Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum incearca AEP sa elimine cozile la alegerile prezidentiale din strainatate: Pentru prima data se va folosi semnatura digitala (VIDEO)

B1 B1,
Cum incearca AEP sa elimine cozile la alegerile prezidentiale din strainatate: Pentru prima data se va folosi semnatura digitala (VIDEO)

Exclusiv online Pentru eficientizarea procesului electoral organizat in strainatate la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi utilizate in premiera alte tablete decat cele folosite in tara, a exp. continuă pe B1

Dancila: Dupa alegerile prezidentiale probabil va avea loc un congres

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca dupa alegerile prezidentiale este.

Dancila: Imediat, in saptamana de dupa motiune, voi veni cu remanierea in Parlament Alegerile prezidentiale se joaca la motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca saptamana viitoare va merge cu remanierea in Parlament, in cazul in care nu trece motiunea de cenzura de joi. Premierul a afirmat ca alegerile prezidentiale se joaca la motiunea de cenzura, relateaza news. ro.

Victor Ponta, despre adevaratul scop al motiunii de cenzura: Nu va mai fi candidat la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut declaratii referitoare la adevaratul scop al motiunii de cenzura. Daca va trece, in mod cert Viorica Dancila nu va mai reprezenta o optiune viabila pentru candidatura la prezidentiale, din partea PSD. Acest lucru il va avantaja pe Mircea Diaconu, fiind sustinut de Pro Romania si de ALDE. Victor Ponta, despre adevaratul .

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Un candidat la alegerile prezidentiale a fost eliberat din inchisoare cu trei zile inainte de turul doi

Omul de afaceri Nabil Karoui, intrat in turul doi al alegerilor prezidentiale din Tunisia, are in sfarsit ocazia sa-si convinga fata in fata alegatorii, fiind eliberat miercuri seara din inchisoare.

MAE a transmis catre AEP o lista suplimentara de 270 de sectii de votare in strainatate, pentru alegerile prezidentiale

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, vineri, catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP) o lista suplimentara cu 270 de sectii de votare in strainatate, in completarea celor 444 de sectii aprobate.

ALEGERI PREZIDENTIALE: MAE a transmis catre AEP o lista suplimentara de 270 de sectii de votare in strainatate

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, vineri, catre Autoritatea Electorala Permanenta o lista suplimentara cu 270 de sectii de votare in strainatate, pentru alegerile prezidentiale din noimebrie. Acesta.

Ciolos este convins ca Dan Barna va castiga alegerile prezidentiale

Presedintele PLUS, europarlamentarul Dacian Ciolos, este convins ca Dan Barna va castiga alegerile p.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )