ore. Potrivit meteorologilor, pana la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )