Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Liviu Dragnea despre intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene. Nu exista nicio raca intre Parlament si sistemul judiciar

Adevărul Adevărul,
Ce spune Liviu Dragnea despre intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene. Nu exista nicio raca intre Parlament si sistemul judiciar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a discutat cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre legile justitiei, despre ridicarea MCV, dar si despre modificarea Codurilor Penale din Romania. Mai mult, liderul social-democrat a subliniat ca nu exista nicio raca intre Parlament si sistemul judiciar, chiar daca ar exista aceasta perceptie. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea, despre discutiile cu Timmermans

Intrebat daca Timmermans a pomenit de faptul ca ar avea o senzatie de confruntare intre Parlament si sistemul justitiei, Liviu Dragnea a spus: Mi-a zis si mie despre aceasta senzatie si i-am spus ca daca.

Liviu Dragnea, despre informatia ca ar dori sa scoata PSD din PES: O informatie complet falsa

Liviu Dragnea a dezmintit categoric informatia potrivit careia PSD ar putea parasi Partidul Socialistilor Europeni PES), afirmand ca ia in calcul actionarea in judecata a site-ului stiripesurse. ro, care a difuzat initial stirea.

Liviu Dragnea: Nu avem de ce sa dam explicatii Comisiei Europene

Liderul PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a confirmat ca va avea, joi, o intalnire cu pr.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, la Bucuresti, de 1 martie. Prima intalnire, cu Liviu Dragnea

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, se va afla la Bucuresti pe 1 martie. Potrivit programului oficial, prima intalnire a oficialului european va fi cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, apoi cu reprezentantii Comisiei pentru legile Justitiei.

Liviu Dragnea si membrii Comisiei pentru legile justitiei se vor intalni cu Timmermans pe 1 martie

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se va intalni pe 1 martie cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si cu membrii Comisiei speciale pentru legile Justitiei. Pe 1 martie,.

Liviu Dragnea a dezvaluit ce a discutat cu Frans Timmermans: I-am spus ca din partea noastra...

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa intalnirea cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca a discutat cu acesta despre legile justitiei, despre ridicarea MCV, precum si.

Sa dau eu explicatii?

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, s-a aratat mirat de faptul ca ar trebui sa dea vreo explicatie referitoare la revocarea din functie a procurorului sef al DNA la intalnirea pe care o va avea joi cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, argumentand ca Parlamentul nu are de ce sa dea explicatii.

Frans Timmermans se intalneste joi dimineata cu membri din Comisia pe legile justitiei. Stelian Ion (USR): Ingrijorarile Comisiei Europene au atins, pe buna dreptate, cote maxime

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans se va afla in Bucuresti, miercuri si joi, pentru o vizita oficiala, in cadrul careia va avea intalniri cu Klaus Iohannis, Viorica Dancila, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, iar joi dimineata, dupa intalnirea cu liderul PSD, are programata o intalnire si cu membri ai Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru legile justitiei. Potrivit deputatului USR Stelian Ion, membru in comisia speciala, intalnirea va avea loc intre 10. 15, iar Timmermans va fi insotit de alte 5 persoane in delegatie.

Liviu Dragnea: Nu a existat in ultimii ani nicio actiune a mea impotriva sistemului judiciar

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa intalnirea pe care a avut-o cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca nu a existat vreo actiune a sa, a partidului sau a guvernului PSD impotriva sistemului judiciar, sau care sa stirbeasca independenta justitiei.

Timmermans face joi o vizita la Bucuresti. Prim-vicepresedintele Comisiei Europene se intalneste cu Iohannis, Dragnea, Tariceanu, Dancila, Kovesi si Toader

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se afla joi la Bucuresti, pentru o vizita oficiala, in cursul careia va avea intalniri cu presedintele Klaus Iohannis, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, premierul Viorica Dancila, precum si cu procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, potrivit news. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )