Libnet.ro
UNICEF

18:00

BOMBA mondena explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

B1 B1,
BOMBA mondena explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley si-a uimit fanii, dupa ce a postat o fotografie in care apare alaturi de Simona Halep. continuă pe B1

Simona Halep le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis, la Beijing. Cum a etalat 50.000 de euro

Simona Halep le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis, la petrecerea organizata in urma turneului de la Beijing. Cum a etalat 50. 000 de euro? Simona Halep le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis, la Beijing Simona Halep a fost invinsa in turul 2 la Beijing si a fost eliminata din turneu. Sportiva a urcat o .

Visul oricarui barbat! Cum a aparut Simona Halep la festivitatea China Open. Le-a luat mintile tuturor, la Beijing

Simona Halep a lasat deoparte echipamentul sportiv in care este des vazuta. Acesta a ales sa faca o mica schimbare special pentru festivitatea China Open. Fotogafiile postate in mediul online au cucerit pe toata lumea. Cum a aparut campioana noastra la Beijing? Simona Halep, aparitie de senzatia la Beijing Simona Halep a facut o schimbare .

Chiar si invinsa, a castigat o suma fabuloasa! Cati bani a luat Simona Halep dupa turneul de la Beijing

Simona Halep a fost invinsa in turul 2 la Beijing si a fost eliminata din turneu, dar a primit doar vesti bune. A urcat o pozitie in clasamentul WTA, s-a calificat la Turneul Campioanelor si va beneficia de un bonus important, in functie de locul pe care termina anul 2019. Simona Halep s-a umplut de .

Simona Halep, reactie dupa ce s-a calificat la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Ce anunt a facut

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dar victoria din primul act al competitiei i-a adus calificarea la turneul Campioanelor si a urcat-o pe locul 5 in clasamentul WTA. Campioana de la Wimbledon este a treia jucatoare de tenis care s-a calificat la Shenzhen. Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor Doar .

Simona Halep, mesaj inedit pentru Darren Cahill, de ziua lui: Taci din gura si treci la treaba!

Simona Halep i-a transmis un mesaj inedit fostului ei antrenor, australianul Darren Cahill, in ziua in care implineste 54 de ani. Halep i-a urat La multi ani postand pe Instagram o fotografie cu australianul.

Simona Halep, surpriza! Pe ce loc este romanca, dupa eliminarea de la Beijing. A depasit-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dupa 2-6, 3-6 cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, dar a urcat o pozitie in clasamentul WTA si a depasit-o pe Bianca Andreescu. Campioana de la Wimbledon se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 4. 907 puncte. Constanteanca a obtinut calificarea la Turneul Campioanelor, unde isi .

Mircea Badea a pierdut o suma uriasa la pariuri. Cat pusese pe Simona Halep

Mircea Badea a pierdut o suma uriasa la pariuri. Realizatorul emisiunii in Gura Presei, de la Antena 3, a plasat un pariu de 5. 000 de lei pe victoria Simonei Halep la Beijing. A prins o cota de 1,44 si ar fi putut castiga in total 7. 200 de lei, insa numarul 6 mondial a pierdut partida .

WTA Beijing: Simona Halep vs Ekaterina Alexandrova 2-6, 3-6 Halep, eliminata in turul doi - Bariera fizica

Nu trebuie sa fii mare expert in tenis pentru a putea observa rigiditatea unui sportiv care in mod normal se intinde pana unde este nevoie pentru a returna o minge. Simona Halep a parut departe de o forma fizica care sa-i permita sa evolueze la cel mai inalt nivel, decizia de a juca totusi pana la capat meciul cu Ekaterina Alexandrova fiind una cel putin discutabila. Halep a parasit China Open in turul doi, dupa ce a adunat doar cinci game-uri intr-o partida care a durat o ora si patru minute 6-2, 6-3).

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe 5, dupa ce a devansat-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a urcat o pozitie in clasamentul WTA, ea aflandu-se acum pe locul 5 cu 4907 puncte acumulate). Simona a depasit-o pe Bianca Andreescu 4835 puncte). Lider se mentine Ashleigh Barty, australianca fiind urmata de Karolina Pliskova si Elina Svitolina.

Simona Halep, criza de nervi pe teren. A tipat la antrenorii ei: Spuneti ceva!

Simona Halep a rabufnit nervos in timpul meciului cuRebecca Peterson, de la Beijing, desi s-a impus fara probleme. La avantajul scorului de 6-1, 3-1, Simona a putut fi auzita in timp ce.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )