Libnet.ro
UNICEF

16:45

Klaus Iohannis, cele trei scenarii dupa care elevii vor putea merge la scoala incepand cu 14 septembrie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, cele trei scenarii dupa care elevii vor putea merge la scoala incepand cu 14 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa pe tema educatiei si a inceperii noului an scolar, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, dupa intanirea cu premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Educatiei Monica Anisie, ministrul de Interne Marcel Vela, ministrul Sanatatii Nelu Tataru, seful DSU Raed Arafat si alti ministri. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, ce se va intampla cu parintii in cazul copiilor care vor face scoala online

Intrebat de catre jurnalisti ce se va intampla cu parintii care trebuie sa mearga la serviciu in cazul scenariului potrivit caruia scolile se vor inchide din cauza numarului mare de cazuri, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este in discutie un scenariu similar cu cel pe care l-am avut in starea de urgenta cand parintii vor primi un ajutor pentru a putea sta impreuna cu copiii acasa.

IOHANNIS DESPRE iNCEPEREA ANULUI SCOLAR: Majoritatea elevilor vor merge efectiv la scoala. Sunt trei scenarii in functie de situatia imbolnavirilor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat azi ca pe 14 septembrie incepe noul an scolar preuniversitar, precizand ca aceasta inseamna ca majoritatea elevilor vor merge efectiv la scoala. Sunt totusi trei scenarii in functie de situatia imbolnavirilor. Decizia privind modul in care va incepe scoala se descentralizeaza si se ia la nivel de judet.

VIDEO Klaus Iohannis: Pe 14 septembrie incepe noul an scolar preuniversitar

Noul an scolar preuniversitar va incepe pe 14 septembrie, cand majoritatea elevilor vor merge la scoala, a anuntat miercuri presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca au fost stabilite trei scenarii in functie de care scolile ar putea fi inchise total sau partial, pe baza numarului de noi infectii cu Covid-19 la mia de locuitori din fiecare localitate.

Averile impresionante ale sefilor institutiilor de stat: Cine este bugetarul care a incasat in 2019 venituri de aproape patru ori mai mari decat ale presedintelui Klaus Iohannis

Sefii celor mai importante institutii de reglementare din Romania incaseaza anual de la stat venituri ce le depasesc de cateva ori pe cele ale presedintelui Klaus Iohannis. Fie ca este vorba despre.

Cati bani castiga cei mai bogati bugetari. Klaus Iohannis ia de 4 ori mai putin

Declaratiile de avere ale celor sus pusi in stat arata o bunastare graitoare, socotind chiar si numai veniturile lor anuale, care depasesc de patru ori sumele pe care le incaseaza seful statului, Klaus Iohannis. Cu banii stransi in cele patru anotimpuri, nababii pot cumpara un apartament cu 3-4 camere intr-o zona din inima Capitalei. Cine .

Se decide soarta elevilor. Ce pregateste chiar acum Klaus Iohannis pentru romani. Ce se intampla cand este aplicat scenariul rosu

Presedintele Klaus Iohannis are programata o conferinta de presa cu jurnalistii acreditati de la Cotroceni, incepand cu ora 18:00, dupa ce, tot astazi, seful statului a avut o intrevedere cu premierul Ludovic Orban, cu ministii si cu seful DSU, Raed Arafat, privind deschiderea anului scolar 2020-2021. Se decide soarta elevilor! Se redeschid scolile? Anuntul presedintelui .

Klaus Iohannis: Anul scolar incepe pe 14 septembrie. Majoritatea copiilor merg efectiv in clase. Online-ul completeaza acolo unde nu se pot tine cursuri fizic. Decizia se ia pentru fiecare scoala

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, la Palatul Cotroceni, miercuri, la ora 18. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care, tot miercuri, acesta a convocat o sedinta cu.

Klaus Iohannis, conferinta de presa, de la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine miercuri, incepand cu ora 18:00, o conferinta de presa, dupa sedinta de la Palatul Cotroceni care are ca tema centrala Educatia.

Klaus Iohannis i-a infuriat pe unguri. De ce l-au reclamat din nou la CNCD

Presedintele Klaus Iohannis i-a infuriat din nou pe unguri dupa ce a declarat ca de vina pentru criza sanitara si pandemia din Romania ar fi PSD, alaturi de alte partide, printre care si UDMR. Asociatia maghiara de asistenta juridica in domeniul minoritatilor, Miko Imre, a anuntat ca a depus o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD).

Klaus Iohannis, conferinta de presa de la ora 18.00

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis va sustine azi de la ora 18. 00 o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Iesirea acestuia vine dupa intalnirea cu membrii guvernului pe tema redeschiderii anului scolar 2020-2021.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )