Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cod Rutier 2019. Motivul pentru care te poti trezi cu permisul suspendat. Deja s-au luat primele masuri

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. Motivul pentru care te poti trezi cu permisul suspendat. Deja s-au luat primele masuri

Zeci de soferi s-au trezit deja cu permisele de conducere suspendate, din acest motiv. Autoritatile au decis sa ia primele masuri, de aceea conducatorii auto de la noi trebuie sa aiba mare grija de modul in care se urca la volan. De asemenea, romanii trebuie sa afle ca nu doar agentii de la Rutiera va . continuă pe Playtech

Cod Rutier 2019. Cum poti sa obtii permisul pentru motocicleta: conditii esentiale

Noul Cod Rutier 2019 vine cu o veste buna pentru iubitorii de motociclete, permisul de conducere pentru un astfel de vehicul poate fi obtinut fara exament. insa, chiar daca doritorii nu vor mai sustine examen, acestia trebuie sa respecte totusi o serie de criterii. Cod Rutier 2019. Permisul de conducere pentru motocicleta ar putea fi .

Cod Rutier 2019. Greseala banala pentru care soferii platesc scump. Amenzi usturatoare pentru cei care isi pierd cumpatul in trafic

Soferii trebuie sa fie foarte atenti! Din ce in ce mai multi soferi sunt amendati din cauza unui lucru foarte banal. Iata ce arata proiectul de lege care vizeaza modificarea proiectului care mareste amenzile pentru actiunea care le-a scos bani grei din buzunare soferilor! Cod Rutier 2019. Greseala banala pentru care soferii primesc amenzi pe .

Cod rutier 2019. Greseala majora pentru care soferii risca sa ramana fara permis. in ultimele zile, sute de conducatori auto au ramas pietoni

Majoritatea accidentelor rutiere au ca factor consumul de bauturi alcoolice, fiind reguli pe care soferii romani uneori le ignora. Cei care se urca la volan dupa ce au consumat alcool trebuie sa stie ca in Romania, legislatia interzice categoric un asemenea obicei. Asemenea greseli sunt in mod clar sanctionate de agentii de la Rutiera, atunci .

Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii. De ce nu au adoptat unul

Klaus Iohannis si sotia lui au dezvaluit la un moment dat motivul pentru care care nu au avut copii, dupa ce unele voci i-au criticat pentru decizia de a nu adopta unul. Seful statului a precizat ca el si Carmen Iohannis nu pot avea copii. Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu .

Simona Halep, aspru taxata dupa Turneul Campioanelor. Motivul pentru care a fost criticata: Sa renunte sa fie sefa echipei ei!

Simona Halep a fost aspru taxata dupa Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Motivul pentru care a fost criticata si i s-a spus sa renunte la a mai fi sefa echipei ei. Simona Halep, aspru criticata dupa decizia anuntata in urma Turneului Campioanelor Simona Halep a fost eliminata in ultimul meci al sezonului de jucatoarea ceha .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Motivul pentru care Gheorghe Dinca nu poate fi acuzat pentru omor. Ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza

Au trecut 96 de zile de la apelul 112 al Alexandrei Macesanu, care l-a adus in atentia oamenilor legii pe autorul unor posibile doua crime ingrozitoare, recunoscute de inculpat. 96 de zile de cand anchetatorii tot cauta. Procurorii, cu mainile goale. Dinca nu poate fi acuzat pentru omor. Ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza? .

Motivul pentru care Klaus Iohannis a venit la sedinta Guvernului Orban: Se va transa o problema importanta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, la prima sedinta oficiala a Guvernului Orban, ca a participat la intalnireaExecutivului la invitatia prim-ministrului. Seful statului a adaugat ca.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a facut un copil, dupa ce l-a infiat pe Victor

Viorica Dancila a povestit, duminica, la Antena 3, cum l-a infiat pe Victor, unicul sau fiu, si de ce nu a facut, alaturi de sotul sau, un copil. Aveam 26 de ani. Nu ne doream atunci sa infiem un copil,.

Motivul nebanuit pentru care Viorica Dancila nu a avut copii: S-a dus o lupta in mine, mi-a fost teama

Viorica Dancila a facut declaratii neasteptate, despre viata personala. Candidatul la prezidentiale a facut dezvaluiri legate de motivul pentru care nu a devenit vreodata mama si nu a ramas insarcinata. Desi are un fiu, pe Victor, acesta a fost adoptat de catre fostul premier si sotul ei, Viorica Dancila oferind si cateva detalii nestiute, duminica .

Un fermier din Teleorman a plantat copaci pe terenul sau, iar autoritatile i-au taxat dur gestul. Motivul incredibil pentru care el trebuie sa plateasca 3000 de lei

Un fermier din Teleorman si-a dorit sa faca o fapta buna, dar dupa ce a plantat copaci pe propriul sau teren, dar autoritatile l-au sanctionat. Barbatul este in prezent nevoit sa achite o amenda substantiala, de 3. 000 de lei, pentru gesturile sale binevoitoare. Motivul incredibil pentru care fermierul trebuie sa plateasca 3. 000 de lei Felix .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )