Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ludovic Orban a anuntat termenul-limita! Masura extrema pentru adoptarea bugetului

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban a anuntat termenul-limita! Masura extrema pentru adoptarea bugetului

Premierul Ludovic Orban a declarat ca este vitala adoptarea legii bugetului de stat pana pe 31 decem. continuă pe România Liberă

LUDOVIC ORBAN: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. ---- * ACTUALIZARE - Orban a declarat ca nu vrea sa fie alocate fonduri pentru primariile care au primit bani din alocarile date de guvernarea PSD. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Vrem sa refacem capacitatea administrativa a institutiilor guvernamentale, care a fost grav afectata .

Ludovic Orban: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca ROMATSA risca sa ramana fara bani si, ca urmare, a luat decizia de a plati suma pentru care exista un titlu executoriu .

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Asumarea raspunderii - o masura mai buna decat adoptarea ordonantelor de urgenta

Guvernul isi asuma, astazi, raspunderea in fata Parlamentului, pe primul pachet legislativ pe care il doreste sa intre in vigoare cat mai repede. Conducerile celor doua Camere ale Parlamentului au stabilit, ieri, calendarul primei angajari a raspunderii Guvernului Orban pe trei proiecte de lege: prorogarea unor termene in Justitie pensionarea anticipata a magistratilor, trecerea la completele de 3 judecatori in instantele de apel si perioada de pregatire la INM a viitorilor magistrati), abrogarea OUG 512019 referitor la transportul in comun pentru scolari) si legea plafoanelor bugetare.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat, referitor la pensia minima, ca Guvernul va lua o decizie dupa ce va fi elaborat bugetul pe anul viitor si va vedea in ce masura, prin corectiile aduse, va reusi sa mentina deficitul in limita a 3,6%. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Majorarea pentru cadrele didactice este, prin legea salarizarii, prima majorare de la 1 ianuarie. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Proiectul de lege de abrogare si modificare a prevederilor Ordonantei de Urgenta 114 va fi in prima citire in sedinta de Guvern de la ora 17:00. Solicit ministerelor care nu au trimis pana in prezent observatiile si modificarile sa o faca pana la ora 14:00.

Ludovic Orban, intrebat daca se amana legea bugetului: Raspunsul premierului

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca adoptarea legii bugetului nu se va amana, obiectivul Guvernului fiind ca aceasta sa fie aprobata pana pe 31 decembrie.

LUDOVIC ORBAN: PSD arata ca a ramas prizonier intereselor obscure ale baronilor rosii

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, dupa ce PSD a anuntat ca va contesta la CCR doua dintre legile pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea in PArlament, ca PSD arata ca a ramas prizonier intereselor obscure ale baronior rosii, potrivit News. ro.

Ludovic Orban l-ar putea demite pe seful ITM, dupa ce salariile angajatilor n-au putut fi platite: A cheltuit o parte din resursele bugetare

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, se vor aloca bani din Fondul de rezerva al Executivului pentru a suplimenta bugetul Ministerului Muncii in vederea platii integrale a salariilor angajatilor de la Inspectia Muncii. De altfel, premierul nu a exclus demiterea sefului ITM.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an Legea responsabilitatii fiscale permite doar doua pe an

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri, intr-o sedinta de Guvern fulger, a treia din aceasta saptamana, ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. Ar fi a treia rectificare bugetara din acest an, insa Legea responsabilitatii fiscale nu permite decat doua, ambele in a doua jumatate a anului.

Ludovic Orban, semnal de alarma: Romatsa poate pierde certificatul de furnizare de servicii

Premierul Ludovic Orban a tras un semnal de alarma si a anuntat ca Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian RA Romatsa isi poate pierde certificatul de furnizor de servicii din cauza datoriilor.

Viorica Dancila, critici la adresa lui Ludovic Orban: Lipsa de maturitate si setea de a face rau PSD vor avea consecinte grave pentru romani

Viorica Dancila a lansat un atac dur la adresa actualului premier, Ludovic Orban, spunand ca prin masurile pe care doreste sa le ia se razbuna pe romani. Lipsa de maturitate a actualului Executiv si setea de a face rau Partidului Social Democrat vor avea, din ce in ce mai des si mai accentuat, consecinte grave pentru oameni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )