Libnet.ro
UNICEF

14:15

Decizie oficiala. Cand vor avea loc alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Decizie oficiala. Cand vor avea loc alegerile prezidentiale

Presedintele AEP Constantin-Florin Mituletu Buica a declarat, marti, pentru Mediafax, ca a avut o discutie cu premierul Viorica Dancila, iar alegerile prezidentiale urmeaza sa se desfasorare pe 10 noiembrie, primul tur de scrutin, si pe 24 noiembrie, al doilea tur. Astfel, campania electorala va debuta pe 10 octombrie. continuă pe Adevărul

Surse AEP: Alegerile prezidentiale vor avea loc pe 10 si pe 24 noiembrie

Potrivit unor surse aleAutoritatiiElectorale Permanente, data alegerilor prezidentiale va fi 10 noiembrie pentru primul tur, iar pentru cel de-al doilea sur data va fi, 24 noiembrie. in urma.

Alegeri prezidentiale 2019. A fost stabilita data oficiala. Cand se vor deschide urnele

Alegerile prezidentiale 2019 au fost stabilite! Presedintele Autoritatii Electorale PermanenteAEF) Constantin-Florin Mituletu Buica a declarat, marti, ca a avut o discutie cu prim-ministrul Viorica Dancila in care au fixat data alegerilor pentru primul tur si al doilea. Alegeri prezidentiale 2019, data oficiala Presedintele AEF Constantin-Florin Mituletu Buica a declarat, pentru mediafax. ro, ca a avut o .

Eugen Teodorovici vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Anuntul facut de ministrul Finantelor, la Antena 3: Nu am o problema sa ma lupt cu orice contracandidat

Eugen Teodorovici a vorbit la Punctul de intalnire despre o posibila candidatura la alegerile prezidentiale. Ministrul Finantelor susaine ca este dorinta lui aceasta si nu ii este teama sa se lupte cu.

Dan Barna: Candidatul USR la alegerile prezidentiale va fi decis la congresul partidului din 13 iulie

Candidatul USR la alegerile prezidentiale va fi supus la vot foarte probabil la Congresul partidului din 13 iulie, a afirmat luni presedintele formatiunii, Dan Barna.

Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi cea mai buna solutie.

FOTO Primaria Cluj-Napoca face zece parcuri noi care vor avea in total 110 hectare, urmand sa investeasca pana la 100 milioane de euro

Primaria Cluj-Napoca vrea sa faca zece parcuri care vor avea in total 110 hectare. Amenajarea acestora va costa, in total, intre 90 si 100 milioane de euro, a declarat primarul Emil Boc pentru HotNews. ro. Circa 40 milioane de euro ar putea veni din fonduri europene. O parte sunt spatii verzi noi, altele presupun amenajarea unor zone verzi lasate in paragina. Proiectele sunt in diverse stadii: pentru unele abia se stabileste locatia, pentru altele s-au facut studiile de fezabilitate, concursurile de solutii si s-au atribuit contractele de executie, a postat primarul pe pagina de Facebook. Cele mai mari vor fi Parc Est - 46,19 ha, Padurea Clujenilor 21,3 ha) si Zona verde Cetatuia 10 ha).

Surpriza totala pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Cine-l va infrunta pe actualul presedinte al Romaniei?

Surpriza interesanta pe scena politica! Presedintele Klaus Iohannis primeste un cadou mai putin asteptat. Se pregateste din ce in ce mai serios un candidat comun PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile.

Tariceanu despre alegerile prezidentiale: Cu Ponta am evaluat variantele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este de parere ca cea mai buna solutie la alegerile.

Votul pentru diaspora, unda verde de la Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Votul decisiv asupra proiectului va avea loc miercuri

Comisia juridica a adoptat, marti, raport de admitere pentru proiectul de lege care extinde votul in Diaspora la trei zile. Deputatii vor vota, miercuri, initiativa legislativa, Camera Deputatilor fiind for decizional in acest caz.

Botezul lui Archie, fiul ducilor de Sussex, va avea loc la 6 iulie

Ducii de Sussex, Meghan Markle si printul Harry, isi vor boteza fiul sambata, 6 iulie, in cadrul unu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )