Libnet.ro
UNICEF

11:00

Noile cazuri de infectare cu COVID, din nou in crestere

România Liberă România Liberă,
Noile cazuri de infectare cu COVID, din nou in crestere

Au fost inregistrate 1. 215 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, fata de ultima raportare,. continuă pe România Liberă

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat loveste din nou. A fost prins drogat la volan

Dupa fiul lui Gino Iorgulescu, un alt baiat celebru a fost prins drogat la volan. Este vorba despre fiul lui Marian Ionescu, liderul trupei Directia 5, pe nume Carmin Mihai Ionescu. Ce baiat celebru a fost prins drogat la volan Acesta a fost prins drogat la volan, in dimineata zilei de duminica, 9 august, in .

NOUA ZEELANDA: Orasul Auckland, inchis dupa ce au aparut patru cazuri de covid in ultimele 102 zile

Premierul neo-zeelandez Jacinda Ardern a dispus marti izolarea celui mai mare oras al tarii, Auckland, dupa aparitia a patru cazuri de Covid-19 in contextul in care nu a fost inregistrat niciun caz de infectie in comunitate de 102 zile, potrivit AFP, citat de News.

Jumatate din cele 100.000 cazuri zilnice de Covid din Americi sunt in SUA (OMS), in timp ce peste o treime dintre americani nu sunt dispusi sa se vaccineze impotriva coronavirusului (studiu)

Peste 100. 000 de cazuri de Covid-19 sunt raportate zilnic in Americi, jumatate dintre ele fiind in Statele Unite si exista cresteri ingrijoratoare in tari care reusisera sa limiteze epidemia, precum Argentina si Columbia, a spus marti directorul regional al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Carissa Etienne, potrivit Reuters. in acelati timp, potrivit unui sondaj Gallup, o treime dintre americani nu sunt dispusi sa se vaccineze impotriva Covid.

Veste buna! Gabriela Firea: Am deschis Spitalul Modular Covid din Pipera

Vesti bune pentru bucuresteni si nu numai, in plina pandemie de COVID-19. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a fost deschis Spitalul Modular Covid din Pipera. Spitalul are 400 de locuri, dar poate fi extins la 700 de locuri.

Firea anunta deschiderea Spitalul Modular Covid din Pipera, cu 400 de locuri

Primarul general Gabriela Firea anunta ca a fost deschis Spitalul Modular Covid din Pipera, cu 400 de locuri, dar se poate extinde la 700 de locuri. Sa nu mai spuna vreun agitator ca nu avem locuri in spitale, afirma primarul general, precizand ca trebuie sa ne protejam individual, dar autoritatile au obligatia sa se organizeze.

Alegeri Belarus: Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale a opozitiei a fost arestata din nou

Sefa echipei de campanie a candidatei prezidentiale de opozitie din Belarus a fost retinuta sambata, asa cum s-a mai intamplat si joi, informeaza AFP, citata de Agerpres. Maria Moroz a fost arestata sambata, a declarat pentru AFP Anna Krasulina, purtatoarea de cuvant a Svetlanei Tihanovskaia, contracandidata presedintelui Aleksandr Lukasenko, aflat de 26 de ani la putere. in Belarus, o tara cu 9. 5 milioane de locuitori, au loc duminica alegerile prezidentiale. Votarea a inceput, practic, de marti, inregistrandu-se pana in prezent o participare de peste 32%, conform informatiilor furnizate de autoritati.

Angelina Jolie si Brad Pitt, la cutite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta

Angelina Jolie si Brad Pitt au reinceput scandalul. Culmea este ca de curand, un amic al fostului celebru cuplu declara ca cei doi s-au saturat de cand se tot cearta in plublic. Angelina Jolie si Brad Pitt, la cutite din nou! De la ce a pornit scandalul de data aceasta Brad Pitt si Angelina Jolie .

Elena Udrea, dupa ce Traian Basescu a anuntat ca va candida la Primaria Capitalei: Ca intotdeauna, va castiga. Se face din nou politica in Romania

Se face din nou politica si administratie in Romania, a scris Elena Udrea pe Facebook, dupa ce fostul presedinte Traian Basescu, acum europarlamentar PMP, si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat la.

Noua Zeelanda, noi cazuri de COVID-19 dupa 102 zile fara nicio infectie. Ce oras a fost izolat

Dupa mai bine de 102 zile fara nicio noua infectare cu coronavirus, Premierul Jacinda Ardern anunta o blocare stricta pentru Auckland si o revenire la restrictii la nivel national. Noua Zeelanda a inregistrat patru noi cazuri de Covid-19, dupa mai bine de 102 de zile fara nicio transmitere comunitara a bolii, a anuntat premierul, Jacinda .

CORONAVIRUS |Romania a depasit pragul de 60.000 de cazuri de COVID-19. 1.350 de noi imbolnaviri si 43 de decese, raportate in 24 de ore. 448 de pacienti sunt internati la ATI

Grupul de Comunicare Strategica GCS)anunta 1. 350 de noi cazuri de COVID-19, inregistrate in Romania in ultimele 24 de ore, dintr-un total de 21. 444de teste prelucrate. Distinct de cazurile nou.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )