Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cele mai bizare lucruri finantate online: Succese mai putin cunoscute de pe Kickstarter

Playtech Playtech,
Cele mai bizare lucruri finantate online: Succese mai putin cunoscute de pe Kickstarter

Kickstarter ne-a oferit pe parcursul timpului cateva campanii atat de ciudate, incat cu greu ne putem da seama cum au reusit sa fie finantate cu succes. Salata de cartofi, piscine plutitoare pe un rau si prajitoare de paine care pun chipul lui Iisus pe feliile de paine, Kickstarter are de toate in zilele de azi. continuă pe Playtech

Cele mai bune procesoare pentru telefoane: Opt dintre cele mai rapide modele

Cele mai bune procesoare pentru telefoane se gasesc pe modelele de varf din ziua de azi, acestea imbinand puterea de procesare cu consumul redus de energie. Qualcomm, Nvidia, MediaTek, acestea sunt doar trei dintre cei mai mari producatori de procesoare pentru telefoane din ziua. de azi. Cele mai recente modele lansate de aceste companii au [].

FOTO Cele mai curate orase din lume

Cele mai curate orase din lume. Curatenia unui oras arata de multe ori gradul de civilizatie a locuitorilor sai. Mai mult, o infrastructura prietenoasa cu mediul are capacitatea de a atrage zeci de mii de turisti anual. Va prezentam in cele ce urmeaza un top al celor mai curate orase din lume.

Golul unui roman, intre cele mai frumoase din acest sezon al Ligii Europa

Reusita mijlocasului George Florescu din partida FC Salzburg - Astra Giurgiu, scor 5-1, din ultima etapa a Grupei D a Ligii Europa, a fost inclusa de UEFA intre cele mai frumoase goluri din actualul sezon al Ligii Europa .

Cele mai bune camine studentesti din Bucuresti

Studentii care aleg o universitate din Capitala sunt an de an in cautare unui loc in camin. Astfel, va propunem o lista cu cele mai bune camine studentesti din Bucuresti.

Top sapte cele mai ciudate reclamatii facute de severineni

Severinenii sesizeaza probleme dintre cele mai trasnite politistilor. Galagia facuta de un cocos pe balconul vecinului, locatari care tin caini in uscatoria blocului ori barbati care se masturbeaza in parcul central iata doar cateva exemple.

Care sunt cele mai folosite cuvinte in limba romana

Cele mai folosite cuvinte in limba romana sunt cele de legatura precum prepozitiile pe, de, la), conjunctiile coordonatoare si, sau), pronumele sau verbele auxiliare a avea, a fi, a voi), spun expertii.

Cele mai trasnite reclamatii ale sibienilor. Un barbat a reclamat primarul si contabilul ca nu au vrut sa le faca statui sefului de post si directorului scolii

Cand vine vorba despre reclamatii, sibienii se dovedesc cat se poate de inventivi. De la poza de buletin care nu a iesit cum trebuie la geluri de potenta care nu functioneaza, plangeri din cele mai ciudate au ajuns de-a lungul timpului la autoritatile sibiene.

Cele mai traznite reclamatii ale sibienilor. Un barbat a reclamat primarul si contabilul ca nu au vrut sa le faca statui sefului de post si directorului scolii

Cand vine vorba despre reclamatii, sibienii se dovedesc cat se poate de inventivi. De la poza de buletin care nu a iesit cum trebuie la geluri de potenta care nu functioneaza, plangeri din cele mai ciudate au ajuns de-a lungul timpului la autoritatile sibiene.

Cele mai frumoase cuvinte din limba romana

Cele mai frumoase cuvinte in limba romana sunt folosite, cu precadere, in contextele poetice. Limba romana, conform studiilor de lingvistica, detine un fond de peste 200. 000 de cuvinte, din care, in DEX, exista aproape 60. Dintre ele, in limbajul cotidian folosim frecvent cateva sute. Dar cu totii avem cuvinte preferate.

Cele mai mari animale domestice din lume - pisica de 13 kilograme si cainele urias

Cele mai mari animale domestice din lume pot fi caini, pisici sau broaste testoase. E drept ca unii si-au tinut caii in casa, dar acestea sunt doar cazurile extreme.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )