Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lili Sandu a nascut un baiat: Traiesc cele mai intense emotii pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire

Adevărul Adevărul,
Lili Sandu a nascut un baiat: Traiesc cele mai intense emotii pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire

Lili Sandu si iubitul sau, Silviu Tolu, au deveni parintii unui baietel minunat. Thomas Jay este numele bebelusului, fosta prezentatoare Kanal D facand marele anunt, marti dimineata, pe pagina sa de Instagram. continuă pe Adevărul

Lili Sandu a nascut. Prima poza cu baietelul ei

Lili Sandu, ajunsa la 41 de ani a devenit mamica pentru prima data. Desi se ingrasase serios, Lili Sandu se bucura de fiecare schimbare prin care trece. Schimbarea este una benefica, mai ales ca si-a dorit enorm sa devina mama. Lilia Sandu, o mamica fericita Vedeta tv a nascut zilele trecute si a devenit cea .

Lili Sandu a devenit mamica. Vedeta a nascut un baietel (FOTO)

Lili Sandu a devenit mamica pentru prima data. Luni seara, vedeta a nascut un baietel sanatos. Atunci cand viata capata un sensAseara 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10.

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare.

Prognoza meteo: Romania, parjolita de arsita. Ce regiuni vor fi cele mai afectate

Vremea se mentine calduroasa in majoritatea regiunilor in urmatoarele zile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in perioada 10-17 august, temperaturile vor fi usor mai ridicate in sud decat cele specifice pentru aceasta saptamana. Nu va ploua, dar vijeliile se vor extinde. Cele mai afectate regiuni de canicula vor fi cele sudice, centrale si nordice.

A murit una dintre cele mai apreciate pictorite din Romania

Pictorita Ana Ruxandra Ilfoveanu, sotia marelui pictor Sorin Ilfoveanu, s-a stins din viata marti 11 august la varsta de 72 de ani. Ana Ruxandra Ilfoveanu era una dintre cele mai apreciate pictorite din tara noastra si a avut de-a lungul carierei zeci de expozitii in tara si strainatate.

Cine sunt angajatii care primesc cele mai mari salarii in Romania si cine sunt cei care incaseaza cele mai mici sume

Romanii care au avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie salarial au fost cei din hoteluri sau restaurante, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Chiar si asa, datele de la INS arata ca acestia sunt si cei mai prost platiti din Romania.

Elvetia va inaugura in decembrie unul dintre cele mai lungi tunele europene

Elvetia va inaugura in decembrie tunelul Ceneri, de 15,4 km, la care lucrarile au inceput acum 14 ani. Costurile trec de 2,5 miliarde dolari si cele mai rapide trenuri de test au rulat cu 275 kmh prin tunel. Ceneri Base este parte a unui sistem mai mare de tunele alpine care sa reduca nu doar timpii de parcurs, dar si cantitatea de marfuri transportate pe sosele.

Reteta gogosari umpluti cu varza. Cele mai gustoase muraturi pentru iarna

Muraturile sunt adorate de mai toti romanii. Nu exista masa pe care sa nu fie iarna delicioasele legume conservate. Iata o reteta de gogosari umpluti cu varza pe care nu trebuie sa o ratezi! Ingrediente necesare pentru cei mai buni gogosari umpluti cu varza Fie ca vorbim despre castraveti murati, pepeni, gogonele in saramura sau .

Cinci din sase cele mai mari orase din Romania au consemnat scaderi ale preturilor apartamentelor

Efectele pandemiei dar si perioada concediilor se reflecta in evolutia pieteirezidentiale, astfel incat exista scaderi de pretincinci din sase cele mai mari orase din Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )