Libnet.ro
UNICEF

00:07

O televiziune cunoscuta din Romania se inchide. Au demarat procedura pentru retragerea licentei

Playtech Playtech,
O televiziune cunoscuta din Romania se inchide. Au demarat procedura pentru retragerea licentei

Inca un post de televiziune din Romania se inchide. Consiliul de Administratie al postului public de televiziune a decis sa inchida canalul TVR HD. Decizia a fost luata in sedinta din data de 4 octombrie, cand membrii din conducere au aprobat demersurile in vederea retragerii licentei audiovizuale pentru transmisia prin satelit si digital-terestra a canalului . continuă pe Playtech

Prima sectie de spital din Romania care are toate conditiile pentru pacientii mari arsi, inaugurata la 4 ani dupa Colectiv: sectia are deocamdata doar 3 paturi

Prima sectie de spital din Romania care va avea toate conditiile si dotarile necesare pentru a ingriji pacienti mari arsi urmeaza sa fie inaugurata saptamana aceasta la Timisoara, in cadrul Spitalului Judetean, si va avea, pentru inceput, doar 3 paturi pentru astfel de pacienti. Pana la finalul lunii octombrie ar urma sa fie date in folosinta inca doua boxe pentru pacientii mari arsi doua paturi), capacitatea totala a clinicii urmand sa fie de 5 locuri.

O cunoscuta televiziune din Romania se inchide

Dupa lungi discutii, timp de mai multe sedinte, CNA a decis astazi retragerea licentei televiziunii Estrada TV, televiziune la care Stelian Fulga si-a promovat leacurile miraculoase timp de mai multi.

O televiziune din Romania se inchide. CNA i-a retras licenta

CNA a decis retragerea licentei televiziunii Estrada TV, televiziune la care Stelian Fulga si-a promovat leacurile miraculoase timp de mai multi ani. Televiziunea are acelasi final ca si OTV-ul lui Dan.

O autostrada din Romania se inchide pentru 24 de ore. Solutii pentru soferi

Autostrada A1 Orastie-Sibiu se inchide joi, 10 octombrie 2019, intre Nodul Rutier Sebes Nord Lancram) si Nodul Rutier Sebes Vest Vintisoara) pentru 24 de ore.

inca un canal TV din Romania se inchide

Canalul TVR HD se va inchide. Decizia ii apartine Consiliului de Administratie al postului public, care a aprobat in sedinta din 4 octombrie demersurile in vederea retragerii licentei audiovizuale pentru.

Noi tipuri de concedii pentru angajatii din Romania: apare concediul de ingrijitor si dreptul de a absenta in cazuri de forta majora

Angajatii din Romania isi vor putea lua mai multe tipuri de concedii pe viitor. Astfel, salariti isi vor avea concedii pentru motive familiale, vor putea absenta de la munca in cazuri de forta majora, iar tatii vor avea mai multe zile de concediu.

P Cea mai extinsa caravana de film din Romania a atras peste 44.000 de spectatori din toata tara in 2019

Dupa aproape 5 luni de calatorie, Caravana Cinemobilul si-a incheiat sezonul de activitate pentru anul acesta. Peste 44. 000 de oameni din toata tara s-au bucurat de filmele proiectate, in cadrul celei de-a cincea editii Cinemobilul - Caravana Cinematografica. A fost cel mai ambitios an de activitate de pana acum, Cinemobilul devenind cea mai extinsa caravana de film din Romania. De la mijlocul lunii mai pana in octombrie au fost organizate 88 de proiectii, cu intrare libera.

FOTOGALERIE Prima clinica pentru mari arsi din Romania a fost inaugurata la Timisoara: Este o zi istorica

Centrul de Mari Arsi Casa Austria) din cadrul Spitalului Judetean din Timisoara, primul din Romania care are conditii de maxima siguranta pentru tratarea pacientilor mari arsi, a fost inaugurat miercuri. Este foarte important ca incepand de joi acest centru va putea sa primeasca pacienti. Este o zi istorica, spune ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Transportatorii se opun modificarii cerute de Bruxelles la legea RCA: Preturile vor creste pentru toti detinatorii celor 8,2 milioane de vehicule din Romania

Uniunea Nationala Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) cere Guvernului sa nu modifice Legea nr. 1322017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto RCA), pe motiv ca ar putea aparea dezechilibre grave si preturile vor creste accentuat pentru toti detinatorii celor 8,2 milioane de vehicule din Romania, indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice.

Statistici privind jocurile online din Romania

Industria de jocuri de noroc din Romania a evoluat odata cu tehnologia, oferind pasionatilor de jocuri de noroc posibilitatea de a se distra si a-si incerca norocul jucand diferite jocuri de casino. Potrivit reprezentantilor Asociatiei Organizatorilor de Sloturi - ROMSLOT, piata jocurilor de noroc este stabila si matura, un lucru imbucurator atat pentru jucatori, cat si pentru operatorii de jocuri de noroc.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2049 seconds )