Libnet.ro
UNICEF

13:30

RUBY, DE URGENTA LA SPITAL! Show-ul Survivor Romania i-a ruinat sanatatea. Medicii i-au dat cele mai negre vesti...

B1 B1,
RUBY, DE URGENTA LA SPITAL! Show-ul Survivor Romania i-a ruinat sanatatea. Medicii i-au dat cele mai negre vesti...

Ruby a luptat din rasputeri laSurvivor Romania, insa necazurile ei nu s-au sfarsit odata cu reintoarcerea acasa. Desi a revenit in Romania de mai bine de doua saptamani, artista inca se. continuă pe B1

Bataie si scandal la Survivor Romania. Cine este concurentul lovit de fata cu colegii sai

Survivor Romania vine cu o noua editie in aceasta seara, de la 20:00. Tensiunile au degenerat intre doi concurenti, iar violenta si-a facut loc. Cine este concurentul batut de fata cu colegii sai? Bataie si scandal la Survivor Romania? Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor Romania, a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe, .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 18 februarie

Rasturnare extraordinara de situatie la Survivor Romania Pentru prima oara, doi Razboinici au fost trimisi spre eliminare. Dupa o luna de cand se afla in jungla dominicana pentru a dovedi ca sunt adevarati supravietuitori, Razboinicii au pierdut consecutiv doua meciuri de eliminare, fiind nevoiti sa nominalizeze doi membrii importanti ai echipei. Emisiunea Survivor Romania de .

Gratiela Duban a cedat la Survivor Romania. Esti cea mai mare vipera! Carei rivale ii transmite acest mesaj crunt

Survivor Romania, cel mai intens reality din istoria televiziunii, a aparut pe sticla in urma cu o luna si, desi din competitie mai este mult si bine, noul trai le-a dat batai de cap concurentilor, acesta aducand cu sine tensiune, foamete si nervi intinsi la maximum. Una dintre cele care au cedat a fost Gratiela, .

VIDEO Scene violente la Survivor Romania: o concurenta i-a spart nasul unui coleg. Decizia luata de producatori

In cadrul show-ului Survivor Romania de la Kanal D, o concurenta din echipa Faimosilor i-a spart nasul unui adversar dupa ce l-a lovit cu capul in fata.

SCENE HORROR la Survivor Romania! Ana Maria Pal si-a lovit adversarul si l-a lasat sa zaca intr-o balta de sange (VIDEO)

Concurentii de laSurvivor Romania au cedat psihic! Ana Maria Pal i-a dat un cap in gura lui Andrei Ciobanu, iar acesta s-a prabusit in urma loviturii puternice. Faimoasa Ana a concurat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )