Libnet.ro
UNICEF

01:05

eMAG |Veste importanta pentru toti soferii. Ce trebuie sa aiba zi de zi la ei

Playtech Playtech,
eMAG |Veste importanta pentru toti soferii. Ce trebuie sa aiba zi de zi la ei

Potrivit meteorologilor, iarna incepe sa isi intre treptat in drepturi, incepand de luni. Asadar, incepe o perioada complicata pentru soferii care trebuie sa fie mereu pregatiti de orice. in primul rand, masinile trebuie eschipate corespunzator cu cauciucuri de iarna, iar conducatorul auto trebuie sa aiba mereu asupra sa asigurarea obligatorie RCA. Husa cu incilzire pentri . continuă pe Playtech

Veste soc pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna! Vezi daca esti pe lista!

Vesti bune pentru toti romanii cu pensii mai mici de 600 lei. CRISTIAN POMOHACI A FACUT RAVAGII PE SCENA! NIMENI NU SE ASTEPTA SA O FACA iN PUBLIC! FANII SI-AU PUS MANA LA OCHI IMAGINI BOMBA) Noua.

Politia Romana, mesaj important inainte de Black Friday! Toti romanii trebuie sa afle imediat asta

Autoritatile le-au transmis romanilor un mesaj deosebit de important, in ajunul mult asteptatului Black Friday. Toti cei care planuiesc sa profite de reducerile afisate de site-uri cu acest prilej trebuie sa fie cu mare bagare de seama. De aceea, Politia Romana le-a transmis si amatorilor de shopping online, un avertisment, in ceea ce-i priveste pe .

Veste buna pentru romani. Cat vor sta acasa bugetarii de Craciun si de Revelion. Cand cad aceste zile

Anul acesta multe dintre sarbatorile libere legale au picat in weekend, asa cum se va intampla si cu Sfantul Andrei dar si cu Ziua Nationala a Romaniei, insa Craciunul si Revelionul vor pica in timpul saptamanii. Iar asta inseamna ca bugetarii vor avea la dispozitie, in total patru zile libere. De Craciun, bugetarii vor avea .

ADRIAN TANASE (BVB): Bursa nu este un loc exotic, ci o oportunitate pentru toti romanii sa economiseasca

Piata de capital nu este un loc exotic, ci o oportunitate pentru toti romanii de a-si tine economiile, a declarat, sambata, in cadrul Forumului Investitorilor Individuali, Adrian Tanase, CEO al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Anunt oficial pentru toti pensionarii! Noile masuri se aplica de duminica, 17 noiembrie

Vesti noi pentru pensionari! Noi modificari la Legea 2632010 isi fac aparitia inca de pe data de 17 noiembrie. Despre ce este vorba si ce categorie de pensionari ar trebui sa fie interesata de noile schimbari? Vesti noi pentru pensionari! Noile masuri se aplica de duminica, 17 octombrie Noi reguli de pensionare in Romania intra .

Veste buna pentru bucuresteni! De astazi, accesul la metrou se poate face cu cardul

Cu telefon, ceas inteligent sau card. Asa pot fi achitate de azi inainte calatoriile cu trenurile Metrorex, insa numai in 9 din cele 53 de statii. Bucurestenii trebuie sa aiba un cont bancar si un device.

PROFETIILE infricosatoare ale lui Nostradamus pana in anul 2028! Toti ROMANII trebuie sa afle ACESTE LUCRURI

Nostradamus este cunoscut pentru profetiile sale, unele dintre ele chiar s-au adeverit. SOC iN TELEVIZIUNE! TEO TRANDAFIR A LUAT UN PUMN DE PASTILE! IMAGINI DE GROAZA Nostradamus a facut cateva previziuni.

iNCEPE iN ACESTE ZILE! Arsenie Boca, PROFETIE CUTREMURATOARE despre Postul Craciunului! Toti crestinii trebuie sa stie asta!

De-a lungul timpului, Parintele Arsenie Boca a oferit numeroase sfaturi utile credinciosilor.

Ministrul Economiei, anunt important pentru toti bugetarii

Vesti de ultimmomentde la ministrul Economiei in privinta voucherelor de vacanta. Ministrul spune ca sumele pentru tichetele de vacanta pentru anul viitor vor fi prevazute in proiectul de buget.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )