Libnet.ro
UNICEF

12:15

Motivul pentru care Klaus Iohannis a venit la sedinta Guvernului Orban: Se va transa o problema importanta

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care Klaus Iohannis a venit la sedinta Guvernului Orban: Se va transa o problema importanta

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, miercuri, la prima sedinta oficiala a Guvernului Orban, ca a participat la intalnireaExecutivului la invitatia prim-ministrului. Seful statului a adaugat ca. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii. De ce nu au adoptat unul

Klaus Iohannis si sotia lui au dezvaluit la un moment dat motivul pentru care care nu au avut copii, dupa ce unele voci i-au criticat pentru decizia de a nu adopta unul. Seful statului a precizat ca el si Carmen Iohannis nu pot avea copii. Klaus Iohannis si sotia lui recunosc motivul pentru care nu .

Cod Rutier 2019. Motivul pentru care te poti trezi cu permisul suspendat. Deja s-au luat primele masuri

Zeci de soferi s-au trezit deja cu permisele de conducere suspendate, din acest motiv. Autoritatile au decis sa ia primele masuri, de aceea conducatorii auto de la noi trebuie sa aiba mare grija de modul in care se urca la volan. De asemenea, romanii trebuie sa afle ca nu doar agentii de la Rutiera va .

Simona Halep, aspru taxata dupa Turneul Campioanelor. Motivul pentru care a fost criticata: Sa renunte sa fie sefa echipei ei!

Simona Halep a fost aspru taxata dupa Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Motivul pentru care a fost criticata si i s-a spus sa renunte la a mai fi sefa echipei ei. Simona Halep, aspru criticata dupa decizia anuntata in urma Turneului Campioanelor Simona Halep a fost eliminata in ultimul meci al sezonului de jucatoarea ceha .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Motivul pentru care Gheorghe Dinca nu poate fi acuzat pentru omor. Ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza

Au trecut 96 de zile de la apelul 112 al Alexandrei Macesanu, care l-a adus in atentia oamenilor legii pe autorul unor posibile doua crime ingrozitoare, recunoscute de inculpat. 96 de zile de cand anchetatorii tot cauta. Procurorii, cu mainile goale. Dinca nu poate fi acuzat pentru omor. Ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza? .

Klaus Iohannis participa la sedinta Guvernului Orban. Restructurarea Executivului, pe ordinea de zi

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri la sedinta de Guvern, la invitatia premierul Ludovic Orban, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. Presedintele a fost prezent.

Klaus Iohannis: Romania nu a scapat inca de comunism din cauza PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, la Gala Femeile liberale premiaza excelenta, realizata de Organizatia Femeilor Liberale si PNL Sibiu, ca motivul pentru care Romania nu s-a dezvoltat mai mult.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a facut un copil, dupa ce l-a infiat pe Victor

Viorica Dancila a povestit, duminica, la Antena 3, cum l-a infiat pe Victor, unicul sau fiu, si de ce nu a facut, alaturi de sotul sau, un copil. Aveam 26 de ani. Nu ne doream atunci sa infiem un copil,.

Iohannis: Exista un motiv pentru care Romania nu a reusit inca de tot sa scape de comunism si acest motiv se numeste PSD. De asta suntem in razboi politic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PNL si restul partidelor din Opozitie sunt in razboi politic cu PSD deoarece PSD este motivul pentru care Romania nu s-a dezvoltat suficient in ultimii 30 de ani si.

Motivul nebanuit pentru care Viorica Dancila nu a avut copii: S-a dus o lupta in mine, mi-a fost teama

Viorica Dancila a facut declaratii neasteptate, despre viata personala. Candidatul la prezidentiale a facut dezvaluiri legate de motivul pentru care nu a devenit vreodata mama si nu a ramas insarcinata. Desi are un fiu, pe Victor, acesta a fost adoptat de catre fostul premier si sotul ei, Viorica Dancila oferind si cateva detalii nestiute, duminica .

Klaus Iohannis a prezidat prima sedinta a Guvernului Orban: Chiar daca mandatul este previzibil unul scurt, eu sunt convins ca va fi unul puternic si de succes (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a prezidat, luni seara, prima sedinta a guvernului Orban. Dupa ceremonia de depunere a juramantului, de la Palatul Cotroceni, Executivul liberal s-a reunit la Palatul Victoria intr-o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )