Libnet.ro
UNICEF

19:45

Adriana Trandafir ar fi fost testata pozitiv pentru noul coronavirus. Actrita era concurenta in urmatorul sezon Te cunosc de undeva

B1 B1,
Adriana Trandafir ar fi fost testata pozitiv pentru noul coronavirus. Actrita era concurenta in urmatorul sezon Te cunosc de undeva

Vedetele de la Antena 1 au trecut prin momente tensionate in ultimele zile, de la testarea pozitiva pentru COVID-19 a lui Marcel Pavel. Alaturi de indragitul artist, testati pozitiv au mai fost si Ozana. continuă pe B1

Andreea Balan, testata pentru noul coronavirus. Care este starea de sanatate a juratei de la Te cunosc de undeva

Concurent in urmatorul sezon Te cunosc de undeva, Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru COVID-19, iar ulterior toate vedetele participante la show-ul de talente de la Antena 1 au fost nevoite sa se testeze.

Monica Anghel, in izolare la domiciliu, dupa ce s-a intalnit cu Marcel Pavel. Cantareata a fost testata negativ pentru noul coronavirus

Monica Anghel a declarat ca se afla in autoizolare, la sfatul medicului, desi a fost testata negativ pentru nouluicoronavirus, fiind suspecta, dupa ce s-a intalmnit cu Marcel Pavel si a stat cu el la.

Sotia presedintelui Ucrainei a fost internata in spital, dupa ce a fost depistata pozitiv pentru Covid-19

Sotia presedintelui Ucrainei, Olena Zelenska, a fost internata in spital dupa ce a fost depistata pozitiv pentru coronavirus, starea ei fiind stabila, a transmis presedintia citata de Reuters.

BREAKING NEWS! Marcel Pavel nu a fost primul infectat cu coronavirus din echipa emisiunii Te cunosc de undeva

Marcel Pavel a declarat joi seara, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei ca nu a fost prima vedeta care a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus din echipa emisiunii Te cunosc de undeva si implicit nu a.

Un nou focar de COVID-19: 20 de angajati ai unui centru pentru tineri cu dizabilitati, testati pozitiv cu noul coronavirus

Un focar de Covid 19 a fost depistat la un centru de asistenta sociala pentru tineri cu dizabilitati din Galati. Nu mai putin de 20 de angajati ai centrului au fost testati pozitiv, dupa ce unul dintre ei.

Andrei Stefanescu este internat la Matei Bals, dupa ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, dar este asimptomatic

Andrei Stefanescu a declarat joi seara in cadrul emisiunii Sinteza Zilei caeste inetrnat la Spitalul Matei Bals, insa este asimptomatic, insa medicii i-au recomandat sa stea internat pentru a fi.

CORONAVIRUS |MAE anunta ca zeci de muncitori romani din Germania si Olanda au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Unul dintre ei a murit

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca 38 de cetateni romani din Germania si alti 33 de conationali care lucreaza la abatoarele unei companii din industria carnii din Olanda au fost testati.

Un angajat al Primariei Constanta a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Un angajat al Primariei Municipiului Constanta din cadrul Directiei Autorizare si Sprijin Operatori Economici a fost confirmat pozitiv cu SARS-COV-2.

Marcel Pavel, confirmat cu noul coronavirus. Artistul a fost dus cu izoleta la spital

Dupa moartea actorului Costin Marculescu, o alta veste trista loveste lumea artistilor. Un mare interpret de la noi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus Covid-19, boala respiratorie care a declansat o.

Cu cine s-a intalnit Marcel Pavel inainte sa fie diagnosticat cu coronavirus

Celebrul artist Marcel Pavel a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, iar in prezent este internat la Matei Bals. Artistul a povestit intr-un mesaj pe contul personal de Facebook care este starea actuala de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )