Libnet.ro
UNICEF

06:15

Visul oricarui barbat! Cum a aparut Simona Halep la festivitatea China Open. Le-a luat mintile tuturor, la Beijing

Playtech Playtech,
Visul oricarui barbat! Cum a aparut Simona Halep la festivitatea China Open. Le-a luat mintile tuturor, la Beijing

Simona Halep a lasat deoparte echipamentul sportiv in care este des vazuta. Acesta a ales sa faca o mica schimbare special pentru festivitatea China Open. Fotogafiile postate in mediul online au cucerit pe toata lumea. Cum a aparut campioana noastra la Beijing? Simona Halep, aparitie de senzatia la Beijing Simona Halep a facut o schimbare . continuă pe Playtech

Chiar si invinsa, a castigat o suma fabuloasa! Cati bani a luat Simona Halep dupa turneul de la Beijing

Simona Halep a fost invinsa in turul 2 la Beijing si a fost eliminata din turneu, dar a primit doar vesti bune. A urcat o pozitie in clasamentul WTA, s-a calificat la Turneul Campioanelor si va beneficia de un bonus important, in functie de locul pe care termina anul 2019. Simona Halep s-a umplut de .

Simona Halep, reactie dupa ce s-a calificat la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Ce anunt a facut

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dar victoria din primul act al competitiei i-a adus calificarea la turneul Campioanelor si a urcat-o pe locul 5 in clasamentul WTA. Campioana de la Wimbledon este a treia jucatoare de tenis care s-a calificat la Shenzhen. Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor Doar .

Surpriza uriasa pentru Simona Halep. Rafael Nadal i-a transmis un mesaj in limba romana

Simona Halep a implinit 28 de ani si a fost felicitata de foarte multe nume importante din lumea sportului. Darren Cahill a fost primul care i-a urat La multi ani, in limba engleza. Rafael Nadal a vrut sa faca ceva mai special, asa ca i-a scris in limba romana. Simona Halep a fost felicitata in .

Simona Halep a implinit 28 de ani! Mesajul special pe care l-a primit de la Darren Cahill

Simona Halep implineste astazi, 27 septembrie, 28 de ani! Fanii abia au asteptat sa-i ofere felicitarile si urarile lor de bine campioanei Romaniei. Primul care a venit cu un mesaj special pentru Simo a fost chiar Darren Cahill. Ce i-a dorit acesta? Mesajul lui Darren Cahill pentru Simona Halep. Campioana a implinit 28 de ani .

Simona Halep, surpriza! Pe ce loc este romanca, dupa eliminarea de la Beijing. A depasit-o pe Bianca Andreescu

Simona Halep a fost eliminata in turul 2 la Beijing, dupa 2-6, 3-6 cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, dar a urcat o pozitie in clasamentul WTA si a depasit-o pe Bianca Andreescu. Campioana de la Wimbledon se afla pe locul 5 in ierarhia feminina, cu 4. 907 puncte. Constanteanca a obtinut calificarea la Turneul Campioanelor, unde isi .

WTA Beijing: Simona Halep vs Ekaterina Alexandrova 2-6, 3-6 Halep, eliminata in turul doi - Bariera fizica

Nu trebuie sa fii mare expert in tenis pentru a putea observa rigiditatea unui sportiv care in mod normal se intinde pana unde este nevoie pentru a returna o minge. Simona Halep a parut departe de o forma fizica care sa-i permita sa evolueze la cel mai inalt nivel, decizia de a juca totusi pana la capat meciul cu Ekaterina Alexandrova fiind una cel putin discutabila. Halep a parasit China Open in turul doi, dupa ce a adunat doar cinci game-uri intr-o partida care a durat o ora si patru minute 6-2, 6-3).

WTA Beijing: Simona Halep vs Rebecca Peterson 6-1, 6-1 Halep, calificare lejera in turul doi - Multe cadouri facute de suedeza

Fara a arata probleme fizice, Simona Halep 6 WTA) a debutat cu o victorie categorica la turneul Premier Mandatory de la Beijing, scor 6-1, 6-1, in fata suedezei Rebecca Perterson 53 WTA), venita din calificari. Jocul romancei nu a fost neaparat la cel mai inalt nivel, insa a profitat din plin de numeroasele erori si de punctele facute cadou de Peterson. Chiar daca jocul a curs in favoarea sa pe toata durata meciului, Halep a dat de multe ori semne de nervozitate, reprosandu-le celor din echipa ca nu o incurajeaza suficient.

Live Stream Online Simona Halep Rebecca Peterson Live Video, in turul 1 la Beijing

Simona Halep 28 de ani, locul 6 WTA) joaca in turul 1 al turneului de la Beijing impotriva sportivei Rebecca Peterson 24 de ani, locul 53 WTA), duminica, 29 septembrie, de la ora 9:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live text .

Simona Halep, a sasea calificare consecutiva la Turneul Campioanelor

Romanca Simona Halep s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor, care reun.

Simona Halep si Bianca Andreescu s-au calificat la Turneul Campioanelor

Romanca Simona Halep s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor, care reuneste cele mai bune opt jucatoare de tenis ale anului, in timp ce sportiva canadiana de origine romana Bianca An.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )