Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vivo S1 este cea mai noua chinezarie care iti fura ochii

Playtech Playtech,
Vivo S1 este cea mai noua chinezarie care iti fura ochii

Amatorii de smartphone cu pret rezonabil si specificatii atragatoare vor fi incantati de lansarea noului Vivo S1, un terminal care aduce aminte de recent lansatul Vivo V15. Tot mai multe. continuă pe Playtech

Parintele Iustin Parvu: Acesta este cel mai mare rau care bantuie Romania!

Parintele Iustin Parvu explica in cartea Ne vorbeste Parintele Justin care este cel mai rau lucru care bantuie Romania. Sa nu ne miram de ce exista o asa mare degradare in societatea de astazi. Tineretul.

E oficial: Ea este cea mai INFLUENTA femeie din Romania! (FOTO)

Gala Forbes Woman 2019, desfasurata miercuri seara la Palatul Bragadiru din Bucuresti, si-a desemnat castigatorii. Pentru al treilea an consecutiv titlul de Cea mai influenta femeie din Romania a fost.

Stirile ProTV: Cea mai noua autostrada din tara, plina de gropi. Cum si-a spart o soferita parbrizul

Putine si pline de gropi, autostrazile din Romania au mereu probleme. Soferii se plang de ultima intrata pe lista, Autostrada urbana dintre Capitala si Centura. Unii s-au trezit cu parbrizul spart de pietrele aparute in gropile din asfalt.

Cea mai dificila intrebare pe care oficiali ai UE i-au pus-o unui europarlamentar roman. Muresan: in acest moment increderea in Guvern este zero

Oficialii europeni nu si-au explicat cum Guvernul Romaniei se opune candidaturii Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului european, insa lumea a inteles repede ca ministrul Justitiei vrea sa-i faca pe plac sefului PSD, a declarat europarlamentarul Siegfried Muresan, intr-un interviu pentru HotNews.

Stiati ca cea mai urata femeie din lume a primit zeci de cereri in casatorie: cum a ajuns sa fie vanduta

Exista multe imagini cu femei care au fost mai pution inzestrate cu frumusete si pe care publicul in general le-a numit, urate, dar Julia Pastrana este un caz total neobisnuit. Iar daca credeti ca doar accidental cineva a auzit de ea, va inselati pentru ca Julia a fost in lumina reflecoarelor o perioada si a [] .

Biografia lui Michelle Obama devine cea mai vanduta din toate timpurile?

Biografia lui Michelle Obama, fosta Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, a fost lansata pentru prima oara in 2018 si a devenit rapid cea mai bine vanduta carte a anului. Este acum oare pe cale sa devina cea mai vanduta din toate timpurile? .

Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, prima din tara unde oamenii isi achita taxele doar la automate self-pay

Ciugud, comuna din judetul Alba cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, este singura din mediul rural, din tara, in care oamenii isi pot plati taxele si impozitele locale la automate de tip 'self-pay', amplasate in magazinele din toate cele sase sate componente.

Autobiografia fostei prime-doamne a SUA Michelle Obama, aproape sa devina cea mai succes carte de memorii din istorie

Michelle Obama este aproape de un succes istoric. Volumul sau, Becoming Povestea mea, titlul ales pentru versiunea in limba romana), s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare in toata lumea. Datele au fost prezentate de editura Penguin Random House PRH) si au fost citate de Financial Times. Cartea de memorii a fostei prime-doamne a [] .

Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale sa devina cea mai de succes carte de memorii din istorie

Autobiografia Becoming a fostei prime doamne a Statelor Unite Michelle Obama este pe cale sa devina cea mai de succes carte de memorii din toate timpurile, cu peste 10 milioane de exemplare vandute pana in prezent, a declarat marti editura Penguin Random House PRH).

Cea mai mare companie de infrastructura din lume vrea sa reconstruiasca Europa

Grupul italian Atlantia SpA, cea mai mare companie de infrastructura din lume, considera Europa drept cea mai atractiva piata pentru crestere si ar putea chiar sa beneficieze de pe urma Brexitului, in conditiile in care traficul prin tunelul de sub Canalul Manecii ar putea sa creasca, informeaza Bloomberg, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )