Libnet.ro
UNICEF

10:00

Culisele tensiunilor uriase din PSD. E o linie rosie pe care nu o treci!

Antena3 Antena3,
Culisele tensiunilor uriase din PSD. E o linie rosie pe care nu o treci!

Pe fondul tensiunilor uriase dintre Gabriela Firea si Liviu Dragnea, in PSD urmeaza doua mari examene in toamna: Comitetul Executiv in care se vor discuta nemultumirile lui Firea, dar si acuzatiile foarte. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea despre o eventuala excludere a Gabrielei Firea din PSD: Sper sa nu ajungem aici. Nu am fost adeptul unor pedepse dure n partid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a negat duminica seara, la Antena 3, faptul ca s-ar fi discutat in partid despre un alt candidat la Primaria Capitalei pentru anul 2020, dupa scandalul in care este implicata Gabriela Firea, adaugand ca spera sa nu se ajunga la excluderea acesteia din PSD. Dragnea a declarat, insa, duminica seara, ca in partid va exista o discutie serioasa referitor la atacurile lansate de Gabriela Firea in ultima saptamana, subliniind ca el nu a fost niciodata adeptul unor pedepse dure.

Mihai Tudose, despre conflictul din PSD: Firea are dreptate, cred ca spune adevarul!

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a intervenit in conflictul din cadrul PSD. El sustine ca Firea are dreptate si ca situatia din PSD nu se va calma atat timp cat oamenii care ridica probleme legitime sunt.

Gabriela Firea, scrisoare deschisa pentru colegii din PSD: Am ajuns intr-un punct in care, spun eu, nu se mai poate asa. Modul in care conducerea partidului s-a concentrat in mainile unui singur om nu ne poate duce decat intr-o fundatura

Gabriela Firea a trimis, vineri, o scrisoare deschisa colegilor din PSD, in care sustine ca nu exista un razboi intre ea si Liviu Dragnea si ca nu il critica pe liderul PSD pentru ca ar vrea sa ii ia.

Un regizor turc, condamnat la sase ani de nchisoare din cauza unei scene care l arata pe presedintele Erdogan cu pistolul la cap

Un regizor turc a fost condamnat la peste 6 ani de inchisoare, dupa ce a fost acuzat de apartenenta la grup terorist din cauza filmului sau care il infatiseaza pe presedintele Tayyip Erdogan avand un pistol la cap in timp ce toata familia sa este moarta in jurul lui, anunta agentia de stat, citata de Reuters.

Prima reactie din PSD, dupa scrisoarea deschisa transmisa de Gabriela Firea

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, referitor la scrisoarea deschisa trimisa, vineri, de Gabriela Firea membrilor PSD, ca este nevoie de o dezbatere in interiorul partidului, iar aceste lucruri vor.

Radu Banciu: Nici macar aia din PSD nu mai inghit astazi balivernele lui Liviu Dragnea (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca protestul diasporei din 10 august a fost finantat din strainatate si ca saptamana vi.

Robert Negoita: Oamenii care ies n Piata Victoriei sunt cei care au ramas fara speranta din cauza unor ticalosi care nu-si fac treaba

Oamenii care ies in Piata Victoriei sunt aceia care au ramas fara speranta, iar aceasta se intampla din cauza unor ticalosi care nu-si fac treaba sau si-o fac prost, declarat vineri primarul sectorului 3, Robert Negoita, citat de Agerpres.

Augustin Lazar, despre dosarul mitingului din 10 august: Documentele care constituie probe trebuie declasificate

Procurorul general a anuntat, vineri dimineata, ca ancheta privind violentele de la mitingul din 10 august din Piata Victoriei dureaza pentru ca multe dintre documentele care constituie probe la dosar sunt clasificate, precizand ca actele care prezinta probe trebuie declasificate, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )