Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gabriel Garko, cel mai sexy actor italian. Totul despre viata controversata a starului. Iubita lui s-a amorezat de o femeie

Adevărul Adevărul,
Gabriel Garko, cel mai sexy actor italian. Totul despre viata controversata a starului. Iubita lui s-a amorezat de o femeie

Are ochii de un albastru intens, corpul bine sculptat,un zambet care iti taie respiratia, iar rolurile de mafiot ii vin manusa. Gabriel Garko a reusit sa capteze atentia femeilor din intreaga lume, mai ales ca in cateva productii a aparut si nud. continuă pe Adevărul

Studiu Deloitte: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara, insa manifesta mai mult optimism decat in 2008

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008, conform celei mai recente editii a Deloitte CE Private Equity Confidence Survey. Indicele de incredere, care este in scadere inca de la finalul lui 2017, a ajuns acum la 62, al doilea cel mai scazut nivel dintre toate editiile studiului, dupa cel din octombrie 2008, care a fost de 48. Sapte din zece profesionisti din cadrul firmelor de private equity din Europa Centrala previzioneaza scaderea activitatii de profil si inrautatirea conditiilor economice, dat fiind ca economiile din regiune, care sunt in mare masura bazate pe consum, estimeaza ca vor inregistra contractii semnificative ale PIB-ului in 2020 pe fondul scaderii cererii, cauzate de cresterea somajului.

De ce este Messi cel mai mare fotbalist din istorie. Secretul argentinianului: cat de mult isi foloseste creierul

Anuntul ca Leo Messi va pleca de la FC Barcelona tine capul de afis in presa sportiva din intreaga lume. Starul argentinian a anuntat deja clubul ca vrea sa plece, iar cele mai mari echipe ale lumii se intrec in oferte. Manchester City pare favorita sa semneze contractul cu Leo Messi, dar United, PSG, Inter, .

Dinamo a oficializat cel mai tare transfer de la venirea investitorilor spanioli! Ce salariu urias va avea noul jucator

La prima partida disputata dupa ce clubul a fost preluat de Pablo Cortacero, Dinamo a terminat la egalitate cu Hermanstadt, scor 1-1. O partida care a demonstrat ca formatia pregatita inca de Gheorghe Multescu este inca mai aproape de zona de retrogradare. Mai ales ca nivel al jocului. Iar fanii asteapta de urgenta transferuri facute .

Cel mai vechi film din lume a fost restaurat cu ajutorul inteligentei artificiale

Un youtuber a folosit algoritmi de inteligenta artificiala pentru a reorganiza partile ramase din cel mai vechi film cunoscut vreodata. Filmul original, cunoscut sub numele de Roundhay Garden.

Cel mai rapid om din lume, prins de COVID-19

Nici cel mai rapid om din lume n-a scapat de COVID-19. Recordmanul mondial Usain Bolt a fost testat pozitiv, la trei zile dupa ce a petrecut de ziua lui de nastere. Potrivit martorilor, nimeni dintre invitati nu a purtat masca si nici nu s-a pastrat distanta sociala.

Care este, de fapt, cel mai scump numar de telefon din lume. Cati bani s-au platit

Tot felul de lucruri ciudate au fost scoase la licitatii de-a lungul timpului. Asadar, un numar de telefon considerat a fi norocos a fost vandut la o licitatie online din China. Care este cel mai scump numar de telefon din lume Numarul considerat norocos a fost vandut pentru suma de 324,184 de dolari si este .

STUDIU DELOITTE: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008.

Aglomeratie uluitoare pe Varful Moldoveanu, ieri. Sute de oameni, pe cel mai inalt munte din Romania

In weekendul care a trecut, sute de iubitori ai muntelui s-au inghesuit pe potecile inguste care urca spre Varful Moldoveau, cel mai inalt din tara noastra, de 2. 544 m Aglomeratie spre Varful Moldoveanu Astfel, pe retelele sociaale au aparut poze si filmari cu turisti asteptandu-se unii pe altii in drum spre varf, in zonele unde .

Cel mai batran barbat de pe planeta a murit. Cati ani avea si ce facea in urma cateva zile

Fredie Blom, un sud-african despre care se crede ca era cel mai batran barbat din lume, a murit. Barbatul avea 116 ani si si-a petrecut cea mai mare parte a vietii ca muncitor.

Ianis Hagi, in cel mai neasteptat top 10 din Scotia! A fost ales de zeci de mii de fani, dar vandut apoi de majoritatea

Ianis Hagi are un inceput foarte modest in acest start de sezon pentru Glasgow Rangers. Nu a reusit sa marcheze sau sa dea vreo pasa decisiva, iar Steven Gerrard a decis sa il treaca pe banca de rezerve. Internationalul roman a prins doar cateva minute in partida pe care Rangers a castigat-o sambata, in fata .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )