Libnet.ro
UNICEF

09:00

Viorica Dancila, intalnire cu secretarul general adjunct al Organizatiei Natiunilor Unite

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, intalnire cu secretarul general adjunct al Organizatiei Natiunilor Unite

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut, vineri, in cadrul vizitei de lucru in Statele Unite, o intrevedere bilaterala cu secretarul general adjunct al Organizatiei Natiunilor Unite, Amina J. Mohammed. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, intalnire cu presedintele World Jewish Committee. Ce a discutat premierul Romaniei cu Ronald Lauder si rabinul-sef al New York-ului

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu presedintele World Jewish Committee, Ronald Lauder, si cu rabinul-sef al orasului New-York, Arthur Schneier, in cadrul discutiilor fiind abordate subiecte care tin de relatia Romaniei cu Statele Unite, cu comunitatea evreiasca, precum si dezvoltarea de afaceri.

POZA ZILEI! Premierului Viorica Dancila i se zareste doar un petec blond al pieptanaturii in fotografia de la finalul dezbaterilor din cadrul Natiunilor Unite (FOTO)

Varujan Vosganian o ironizeaza pe Viorica Dancila, dupa ce intr-o fotografie de la finalul dezbaterilor din cadrul Natiunilor Unite, premierului romani se vede doar coafura. GALERIE FOTO Purtatorul de.

Viorica Dancila se aliniaza directiilor de politica externa trasate de Klaus Iohannis. Va semna un memorandum pe energie cu guvernul Statelor Unite

Premierul Viorica Dancila va semna, marti, impreuna cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii, James Richard Perry, un memorandum pe energie, la doar cateva luni dupa ce tot premierul a semnat.

Premierul pune pe fuga toti liderii lumii: Ocolita de demnitarii SUA, Viorica Dancila a alergat dupa Regele Iordaniei pentru a face o poza, fara succes (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila ii pune pe fuga pe marii lideri ai lumii. Dupa ce vicepresedintele SUA, Mike Pence, a anulat intalnirea cu sefa Guvernului, dar si dupa ce Rick Perry, secretarul de stat pentru.

Viorica Dancila a semnat un memorandum pe energie nucleara cu Statele Unite. Ce prevede documentul

Premierul Viorica Dancila asemnat, marti, impreuna cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii, James Richard Perry, un memorandum ce are ca scop intensificarea cooperarii dintre Bucuresti.

Viorica Dancila, la iUmor! Irena Boclinca, moment de senzatie in fata celor trei jurati

Irena Boclinca, sau Viorica Dancila de la iUmor, se intoarce in platoul emisiunii care i-a adus succesul. Actrita va avea un moment de senzatie in fata celor trei jurati ai show-ului. Viorica Dancila, la iUmor. Irena Boclinca revine! Irena Boclinca, castigatoarea iUmor din sezonul 6, cea care a interpretat-o pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, revine .

Barna: Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala. Trebuie sa gasim impreuna un comisar care sa fie cinstit si competent

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca incapatanarea premierului Viorica Dancila de a mentine candidatura Rovanei Plumb a facut din nou ca Romania sa fie oaia neagra a Europei. El ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa se implice in nominalizarea unui nou comisar din partea Romaniei. Nu o putem lasa pe Viorica Dancila sa faca greseala dupa greseala pentru ca suntem in campanie electorala, mai spune Barna.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura cu care ne ameninta opozitia nu va trece nici de aceasta data

Premierul Viorica Dancila afirma ca motiunea de cenzura nu va trece nici de aceasta data, intrucat opozitia vine fara alternativa si fara cea mai mica idee despre ce vor face a doua zi. Si fiindca nu poate exista sustinere pentru. nimic, nici aceasta motiune nu va trece, sustine Dancila.

Viorica Dancila, scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis: Fac catre dumneavoastra un apel la responsabilitate si umanitate

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, marti seara, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis. in mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Viorica Dancila ii solicita presedintelui sa numeasca.

Emotii pentru Viorica Dancila. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura

Zi plina de emotii pentru Viorica Dancila, caci PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura, care ar putea fi depusa la inceputul saptamanii viitoare. PNL a strans toate semnaturile pentru motiunea de cenzura Surse din Partidul National Liberal PNL), citate de digi24. ro, au declarat ca a fost strans numarul de semnaturi pe care .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )