Libnet.ro
UNICEF

18:30

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita Mirabela Dauer...

B1 B1,
Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer se confrunta cu probleme financiare dupa operatia pe care a suferit-o la rinichi, in ajutor ei sarind prietenul ei de-o viata, Alexandru Arsinel. Cantareata a anuntat, recent, ca, in ciuda. continuă pe B1

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Smiley...

Smiley organizeaza in fiecare an un concert-eveniment la Arenele Romane din Capitala. Pregatirile pentru eveniment dureaza cateva luni bune dar, cu toate acestea, artistul nu castiga niciun ban de pe urma.

Ce drama! Medicii au facut anuntul SOC: Da, din pacate, este vorba de si Madalin Ionescu...

Atunci cand lucrau la Kanal D, si Madalin Ionescu s-au imbolnavit. Astfel, din cauza stresului si a programului pe care l-au avut, a povestit ca a inceput sa aiba probleme cu.

Lumea muzicii populare este in STARE DE SOC: Din pacate este vorba de indragita Maria Ciobanu...

Interpreta de muzica populara Maria Ciobanu trece prin clipe grele dupa ce starea de sanatate a sotului sau s-a agravat. Astfel, Mircea Cimpeanu are nevoie de ingrijire permanenta, semn ca cei doi nu se vor.

O veste soc bulverseaza lumea mondena! Medicii au confirmat: Din pacate este vorba de Catalin Botezatu...

Catalin Botezatu are un program extrem de incarcat, in ciuda problemelor grave de sanatate. Pana la varsta de 51 de ani, designerul a suferit trei preinfarcturi si are montate la inima cinci stenturi si.

Dupa moartea Stelei Popescu, Romania e zguduita de o noua drama: Da, din pacate e vorba chiar de indragitul Alexandru Arsinel...

Alexandru Arsinel a fost devastat de moartea colegei sale de scena, Stela Popescu, iar problemele de sanatate ale sotiei sale i-au agravat starea. Actorul a evitat cateva luni sa apara in spatiul public,.

Anuntul BOMBA a fost facut: Da, este vorba despre Smiley! Fanii sunt in stare de soc...

Smiley a anuntat ca este milionar. pe Instagram. Cunoscutul artist si-a atras fanii atat din lumea muzicala, cat si odata cu participarea la show-ul PRO TV Vocea Romaniei sau la Romanii au.

Din pacate, o veste trista: Fuego sufera de aceeasi BOALA care L-A UCIS pe tatal sau. Marturii sfasietoare ale artistului...

Fuego a marturisit, intr-un interviu, ca sufera de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a confruntat si tatal sau, adica are probleme cu inima. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de.

Motivul uimitor pentru care o femeie a fost eliberata din inchisoare dupa ce si-a injunghiat sotul infidel

O femeie care si-a injunghiat sotul dupa ce a aflat ca acesta o insela cu o prietena, a fost eliberata din inchisoare pentru ca un judecator a decis ca agresoarea a fost supusa unui stres.

FUEGO trece prin CLIPE GRELE! Medicii au facut anuntul trist: Poate face INFARCT oricand! Fanii se roaga NEiNCETAT

Paul Surugiu, pe numele sau de scena Fuego,a marturisit recent ca tatal sau a murit in urma unui infarct. Din nefericire, artistul a recunoscut ca sufera de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a.

Da, e ADEVARAT, din pacate Andreea Esca a facut anuntul: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?

Andreea Esca a dezvaluit ca nu va renunta prea curand la meseria de prezentatoare, desi este implicata in mai multe proiecte. De asemenea, prezentatoarea a precizat ca prietenii au acuzat-o ca nu stie ce.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )