Libnet.ro
UNICEF

17:45

Banca din Romania care si-a luat cea mai stupida amenda

Playtech Playtech,
Banca din Romania care si-a luat cea mai stupida amenda

Regulamentul general privind protectia datelor GDPR) a intrat in vigoare in mai 2018, iar companiile care nu-l respecta sunt amendate. O banca din Romania a patit-o. O banca din Romania nu. continuă pe Playtech

HOROSCOP luna IULIE 2019: Zodiile care vor avea cea mai romantica luna. Stralucesc si iubesc

Luna Iulie 2019 este cea mai romantica pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP RAC - Lucrurile devin serioase pentru tine. Daca esti intr-o relatie, o vei duce la un alt nivel. Daca esti singura, ti-ai.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

Tanarul din Timis care a ucis un barbat si a ranit mai multe persoane a fost prins. Ce le-a spus politistilor in momentul capturarii

Tanarul din Timis care a ucis un barbat intr-un parc din Faget si a ranit mai multe persoane, a fost capturat, in trafic. Le-a declarat politistilor ca o icoana l-a indemnat sa comita.

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi cea mai buna solutie.

E oficial: luna iune 2019 a fost cea mai criminala din toate timpurile

S-au scris multe despre valul de canicula din luna iunie, dar suntem in iulie si nu s-a incheiat. Un lucru este insa sigur, niciodata nu s-au inregistrat temperaturi atat de ridicate. Indiferent cat de cald crezi ca ti-a fost in iunie, Europa de Vest a inregistrat temperaturi semnificativ mai grave decat am avut in Romania.

Vesti proaste pentru romani. Ratele la credite se scumpesc. Ce se intampla la bancile din Romania

Banca Nationala a RomanieiBNR) vine cu vesti proaste pentru romani. Ratele la creditele se scumpesc, indicele de referinta trimestrial pentru imprumuturile acordate consumatorilor a fost anuntat, iar acum apare un altul nou. Ratele la credite se scumpesc cu 40 de lei BNR a lansat noul IRCC valabil pentru trimestrul 1 din 2019. Valoarea noului IRCC .

Surse: Enel analizeaza vanzarea activelor din Romania

Potentialii cumparatori, interesati de pachete minoritare Enel SpA, cea mai mare companie de utilitati din Europa, studiaza posibila vanzare a activelor sale din Romania, a anuntat publicatia italiana Il Sole 24 Ore.

Enel SpA ar putea iesi de pe piata din Romania

Enel SpA, cea mai mare companie de utilitati din Europa, studiaza posibila vanzare a activelor sale din Romania, a anuntat publicatia italiana Il Sole 24 Ore, transmite Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )